Рецепт Шніцель капустяний з лушпиння заправкою

Рецепт Шніцель капустяний з лушпиння заправкою
Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування овочевого страви.

кількість порцій: 4
  • качана білокачанної капусти— 0,5 штуки
  • цибулини— 3 штуки
  • соєвого соусу— 2 Ст. ложки
  • панірувальних сухарів— 1 Склянка
  • борошна— 4 Ст. ложки
  • яйце— 1 штука
  • цукру— 1 Ст. ложка
  • рослинне масло для обсмажування— 1 штука
  • сіль— 1 штука(за смаком)
Шніцель капустяний з лушпиння заправкою - фото крок 1 капусту вимити, розібрати на листя, верхні видалити. Решта листя опустити на 4 хв в киплячу підсолену воду, потім відразу ж перекласти шумівкою в миску з холодною водою. залишити на 1 хв. Викласти на серветки.

Шніцель капустяний з лушпиння заправкою - фото крок 2 Лук очистити нарізати кільцями,
обваляти в 2 ст.л. борошна. Масло розігріти в сковороді обсмажувати цибулю 2 хв. Додати цукор і соєвий соус,
ретельно перемішати і готувати ще 3 хв. Зняти з вогню.

Шніцель капустяний з лушпиння заправкою - фото крок 3 У мисці змішати панірувальні сухарі, борошно, що залишилося і яйце, посолити за смаком. Обваляти в вийшла
паніровці кожен капустяний лист і обсмажити, в розігрітому, олії, по 1.5 хв. з кожного боку
Подавати з лушпиння заправкою.

Подібні рецепти

Шніцель капустяний з сиром

Запіканка з картоплі і шинки

Бажаєте скуштувати вегетаріанський шніцель? Приготуйте його з білокачанної капусти, упевнений, результат вас не розчарує! Шніцель виходить хрустким, соковитим і дуже насиченим. рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування шніцеля капустяного з сиром. Сир виступає в я...

Яловичина на лушпиння подушці

Яловичина на лушпиння подушці

Коли запікати м'ясо, завжди чекаєш соковиту і м'яку текстуру. Хоча це часто не виходить, і вона виходить сухою. Тепер я знаю, як цього уникнути. Досить додати один продукт, і все зміниться. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати яловичину на лушпиння подушці. Виходить дуже м'яке ...

Шніцель (швидкий рецепт)

Шніцель (швидкий рецепт)

Сьогодні ми знову поговоримо про універсальний вигляді гарячого м'ясного блюда. Я розповім вам, як приготувати шніцель. Відрізняється це блюдо тим, що занурюється в розпечене масло і готується дуже швидко! опис приготування: Такий шніцель можете подавати з рисом або картопляним пюре. В якості ...

Шніцель з капусти

Шніцель з капусти

Шніцель з капусти — жахливо смачне вегетаріанське блюдо. ніякого м'яса! Тільки овочі та сир. Однак блюдо виходить дуже ситним, живильним і найголовніше корисним. опис приготування: Шніцель з капусти готується досить швидко і легко. головне, щоб у капустини були досить великі листя. Інакше буде...

Шніцель з курячого фаршу

Шніцель з курячого фаршу

Шніцель з курячого фаршу, який ще називають рубаним, готується дуже просто. Блюдо поєднується з різними гарнірами і буде актуальним як на вечерю, так і на святковий обід. Спробуйте! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування шніцеля з курячого фаршу. Курячий фарш змішуємо з мо...