Рецепт Хліб з гарбузом

Рецепт Хліб з гарбузом
Кількість порцій: 12 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Хліб з гарбузом — ще один оригінальний спосіб використання цього чудового овочу в кулінарії. Цей свіженький домашній хліб з гарбузом дасть фору будь-якому покупному. Спробуйте!

опис приготування:

Я взагалі, в принципі, дуже люблю домашній хліб. мабуть, жодне домашнє блюдо не сприймається з таким непідробним захватом, як свіжоспечений домашній хліб, наповнює найапетитнішими ароматами весь будинок і який скликає всіх їдців на кухню.

А хліб з гарбузом — це один з моїх найулюбленіших домашніх видів хліба. Тому в гарбузовий сезон я традиційно хоча б 3-4 рази печу ось такий хліб з гарбузом.

Готується він дуже просто, а вже з покроковими фотографіями точно кожен розбереться в тонкощах приготування


  • Дріжджі сухі швидкодіючі— 7 грам
  • Цукровий пісок— 60 грам
  • гарбуз— 150 грам
  • Борошно пшеничне— 550 грам
  • сіль морська— 1/2 чайних ложки
  • насіння гарбузове— 50 грам
Хліб з гарбузом - фото крок 1 Просеиваем на рабочую поверхность муку, делаем из нее горочку. додаємо сіль, цукор і дріжджі. робимо кратер.

Хліб з гарбузом - фото крок 2 Постепенно наливаем в кратер воду (близько 300 мл в общей сложности) і замішуємо тісто.

Хліб з гарбузом - фото крок 3 Должно получиться вот такое красивое однородное тесто. Кладем тесто в какую-нибудь миску, накриваємо харчовою плівкою — и даем постоять в комнатной температуре минут 40.

Хліб з гарбузом - фото крок 4 За это время тесто увеличится в объеме приблизительно раза в два. Достаем его из пленки, немного месим и оставляем еще минут на 40.

Хліб з гарбузом - фото крок 5 Из теста делаем лепешку, в центр теста выкладываем натертую на крупной терке тыкву. загортаємо корж, як рулет.

Хліб з гарбузом - фото крок 6 Кладем наш рулет в форму для выпекания (форма должна быть как минимум вдвое выше сырого рулета).

Хліб з гарбузом - фото крок 7 Сверху посыпаем рулет тыквенными семечками. Оставляем форму для выпекания минут на 20 в кімнатній температурі.

Хліб з гарбузом - фото крок 8 випікаємо 35-40 хвилин при 190 градусах — доти, пока корочка не подрумянится. Готово!

Подібні рецепти

Гороховий суп з гарбузом

Вегетаріанська чорна квасоля Чилі

Якщо вам потрібно швидко і смачно приготувати суп до обіду, то пропоную простий рецепт неймовірно смачного і корисного горохового супу з гарбузом. Суп виходить дуже смачним, ароматним і поживним. опис приготування: Рецепт приготування горохового супу з гарбузом настільки простий і швидкий, що ...

Гречана каша з гарбузом

Гречана каша з гарбузом

Якщо ви до цих пір не готуєте гарбуз, то вам слід почати це робити! Скільки цікавих і різноманітних рецептів з цим овочем можна знайти! Страви смачні і корисні. Ось вам один цікавий рецепт. опис приготування: Пропоную вам уважно вивчити, як приготувати гречану кашу з гарбузом на гарнір. Вона і...

Штрудель з гарбузом

Штрудель з гарбузом

Штрудель — дуже смачна австрійська випічка, традиційно готується з яблуками, але Австрія, особливо регіон Штирія, славиться ще й стравами з гарбуза, там можна покуштувати штрудель з гарбузом. опис приготування: Приготувати штрудель з гарбузом не складніше, ніж звичайний пиріг, як це зробити, д...

Солодкий пиріг з гарбузом

Солодкий пиріг з гарбузом

Якщо ви любить гарбуз так само, як і я, то напевно будете в захваті від цього рецепта. Хрусткий тонкий корж і ніжна начинка зі смаком ванільного морозива ... цей десерт заслуговує на увагу! опис приготування: Хочу поділитися з вами простим і дуже вдалим способом, як приготувати солодкий пиріг ...

Спагеті з гарбузом і імбиром

Спагеті з гарбузом і імбиром

кількість порцій: 4 спагетті— 200  грам(відварити) гарбуз— 200 грам цукор— 0,5  Ст. ложки часник— 3 зубчики рослинна олія— 50 грам імбир мелений— 5 грам сир твердий— 100 грам(Натерти на дрібній тертці) М'ясний бульйон— 0,5 склянки Часник нарізати дрібними шматочками, обсмажити на олії протяг...