Рецепт Старий «Наполеон»
Один з найвідоміших десертів у світі - торт "; Наполеон ";. У нього є багато прихильників по всьому світу, тому рецептур створено дуже багато. Але завжди є найперевіреніший і улюблений рецепт.
опис приготування:
І саме таким я хочу з вами поділитися. уважно вивчіть, як приготувати старий "; Наполеон ";, той самий, який пекли ще наші бабусі. З найпростіших і доступних інгредієнтів. Якщо ви до цього не робили подібний торт, то вам буде трохи складно, адже етапів в інструкції багато.
- Вершкове масло— 300 грам
- борошно— 700 грам(600 г — в тісто, 100 г — в вершках)
- цукор— 400 грам
- вода— 150 мілілітрів
- молоко— 1 літр
- Ванільний цукор— 10 грам
- яйце— 2 штуки
- Яєчний жовток— 7-8 штук
- оцет 9% — 0,5 Ст. ложки
- сіль— 1 щіпка
Окремо збийте яйця. Потім з'єднайте їх з водою і сіллю. Ще раз перемішайте.
У глибокому посуді м'яке масло подрібніть ножем.
Всипте борошно на чистий стіл, зробивши з неї гірку. В середину укладіть масло. Все перебейте ножем.
Додайте яєчну суміш до борошна. замішайте тісто.
розділити тісто 12 рівних шматочків, сформувавши кульки. Закрийте їх плівкою, а потім приберіть в холодильник на 1 час.
Поки займіться кремом. Молоко доведіть до кипіння.
В іншій каструлі перетріть жовтки зі звичайним і ванільним цукром, а потім додайте борошно. Ще раз перемішайте.
Потім додайте жовткова масу в молоко. Доведіть все до загустіння на повільно вогні, постійно помішуючи.
Тонко розкачайте кульки тесту в рівні окружності. Зріжте зайве тісто по колу.
Всі коржі проткніть виделкою по периметру. Зайве тісто не викидайте, а залиште для запікання.
Коржі разом із залишками тіста запікайте в духовці при 180 градусах протягом 7-10 хвилин.
Тепер збирайте торт. Кожен корж змастіть кремом.
Укладайте коржі один на одного, перемазывая кремом. В кінці кремом змастіть верхівку торта і його боки.
Запечені залишки тіста подрібніть в крихту.
Посипте верх торта цієї крихтою. Залиште "; Наполеон" в холодильнику на 5-7 годин. Приємного чаювання!
Подібні рецепти
Торт «Старий наполеон»
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...
Солодко-гострі крильця
Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...