Рецепт Середземноморський салат з перцем

Рецепт Середземноморський салат з перцем
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв.
Терпкість оцтової заправки в цьому салаті чудово врівноважується солодкістю болгарського перцю, свіжістю огірка і вершковим смаком сиру Фета.

опис приготування:

Це злегка видозмінений рецепт традиційного середземноморського салату з перцем. Традиційний салат здається російським занадто солоним, тому кількість солі в ньому було зменшено з 1 столової ложки до 2 чайних ложок. Салат готується дуже просто - вам лише потрібно замаринувати цибулю і нарізати тим часом залишилися інгредієнти, після чого перемішати їх разом.

  • солі— 2 чайних ложки
  • цукру— 2 чайних ложки
  • середнього червоної цибулі— 1/2 штуки
  • болгарські перці— 3 штуки
  • огірок— 1 штука
  • сиру Фета— 180 грам
  • сіль і перець— За смаком
Середземноморський салат з перцем - фото крок 1 1. Перемішати червоний винний оцет, воду, сіль і цукор в мисці, поки сіль і цукор не розчиняться. Додати червоний лук в отриману заправку і залишити маринуватися, принаймні, з 15 хвилин.

Середземноморський салат з перцем - фото крок 2 2. Поки цибуля маринується, підготувати решту інгредієнтів. Нарізати червоний лук, болгарський перець і огірок кубиками розміром близько 1 см. Нарізати помідори черрі. Розкришити сир Фета.

Середземноморський салат з перцем - фото крок 3 3. змішати овочі, сир фета, маслини і просушений червона цибуля у великій мисці. Влити чверть склянки оцтової заправки в салат і скропити оливковою олією. Приправити м'ясо за смаком, якщо необхідно. Подавати салат відразу ж або поставити в холодильник на один день.

Подібні рецепти

Середземноморський багатошаровий соус-діп

Салат «середземноморський» без майонезу

Рецепт приготування соусу з хумусом, огірком, червоною цибулею, maslinami, помідорами чері та Песто з кінзи, часнику, оливкового масла, orexov Pekan, кедрових горішків і сиру Пармезан. опис приготування: Соус-діп - це густий соус, використовуваний для обмакувания в нього чіпсів, шматочків овоч...

Середземноморський рибний суп

Середземноморський рибний суп

Середземноморський рибний суп — це смачний суп, який готується на овочевому бульйоні з білого рибного філе зі свіжими помідорами, оливковою олією, пряними травами і спеціями. опис приготування: Дуже смачний і красивий середземноморський рибний суп готується досить просто. Вся його фішка поляга...

Середземноморський сендвіч з тунцем

Середземноморський сендвіч з тунцем

Якщо ви любитель бутербродів, обов'язково приготуйте такий сендвіч, адже це відмінний варіант для перекусу. Сендвіч чудово вгамує голод, і ми будемо використовувати тільки корисні інгредієнти. опис приготування: Якщо вам ніколи готувати, а голод втамувати необхідно, найкраще швиденько спорудит...

Еnchiladas з перцем чилі

Еnchiladas з перцем чилі

Енчіладас - традиційна мексиканська перепічка тортильяс з кукурудзяної муки, заповнена різноманітною начинкою. Enchiladas — відмінна закуска, яка готується всього за 15 хвилин. опис приготування: Для ЕНЧІЛАДАС найчастіше використовується м'ясна начинка, але також це можуть бути яйця, морепроду...

Фахитас з куркою і перцем

Фахитас з куркою і перцем

Фахитас з куркою і перцем східне гостре блюдо, яке я спробувала відтворити вдома. вийшло непогано, до речі можна і не робити його гострим. Теж непогано виходить, потрібно тільки постаратися. опис приготування: Фахитас з куркою і перцем дуже оригінальна, смачна закуска. Робити її можна на кукур...