Рецепт Хазани хоровац

Рецепт Хазани хоровац
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Хазани хоровац — це шашлик, приготований в каструлі. Зазвичай він готується з баранини, але так як баранина дуже складна в обробці, нижче представлений рецепт приготування Хазанов хоровац з яловичини.

опис приготування:

Щоб приготувати Хазанов хоровац в домашніх умовах, треба спочатку прожарити м'ясо, після чого можна додавати інші інгредієнти. М'ясо слід смажити на топленому маслі. По готовності необхідно додати спеції, сіль, посипати все зеленню, гранатом і перемішати.

  • вирізка яловича— 500 грам
  • Цибуля— 3 штуки
  • Топлене масло— 3 Ст. ложки
  • гранат— 2 штуки
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком(червоний, чорний за смаком)
  • Приправи для м'яса— За смаком
  • петрушка— За смаком
Хазани хоровац - фото крок 1 Витягуємо зерна з граната.

Хазани хоровац - фото крок 2 Пропускаємо через сито, отримуємо сік.

Хазани хоровац - фото крок 3 Яловичину моєму в холодній воді, нарізаємо невеликими шматками.

Хазани хоровац - фото крок 4 Цибулю ріжемо півкільцями.

Хазани хоровац - фото крок 5 Цибулю ріжемо півкільцями.

Хазани хоровац - фото крок 6 Топимо в каструлі масло, кидаємо в каструлю м'ясо і смажимо на сильному вогні. Як тільки воно схопиться, тут же зменшуємо вогонь до середнього. Смажимо до готовності, на це піде близько 20 хвилин.

Хазани хоровац - фото крок 7 Зверху викладаємо цибулю і обсмажуємо 5-7 хвилин.

Хазани хоровац - фото крок 8 Додаємо гранатовий сік. Перемішуємо і тушкуємо протягом 5-7 хвилин із закритою кришкою.

Хазани хоровац - фото крок 9 Витягуємо зерна з другого граната, поки м'ясо в каструлі гаситься. подрібнюємо зелень. Коли м'ясо буде готове, додаємо зелень і гранат спеції, сіль, перемішуємо, подаємо до столу.

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Простий рецепт оладок на молоці

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...