Рецепт Середземноморський багатошаровий соус-діп
Рецепт приготування соусу з хумусом, огірком, червоною цибулею, maslinami, помідорами чері та Песто з кінзи, часнику, оливкового масла, orexov Pekan, кедрових горішків і сиру Пармезан.
опис приготування:
Соус-діп - це густий соус, використовуваний для обмакувания в нього чіпсів, шматочків овочів, фруктів, м'яса або морепродуктів. цим соусом не поливають їжу, а навпаки - їжу занурюють в соус. Якщо ви любите кінзу і свіжі інгредієнти, цей середземноморський соус-діп для вас! Ви легко можете регулювати кількість компонентів по своєму смаку. Якщо ви не любите кінзу, замініть її сумішшю свіжої петрушки і м'яти.
- часнику— 2 зубчики(соус песто)
- orexov Pekan— 2 Ст. ложки(соус песто)
- кедрових горіхів— 2 Ст. ложки(соус песто)
- чіпси з піти— За смаком(для подачі)
- сир фета— За смаком(для подачі)
- обсмажені кедрові горішки— За смаком(для подачі)
- Braai— За смаком(для подачі)
2. перемішати кінзу, часник і 2 столові ложки оливкової олії в кухонному комбайні.
3. Додати горіхи пекан, кедрові горіхи і сир Пармезан, перемішати. Поки комбайн працює, вилити масло і перемішати до однорідної консистенції пюре. Песто може зберігатися в холодильнику до 5 днів або в морозильній камері до 1 місяці. У вас вийде приблизно 3/4 чашки соусу.
4. нарізати огірок, Червона цибуля, маслини і помідори черрі. Розкришити сир Фета.
5. Взяти неглибоке блюдо і рівномірно викласти в нього соус Песто. Зверху рівним шаром викласти хумус.
6. Потім викласти нарізані помідори черрі, огірок, червона цибуля і маслини. Посипати сиром Фета при бажанні і скропити оливковою олією.
7. Також ви можете прикрасити соус-діп кедровими горішками, гілочками кінзи і подавати з чіпсами з піти.
Подібні рецепти
Камбала в мікрохвильовці
Терпкість оцтової заправки в цьому салаті чудово врівноважується солодкістю болгарського перцю, свіжістю огірка і вершковим смаком сиру Фета. опис приготування: Це злегка видозмінений рецепт традиційного середземноморського салату з перцем. Традиційний салат здається російським занадто солоним...
Середземноморський сендвіч з тунцем
Якщо ви любитель бутербродів, обов'язково приготуйте такий сендвіч, адже це відмінний варіант для перекусу. Сендвіч чудово вгамує голод, і ми будемо використовувати тільки корисні інгредієнти. опис приготування: Якщо вам ніколи готувати, а голод втамувати необхідно, найкраще швиденько спорудит...
Середземноморський рибний суп
Середземноморський рибний суп — це смачний суп, який готується на овочевому бульйоні з білого рибного філе зі свіжими помідорами, оливковою олією, пряними травами і спеціями. опис приготування: Дуже смачний і красивий середземноморський рибний суп готується досить просто. Вся його фішка поляга...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...