Рецепти muscleman.com.ua

Французький заварний крем

Французький заварний крем

Класичний крем для десертів, приготований з яєчних жовтків, цукру і молока. Часто в крем додають ваніль, щоб надати чудовий аромат. опис приготування: 1. У каструльці нагріти молоко з додаванням 1 столової ложки ванільного екстракту. 2. Збити яєчні жовтки і цукор. 3. Повільно влити кипляче мол...

Гриби в сухарях, з рисовою локшиною і салатом фризі

Гриби в сухарях, з рисовою локшиною і салатом фризі

Рецепт приготування грибів кількість порцій: 4 невеликих печериць— 8 штук лавровий лист— 1 штука горошин чорного перцю— 6 штук нирки гвоздики— 2 штуки цибулина— 1 штука качана салат фризі— 1 штука рисової вермішелі— 100 грам борошна— 50 грам панірувальних сухарів— 50 грам рослинної олії— 100 гр...

Холодний чай з м'ятою

Холодний чай з м'ятою

Літо - час смачних холодних напоїв! У цьому рецепті я розповім, як приготувати холодний чай з м'ятою. Чай з льодом відмінно втамовує спрагу, а м'ята освіжає. опис приготування: Чай можна використовувати чорний або зелений. Подавайте напій у склянці з кубиками льоду. якщо любите, це podslastite...

Стейк блакитної акули

Стейк блакитної акули

Хочете по-справжньому здивувати своїх гостей? Приготуйте їм оригінальні стейки блакитної акули: з рум'яною скоринкою, в апетитною паніровці і з пряним имбирно-медовим смаком. відмінний рецепт, дивіться! опис приготування: М'ясо акули дуже специфічне. До того ж, багато що залежить від якості ст...

Грибний суп з Фарро

Запашний маринад для яловичини

Рецепт приготування супу з грибами, морквою, цибулею, часником і зерном Фарро. опис приготування: Зерно Фарро - це стародавня різновид пшениці, яка поступово була витіснена пшеницею твердих сортів. Фарро досі вирощується в Ефіопії. Зараз Фарро знову популярна і використовується в супах і салат...

Голубці з овочів

Голубці з овочів

Якщо ви шукаєте, як приготувати вегетаріанські голубці, тоді ви за адресою! Рецепт досить традиційний, ось тільки м'ясо необхідно замінити овочами і грибами. Виходять такі голубці дуже смачними! опис приготування: Традиційний рецепт приготування голубців знаком всім, але сьогодні я розповім ва...

Голландський соус

Голландський соус

голландський соус (голландський соус) - традиційний французький соус, який подають до страв з риби, овочів і яєць. Для всіх, хто цікавиться — класичний рецепт голландського соусу. опис приготування: Властивості і походження: Голландський соус входить в число чотирьох основних соусів. Назва цьо...

Xacapuri

Xacapuri

Продовжимо екскурс по грузинській кухні. Якщо ви хоч трохи знайомі з грузинською кухнею, то напевно знаєте таке блюдо як хачапурі. Сьогодні я розповім вам, як приготувати хачапурі легко і швидко. опис приготування: Такі хачапурі стануть прекрасним доповненням до вашого обіду або вечері. Також ...

Гриби, запечені у вершках

Гриби, запечені у вершках

Хочу вам розповісти, як приготувати гриби, запечені у вершках. Це класичний рецепт, який напевно повинен бути в запасі у кожної господині. За півгодини — повноцінний вишуканий обід! опис приготування: Цей рецепт грибів, запечених в вершках, дуже простий. І я сподіваюся, що вам він сподобається...

Гуляш з реберець

Гуляш з реберець

Пропоную рецепт гуляшу з телячих реберець. Знамените угорську страву, приготоване в мультиварці виходить ще смачніше і корисніше. опис приготування: Гуляш в мультиварці готується досить просто. Реберця спершу обсмажте, а після тушкуйте в томатній пасті з овочами. Спеції додайте за смаком. Пере...

