Рецепт Суп «вуха»

Рецепт Суп «вуха»
Кількість порцій: 6 Час приготування: 45 хв.
багато хто погодиться, що вуха не готують на кухні. потрібен багаття, природа…але рецепт, як приготувати суп "; Юшку" в домашніх умовах підкаже вам, як приготувати максимально смачний суп на плиті.

опис приготування:

Після закладки риби, юшку краще не перемішувати і варити на повільному вогні. За рахунок голів і хвостів, які ви зваріть спочатку, вуха вийде дуже наваристою. Як основну рибу краще взяти форель, судака, щуку. Стопку горілки додають зазвичай тільки на природі, а ви будете ви ходити за бажанням

  • риба— 500 грам(голова, хвости)
  • морква— 1 штука
  • Корінь селери— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • Картопля— 2-3 штук
  • часник— 1-2 зубчиків
  • сіль, чорний перець, запашний перець— За смаком
  • зелень петрушки— За смаком
  • гвоздика, koriandr— За смаком
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • риба філе— 500 грам
1 очистіть картопля, морква. Картопля наріжте невеликими кубиками, а морква - кільцями. На цибулині зробіть надріз хрест-навхрест.

2 У каструлю налийте 2 л води, поставте закипати. Додайте голови і хвости, зваріть рибний бульйон. Додайте всі спеції, трохи солі.

3 Додайте в воду селера, лавровий лист, цибулину і моркву. Дайте їм покипіти зі спеціями 10-15 хвилин.

4 вийміть голови, хвости, лавровий лист і цибулину. Закладіть в суп картопля, варіть його 10-12 хвилин.

5 Роздавите часник ножем, після цього відправте в юшку рибу. Вона вариться дуже швидко, 15-20 хвилин.

6 Перевірте суп на сіль, додайте чорного перцю. Подавайте юшку з нарізаною зеленню петрушки.

Подібні рецепти

Шафрану вуха

Царська вуха (оригінальний рецепт)

Рецепт приготування юшки з білої риби, морських гребінців, лука, макаронних виробів, рибного бульйону, білого вина і порошку чилі. опис приготування: Вуха - одне з найдавніших страв російської кухні, з'явилося приблизно в 11-12 століттях. В ті часи крім рибної існувала також куряча, лебяжа і г...

Фінська вуха «У Калакасі»

Фінська вуха «У Калакасі»

У Калакасі — карельське і фінське рибна страва, яке може зустрічатися з такою назвою як "; молочна вуха ";. Готується суп досить просто і з доступних продуктів. опис приготування: Щоб приготувати фінську вуха "; калакейтто" необхідна будь-яка риба з білим, бажано безкістковим філе. підійде так...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...