Рецепт Стейк блакитної акули

Рецепт Стейк блакитної акули
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Хочете по-справжньому здивувати своїх гостей? Приготуйте їм оригінальні стейки блакитної акули: з рум'яною скоринкою, в апетитною паніровці і з пряним имбирно-медовим смаком. відмінний рецепт, дивіться!

опис приготування:

М'ясо акули дуже специфічне. До того ж, багато що залежить від якості стейка, свіжий він чи заморожений, чи не обдурили вас з видом акули. Щоб приготувати стейк блакитної акули, раджу його попередньо замаринувати в оцті і соку лайма, тоді неприємний запах і гіркоту підуть. До речі, ви можете стейк просто обсмажити до готовності або запекти в духовці.

  • Стейки блакитної акули— 2 штуки
  • вапно— 1-2 штук
  • мед— 1 Ст. ложка
  • Соєвий соус— 1 Ст. ложка
  • Винний або столовий оцет— 3 Ст. ложки
  • імбир мелений— 0,5 чайних ложки
  • борошно— За смаком(для панірування )
  • сир твердий— 50 грам
  • кріп— За смаком
  • Масло рослинне— За смаком
Стейк блакитної акули - фото крок 1 Стейки необхідно розморозити і промийте. Їх варто підготувати, щоб позбутися від неприємного запаху і можливої ​​гіркоти.

Стейк блакитної акули - фото крок 2 Залийте стейки холодною водою, додайте оцет і сік лайма, сам лайм теж можете залишити разом з рибою. Залиште ємність з рибою в холодильнику на ніч, щоб риба замаринувалася.

Стейк блакитної акули - фото крок 3 Потім рибу промийте гарненько в проточній воді і відіжміть. Акуляче м'ясо вбирає багато вологи, якщо не хочете, щоб готова риба була водянистою, як холодець, відіжміть гарненько.
Потім приготуйте основний маринад: змішайте 3 ст.л. рослинної олії, мідь, соєвий соус, мед і імбир.

Стейк блакитної акули - фото крок 4 Перемішайте до однорідності.

Стейк блакитної акули - фото крок 5 Замаринуйте в цьому маринаді віджаті стейки (в годину).

Стейк блакитної акули - фото крок 6 Потім знову злегка рибу відіжміть. Включіть в мультиварці режим "; Випічка" з 50 хвилин. Підготуйте паніровці для стейків: змішайте трохи борошна і паприку.

Стейк блакитної акули - фото крок 7 Стейки гарненько обваляйте в борошняної суміші.

Стейк блакитної акули - фото крок 8 У чашу мультиварки налийте трохи олії. Обсмажуйте стейки з двох сторін по 15 хвилин.

Стейк блакитної акули - фото крок 9 До рум'яного кольору.

Стейк блакитної акули - фото крок 10 Потім викладіть на кожен стейк по шматочку сиру, посипте дрібно порізаною зеленню і закрийте кришку мультиварки. Готуйте до закінчення режиму.

Стейк блакитної акули - фото крок 11 сир розплавився, і рибка буде повністю готова. Не дивуйтеся різкувато запаху, який може бути під час приготування.

Стейк блакитної акули - фото крок 12 Готовий стейк блакитної акули подавати можете з картоплею, овочами. А можете посипати їх гранатовими зернами, буде дуже ефектно. Смачного!

Подібні рецепти

Стейк з акули на сковороді

Сирний сирок з родзинками

Щоб зрозуміти і оцінити смак акули, підсмажте стейки акули і потім вирішите — подобається вам ця риба чи ні. опис приготування: М'ясо акули цілком їстівне і, якщо правильно його приготувати, дуже цікаве на смак. Багатьох відлякує запах акули, але з цим легко можна впорається — слід попередньо ...

Фарширований стейк

Фарширований стейк

М'ясо - це саме по собі дуже смачно. Але можна зробити його ще смачніше. Один з варіантів - приготувати фарширований стейк. опис приготування: Головна перевага цієї страви - простота в приготуванні. Шматок м'яса замаринуйте. Потім зробіть надріз, так щоб вийшов конверт. Начините його цибулею і...

Яловичий стейк з чилі і салатом

Яловичий стейк з чилі і салатом

Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки меленого коріандру, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії і оцет. Приправити сіллю і перце...

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...

Стейк «Діана»

Стейк «Діана»

Стейк "; Діана" — класичне блюдо, яке подають в багатьох поважаючих себе ресторанах європейської кухні. Якщо приготувати стейк "; Діана" за рецептом — вийде так смачно, що хоч тарілку облизуй! опис приготування: відразу попереджаю — добре приготувати стейк "; Діана" досить складно, незважаючи ...