Соєвий коктейль смузі

Соєвий коктейль смузі

Рецепт приготування оздоровчого коктейлю смузі. Напій багатий корисними вітамінами. опис приготування: Змішайте всі інгредієнти за допомогою міксера на високій швидкості до отримання однорідної маси. Вжити відразу ж. банан— 1/2 штуки мідь— 1 Ст. ложка апельсиновий сік— 1/2 склянки Змішайте ...

Глазур для паски зефірна

Глазур для паски зефірна

Цей варіант відомий далеко не всім, він оригінальний і дуже смачний. Як приготувати глазур для паски зефірної, підкаже ця покрокова інструкція. Відмінний варіант для будь-яких кондитерських виробів. опис приготування: Зефірної глазур'ю можна прикрасити будь-яку випічку, вона замінить помадку д...

Смузі з гарбуза

Смузі з гарбуза

З настанням осені хочеться продовжити яскраві і сонячні дні з допомогою не менш яскравою гарбуза. Готувати з неї можна багато страв, але сьогодні я пропоную вам зробити смачний і яскравий смузі. опис приготування: Смузі з гарбуза — насичений напій, який подарує масу вітамінів. За консистенцією...

Соус «песто» з черемші

Соус «песто» з черемші

Класичний соус «Песто» робиться з базиліка, а ось в цьому використовується більш доступна для нас черемша. Спробуйте зробити такий і ви, підкажу, як приготувати соус «Песто» з черемші. опис приготування: Соус подають до макаронних виробів, намазують на хліб, їдять з крекерами, додають в піцу, ...

Соус з сиру з пліснявою

Соус з сиру з пліснявою

Соус з сиру з пліснявою — дуже простий в приготуванні і дивовижно смачний соус, який добре подавати до гарячих страв, використовувати як заправку для салатів. розповідаю, як приготувати. опис приготування: Пропоную вашій увазі дуже оригінальний соус із сиру з пліснявою. У нас він не дуже попул...

Шоколадні печива

Шоколадні печива

Домашній рецепт приготування шоколадних печива. Сподобаються всім ласунам. кількість порцій: 4 вершкове масло— 150 грам(або маргарину) цукор— 100 грам ванільний цукор— 2 чайних ложки яйця— 2 штуки розпушувач— 2 чайних ложки(або 1 ç.l. гашеного соди) мука— 300-350 грам шоколад— 300 грам(гіркий а...

Середземноморський багатошаровий соус-діп

Середземноморський багатошаровий соус-діп

Рецепт приготування соусу з хумусом, огірком, червоною цибулею, maslinami, помідорами чері та Песто з кінзи, часнику, оливкового масла, orexov Pekan, кедрових горішків і сиру Пармезан. опис приготування: Соус-діп - це густий соус, використовуваний для обмакувания в нього чіпсів, шматочків овоч...

Суп «вуха»

Суп «вуха»

багато хто погодиться, що вуха не готують на кухні. потрібен багаття, природа…але рецепт, як приготувати суп "; Юшку" в домашніх умовах підкаже вам, як приготувати максимально смачний суп на плиті. опис приготування: Після закладки риби, юшку краще не перемішувати і варити на повільному вогні....

Хазани хоровац

Хазани хоровац

Хазани хоровац — це шашлик, приготований в каструлі. Зазвичай він готується з баранини, але так як баранина дуже складна в обробці, нижче представлений рецепт приготування Хазанов хоровац з яловичини. опис приготування: Щоб приготувати Хазанов хоровац в домашніх умовах, треба спочатку прожарит...

Фрикадельки по-грецьки

Фрикадельки по-грецьки

Рецепт приготування грецьких фрикадельок з м'ятою і червоним вином. опис приготування: Перець очищається від плодоніжки і вимивається від решти насіння, після чого м'якоть ріжеться кубиками. Помідори для виготовлення соусу слід викласти в розігріте оливкове масло, додати цукор, вино і спеції. ...