Рецепт Грибний суп з Фарро

Рецепт Грибний суп з Фарро
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Рецепт приготування супу з грибами, морквою, цибулею, часником і зерном Фарро.

опис приготування:

Зерно Фарро - це стародавня різновид пшениці, яка поступово була витіснена пшеницею твердих сортів. Фарро досі вирощується в Ефіопії. Зараз Фарро знову популярна і використовується в супах і салатах. Як грибів для супу ви можете використовувати будь-які гриби на ваш смак або їх суміш.

  • сушених грибів— 1/3 склянки
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • середня цибулина— 1 штука
  • середня морква— 1 штука
  • часнику— 2 зубчики
  • свіжих грибів— 450 грам
  • сухого шеррі— 1/4 склянки
  • томатної пасти— 1 Ст. ложка
  • сіль і перець— За смаком
  • винного оцту— 1 Ст. ложка
Грибний суп з Фарро - фото крок 1 1. Залити сушені гриби 1 склянкою окропу в мисці і відставити убік на 20 хвилин ,поки ви готуєте суп.

Грибний суп з Фарро - фото крок 2 2. Крупно нарізати свіжі гриби. Нарізати кубиками цибулю і моркву.

Грибний суп з Фарро - фото крок 3 3. Нагріти оливкова олія в глибокій каструлі з товстим дном. Обсмажити цибулю і моркву на середньому вогні, поки цибуля не підрум'яниться, від 10 до 15 хвилин. Додати часник і смажити протягом 30 секунд.

Грибний суп з Фарро - фото крок 4 4. Додати свіжі гриби і смажити, поки рідина не випарується, приклад 5 до 10 хвилин. Збільшити вогонь і додати Фарро. смажити, поки зерно не підрум'яниться.

Грибний суп з Фарро - фото крок 5 5. Додати м'ясний бульйон, шеррі і томатну пасту. Злити воду з сушених грибів і дрібно нарізати. Додати сушені гриби в каструлю з супом. Приправити сіллю і перцем і готувати близько 40 хвилин, поки зерно не буде повністю готове.

Грибний суп з Фарро - фото крок 6 6. Перемішати суп з винним оцтом, додати приправи за смаком, розлити по тарілках і відразу ж подавати.

Подібні рецепти

Суп з грибами та Фарро

Пиріг з фісташкової пастою

Рецепт приготування супу з сушеними білими грибами, цибулею, морквою, часником, томатною пастою, грибами кремини, хересоми зерном фарро. опис приготування: За ніч Фарро вбирає в себе бульйон і стає більш м'яким, а суп дуже густим. При бажанні ви можете замінити зерно Фарро ячменем або пшеницею...

Грибний холодний суп на воді

Грибний холодний суп на воді

У жаркий день завжди хочеться чогось холодного, в такому випадку пропоную приготувати смачний і корисний грибний суп, який можна подавати в холодному вигляді. опис приготування: Грибний холодний суп на воді — це відмінна альтернатива традиційної окрошка. Хто не любить кисломолочні продукти, пр...

Грибний холодний суп

Грибний холодний суп

Хочу запропонувати рецепт дуже смачного річного супу з лісовими грибами. Суп на основі сироватки і заправлений сметаною. У складі багато різноманітної зелені, що надає особливого смаку й аромату страви. опис приготування: В даному рецепті використовуємо молочні продукти для заправки супу, можн...

Грибний крем суп по-фламандські

Грибний крем суп по-фламандські

Кремоподібні супи - невід'ємна частина знаменитої французької кухні. Ця страва оцінять навіть найвибагливіші гурмани. ділюся рецептом, як приготувати грибний крем-суп по-фламандські. опис приготування: Цей крем-суп виходить дивно ніжним і насиченим. А естрагон допомагає максимально розкрити см...

Грибний крем-суп з печериць з вершками

Грибний крем-суп з печериць з вершками

Не знаю, що б приготувати на обід? Тоді пропоную вам відмінну ідею-рецепт, як приготувати грибний крем-суп з печериць з вершками. смачно, ароматно і без зайвого клопоту виходить страва! опис приготування: Цей досить ніжний, в міру ситний грибний крем-суп з печериць з вершками в домашніх умовах...