Рецепт Шоколадні печива

Рецепт Шоколадні печива
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Домашній рецепт приготування шоколадних печива. Сподобаються всім ласунам.

кількість порцій: 4
  • вершкове масло— 150 грам(або маргарину)
  • цукор— 100 грам
  • ванільний цукор— 2 чайних ложки
  • яйця— 2 штуки
  • розпушувач— 2 чайних ложки(або 1 ç.l. гашеного соди)
  • мука— 300-350 грам
  • шоколад— 300 грам(гіркий або молочний)
шоколадні печива - фото крок 1 Масло розтерти з простим і ванільним цукром.

шоколадні печива - фото крок 2 розбити яйця, гарненько перемішати.

шоколадні печива - фото крок 3 Додати борошно і розпушувач. Замісити тісто.

шоколадні печива - фото крок 4 Змастити маслом форму для випічки або застелити папером. Акуратно викласти тісто і розрівняти.

шоколадні печива - фото крок 5 Поверх тесту покласти папір для випічки.

шоколадні печива - фото крок 6 Засипати квасоля і горох, розрівняти. Помістити в нагріту до 180 C духовку, запікати протягом 20 хвилин.

шоколадні печива - фото крок 7 Розтопити шоколад за допомогою водяної бані.

шоколадні печива - фото крок 8 Удалить все сверху коржа, залити шоколадом і розрівняти. Прибрати корж в холодильник на пару годин, потім нарізати на квадратики.

Подібні рецепти

Гігантські Шоколадні печива

Млинці зі свининою

Рецепт приготування великого шоколадного печива. опис приготування: Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). У невеликому посуді, змішати вершкове масло, білий цукор і коричневий цукор до отримання однорідної маси. збити яйце, а потім змішати з ваніллю. З'єднати борошн...

Шоколадний чізкейк з печива

Шоколадний чізкейк з печива

Рецепт приготування легкого шоколадного чизкейка з печива, знежиреного сиру і знежиреної сметани. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Викласти форму для випікання папером і змастити маслом. Подрібнити печиво в комбайні. Викласти отриману масу в форму. Змішати в комбайні вершк...

Шоколадні біскотті з мигдалем

Шоколадні біскотті з мигдалем

Рецепт приготування бискотти з какао, кави еспресо, ванільним екстрактом, фундуком та гірким шоколадом. опис приготування: Замість фундука ви можете додати в бискотти нарізаний мигдаль або сушену вишню. розчинної кави еспресо— 2 Ст. ложки соди— 3/4 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки ...

Шоколадні брауні

Шоколадні брауні

шоколадні брауні — це невимовно смачні торти (або тістечка, кому як подобається називати), які нескладно приготувати в домашніх умовах. Ділюся досить простим рецептом смачного десертики. опис приготування: шоколадні брауні — це такі шоколадні тортики коричневого кольору, за які вони, власне, і...

Шоколадні булочки з корицею в глазурі

Шоколадні булочки з корицею в глазурі

Рецепт приготування шоколадних булочок з начинкою з цукру, какао, кориці і шоколадних чіпсів і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом виходить 8 булочок. какао-порошок— 3 Ст. ложки цукор— 2 Ст. ложки розпушувач— 1 1/4 чайних ложки сода для випічки— 1/2 чайних ложки сіль— 1/...