Рецепт Соус «песто» з черемші

Рецепт Соус «песто» з черемші
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Класичний соус «Песто» робиться з базиліка, а ось в цьому використовується більш доступна для нас черемша. Спробуйте зробити такий і ви, підкажу, як приготувати соус «Песто» з черемші.

опис приготування:

Соус подають до макаронних виробів, намазують на хліб, їдять з крекерами, додають в піцу, до салатів та інших страв. У соусу приємний освіжаючий смак, насичений колір. Можна зберігати його в холодильнику, якщо не використали відразу. Соус можна приготувати в блендері або розтовкти в ступці, що займе значно більше часу.

  • сирі кешью— 60 грам
  • цибуля— 50 грам
  • Оливкова олія— 1/3 склянки
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • Мелений чорний перець— 1 щіпка
  • спагеті— 250 грам
  • Зелений горошок стручкової— 100 грам
Соус 1. Кешью залийте окропом і залиште до повного охолодження води.

Соус 2. Vımoyte черемша, видаліть крайню частину і наріжте великими шматками.

Соус 3. У чашу блендера викладіть горіхи, черемша, сіль і poperčite, влийте оливкову олію.

Соус 4. Збийте все до утворення однорідної пюре.

Соус 5. відваріть спагетті, промийте їх і поверніть назад в каструлю, додайте соус і зелений стручкової горох, перемішайте. Подавайте відразу ж, смачного!

Подібні рецепти

Соус песто

Заготівля черемші на зиму

песто (італ. Песто) - популярний італійський соус, який прийнято подавати з м'ясом, рибою і пастою. Класика італійської кухні. розповідаю, як приготувати соус песто в домашніх умовах. опис приготування: складові: Оливкова олія, сир і базилік є головними інгредієнтами соусу песто. Класичний соу...

Спагеті з соусом песто

Спагеті з соусом песто

У нашій країні прийнято подавати макарони з томатним соусом або майонезом, мені до душі більш цікаві поєднання: наприклад, як приготувати спагетті з соусом песто. Блюдо здивує і порадує смаком. опис приготування: Песто готується на основі кедрових горішків і зелені, соус не тільки смачний, але...

Суп з курячими грудками, ньокки і соусом песто

Суп з курячими грудками, ньокки і соусом песто

Рецепт приготування італійського супу з запеченими курячими грудками, цибулею, часником, ньокки (галушками) і помідорами. опис приготування: Цей чудовий суп наповнений ароматом смаженої цибулі і часнику, а соус Песто ідеально поєднується з курячим бульйоном. курячі грудки— 3 штуки жовтий циб...

Спаржа з ​​крабовим м'ясом і соусом песто

Спаржа з ​​крабовим м'ясом і соусом песто

Рецепт спаржі смаженої на грилі з кукурудзою, крабами і соусом песто з руколи. Популярна страва італійської кухні на вечерю. опис приготування: У великій каструлі, наповненою холодною водою, замочити кукурудзяні качани протягом 30 хвилин. Бланшувати спаржу в більшу каструлі з киплячою водою, п...

Спагеті з песто

Спагеті з песто

Соус «Песто» можна подати до столу окремо як закуску або доповнення до чіпсів, до м'яса. Сьогодні розповім про інше, Проте популярному, способі його застосування. ось, як приготувати спагетті з песто. опис приготування: Таким же способом можна приготувати не тільки спагетті, а й інші макаронні...