Рецепт Стейк блакитної акули
Хочете по-справжньому здивувати своїх гостей? Приготуйте їм оригінальні стейки блакитної акули: з рум'яною скоринкою, в апетитною паніровці і з пряним имбирно-медовим смаком. відмінний рецепт, дивіться!
опис приготування:
М'ясо акули дуже специфічне. До того ж, багато що залежить від якості стейка, свіжий він чи заморожений, чи не обдурили вас з видом акули. Щоб приготувати стейк блакитної акули, раджу його попередньо замаринувати в оцті і соку лайма, тоді неприємний запах і гіркоту підуть. До речі, ви можете стейк просто обсмажити до готовності або запекти в духовці.
- Стейки блакитної акули— 2 штуки
- вапно— 1-2 штук
- мед— 1 Ст. ложка
- Соєвий соус— 1 Ст. ложка
- Винний або столовий оцет— 3 Ст. ложки
- імбир мелений— 0,5 чайних ложки
- борошно— За смаком(для панірування )
- сир твердий— 50 грам
- кріп— За смаком
- Масло рослинне— За смаком
Залийте стейки холодною водою, додайте оцет і сік лайма, сам лайм теж можете залишити разом з рибою. Залиште ємність з рибою в холодильнику на ніч, щоб риба замаринувалася.
Потім рибу промийте гарненько в проточній воді і відіжміть. Акуляче м'ясо вбирає багато вологи, якщо не хочете, щоб готова риба була водянистою, як холодець, відіжміть гарненько.
Потім приготуйте основний маринад: змішайте 3 ст.л. рослинної олії, мідь, соєвий соус, мед і імбир.
Перемішайте до однорідності.
Замаринуйте в цьому маринаді віджаті стейки (в годину).
Потім знову злегка рибу відіжміть. Включіть в мультиварці режим "; Випічка" з 50 хвилин. Підготуйте паніровці для стейків: змішайте трохи борошна і паприку.
Стейки гарненько обваляйте в борошняної суміші.
У чашу мультиварки налийте трохи олії. Обсмажуйте стейки з двох сторін по 15 хвилин.
До рум'яного кольору.
Потім викладіть на кожен стейк по шматочку сиру, посипте дрібно порізаною зеленню і закрийте кришку мультиварки. Готуйте до закінчення режиму.
сир розплавився, і рибка буде повністю готова. Не дивуйтеся різкувато запаху, який може бути під час приготування.
Готовий стейк блакитної акули подавати можете з картоплею, овочами. А можете посипати їх гранатовими зернами, буде дуже ефектно. Смачного!
Подібні рецепти
Сирний сирок з родзинками
Щоб зрозуміти і оцінити смак акули, підсмажте стейки акули і потім вирішите — подобається вам ця риба чи ні. опис приготування: М'ясо акули цілком їстівне і, якщо правильно його приготувати, дуже цікаве на смак. Багатьох відлякує запах акули, але з цим легко можна впорається — слід попередньо ...
Фарширований стейк
М'ясо - це саме по собі дуже смачно. Але можна зробити його ще смачніше. Один з варіантів - приготувати фарширований стейк. опис приготування: Головна перевага цієї страви - простота в приготуванні. Шматок м'яса замаринуйте. Потім зробіть надріз, так щоб вийшов конверт. Начините його цибулею і...
Яловичий стейк з чилі і салатом
Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки меленого коріандру, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії і оцет. Приправити сіллю і перце...
Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею
Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...
Стейк «Діана»
Стейк "; Діана" — класичне блюдо, яке подають в багатьох поважаючих себе ресторанах європейської кухні. Якщо приготувати стейк "; Діана" за рецептом — вийде так смачно, що хоч тарілку облизуй! опис приготування: відразу попереджаю — добре приготувати стейк "; Діана" досить складно, незважаючи ...