Рецепт Шоколадні печива
Домашній рецепт приготування шоколадних печива. Сподобаються всім ласунам.
кількість порцій: 4
- вершкове масло— 150 грам(або маргарину)
- цукор— 100 грам
- ванільний цукор— 2 чайних ложки
- яйця— 2 штуки
- розпушувач— 2 чайних ложки(або 1 ç.l. гашеного соди)
- мука— 300-350 грам
- шоколад— 300 грам(гіркий або молочний)
розбити яйця, гарненько перемішати.
Додати борошно і розпушувач. Замісити тісто.
Змастити маслом форму для випічки або застелити папером. Акуратно викласти тісто і розрівняти.
Поверх тесту покласти папір для випічки.
Засипати квасоля і горох, розрівняти. Помістити в нагріту до 180 C духовку, запікати протягом 20 хвилин.
Розтопити шоколад за допомогою водяної бані.
Удалить все сверху коржа, залити шоколадом і розрівняти. Прибрати корж в холодильник на пару годин, потім нарізати на квадратики.
Подібні рецепти
Млинці зі свининою
Рецепт приготування великого шоколадного печива. опис приготування: Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). У невеликому посуді, змішати вершкове масло, білий цукор і коричневий цукор до отримання однорідної маси. збити яйце, а потім змішати з ваніллю. З'єднати борошн...
Шоколадний чізкейк з печива
Рецепт приготування легкого шоколадного чизкейка з печива, знежиреного сиру і знежиреної сметани. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Викласти форму для випікання папером і змастити маслом. Подрібнити печиво в комбайні. Викласти отриману масу в форму. Змішати в комбайні вершк...
Шоколадні біскотті з мигдалем
Рецепт приготування бискотти з какао, кави еспресо, ванільним екстрактом, фундуком та гірким шоколадом. опис приготування: Замість фундука ви можете додати в бискотти нарізаний мигдаль або сушену вишню. розчинної кави еспресо— 2 Ст. ложки соди— 3/4 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки ...
Шоколадні брауні
шоколадні брауні — це невимовно смачні торти (або тістечка, кому як подобається називати), які нескладно приготувати в домашніх умовах. Ділюся досить простим рецептом смачного десертики. опис приготування: шоколадні брауні — це такі шоколадні тортики коричневого кольору, за які вони, власне, і...
Шоколадні булочки з корицею в глазурі
Рецепт приготування шоколадних булочок з начинкою з цукру, какао, кориці і шоколадних чіпсів і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом виходить 8 булочок. какао-порошок— 3 Ст. ложки цукор— 2 Ст. ложки розпушувач— 1 1/4 чайних ложки сода для випічки— 1/2 чайних ложки сіль— 1/...