Рецепт Середземноморський сендвіч з тунцем
Якщо ви любитель бутербродів, обов'язково приготуйте такий сендвіч, адже це відмінний варіант для перекусу. Сендвіч чудово вгамує голод, і ми будемо використовувати тільки корисні інгредієнти.
опис приготування:
Якщо вам ніколи готувати, а голод втамувати необхідно, найкраще швиденько спорудити смачний сендвіч з корисних інгредієнтів. Я розповім вам, як приготувати середземноморський сендвіч з тунцем, а ви відмінно перекусіть і отримаєте багато задоволення від смаку отриманого страви. Інгредієнти для сендвіча (крім листя салату) можна нарізати так, як показано в рецепті, а можна подрібнити кубиками і змішати. І вже вийшов салат викласти на зелене листя, накрити теж листками салату і булочкою. Вибирайте свій варіант приготування цього смачного сендвіча.
- тунець консервований— 180 грам(у власному соку)
- лук червоний— 1/2 штуки
- Цибуля ріпчаста— 1/2 штуки
- помідор— 1 штука
- яйце варене— 1-2 штук
- Rediska— 3-4 штук
- Листя салату— 6-8 штук
- маслини— 6-8 штук
- Оливкова олія— 1-2 Ст. ложок
- Червоне вино— 1 Ст. ложка
- Лимонний сік— 1/2 Ст. ложки
- Перець чорний мелений— 1-2 Щепоток
- сіль— 1-2 Щепоток
- Булочки— 2 штуки(для бургерів або сендвічів)
Викладаємо цибулю в миску, додамо лимонний сік, оливкова олія, вино, сіль і перець. Перемішаємо і трохи Примніть, нехай цибуля стане м'якше і пустить трохи соку.
Додамо до цибулі тунця. перемішаємо, подрібнюючи при цьому рибу.
помиємо редис, наріжемо його тонкими кружечками.
наріжемо маслини.
Тонкими кружальцями нарізаємо помідор.
Очистимо й наріжемо кружечками варене яйце.
Розрізаємо булочки навпіл. Можна просочити їх соком від консервованого тунця.
Викладаємо на нижню частину булочки вимиті і обсушені листя салату.
Викладаємо кружечки помідор і цибулю з тунцем.
Далі викладаємо редиску, оливки і яйця.
І накриваємо верхньою половинкою булочки. Готово!
Подібні рецепти
Печеня з капусти
Терпкість оцтової заправки в цьому салаті чудово врівноважується солодкістю болгарського перцю, свіжістю огірка і вершковим смаком сиру Фета. опис приготування: Це злегка видозмінений рецепт традиційного середземноморського салату з перцем. Традиційний салат здається російським занадто солоним...
Середземноморський багатошаровий соус-діп
Рецепт приготування соусу з хумусом, огірком, червоною цибулею, maslinami, помідорами чері та Песто з кінзи, часнику, оливкового масла, orexov Pekan, кедрових горішків і сиру Пармезан. опис приготування: Соус-діп - це густий соус, використовуваний для обмакувания в нього чіпсів, шматочків овоч...
Середземноморський рибний суп
Середземноморський рибний суп — це смачний суп, який готується на овочевому бульйоні з білого рибного філе зі свіжими помідорами, оливковою олією, пряними травами і спеціями. опис приготування: Дуже смачний і красивий середземноморський рибний суп готується досить просто. Вся його фішка поляга...
Сендвіч в беконі
Перед вами - варіант смачного і ситного сніданку - сендвіч в беконі. Це не звичайний бутерброд, який ви звикли їсти вранці. Тут і яйце, і хрусткий бекон, і ароматний м'ясний соус. пробуйте! опис приготування: рецепт, як приготувати сендвіч в беконі, дуже простий і досить швидкий. Цей сендвіч я...
Сендвіч в школу
Найпростіший сендвіч в школу для дитини можна приготувати буквально за пару хвилин на звичайній сковороді. Він вийде рум'яним, хрустким, з соковитою начинкою з шинки і овочів. опис приготування: Барвистий сендвіч смачний в будь-якому вигляді: гарячому або холодному. Він з легкістю поміститься ...