Рецепти muscleman.com.ua

Empanada

Empanada

Це випічка родом з Аргентини. Дуже добре підходить і в якості полудня, і як закуска на святковий і повсякденний стіл. Спробуйте приготувати: це не складно! кількість порцій: 1 мука— 450 грам яйце— 4 штуки оцет— За смаком сіль— За смаком вода— 210 мілілітрів сало курдючное— 160 грам цибуля ріпча...

Хачапурі з сулугуні в духовці

Хачапурі з сулугуні в духовці

Хачапурі - це національна страва, яке обожнюють в Вірменії, Грузії та інших східних країнах. Його можна з легкістю приготувати вдома, особливо, якщо використовувати готове листкове тісто. опис приготування: Якщо ви хочете зробити смачну випічку, тоді прочитайте, як приготувати хачапурі з сулуг...

Середземноморський салат з перцем

Середземноморський салат з перцем

Терпкість оцтової заправки в цьому салаті чудово врівноважується солодкістю болгарського перцю, свіжістю огірка і вершковим смаком сиру Фета. опис приготування: Це злегка видозмінений рецепт традиційного середземноморського салату з перцем. Традиційний салат здається російським занадто солоним...

Гриби фаршировані в духовці

Гриби фаршировані в духовці

Прекрасне святкове блюдо, можна подавати як в гарячому, так і охолодженому вигляді. опис приготування: Чим дрібніше будуть гриби, тим більш вишуканою буде закуска. Також підійде для "; пісних" свят. печериці— 6 штук цибулина— 1 штука сир бринза— 20 грам майонез— 1 Чайна ложка сіль, чорний п...

Суп гречаний з куркою

Сосиска в лаваші

Супи ми їмо практично щодня. На перше завжди хочеться приготувати щось простеньке, але в той же час смачне. Суп гречаний з куркою — як раз те, що потрібно в таких випадках. опис приготування: А чи знаєте ви про те, що в гречаній крупі міститься багато корисних речовин? Вона легко засвоюється і...

Гриби в сметані, запечені в духовці

Гриби в сметані, запечені в духовці

Неймовірно просте грибну страву! Ароматні печериці запікаються в ніжному сметанному соусі під сирною скоринкою. Блюдо настільки легко готується, що з ним впорається навіть недосвідчений кулінар! опис приготування: Приготовлені в домашніх умовах, гриби в сметані, запечені в духовці, — це дуже п...

Суп з щавлю консервованого

Суп з щавлю консервованого

Смачний і наваристий суп з консервованого щавлю зігріє, наситить і нагадає про літо в холодну зимову пору. Заради цього супу варто не полінуватися законсервувати трохи щавлю! опис приготування: Хороша господиня зварить суп зі щавлем в будь-який час року. Навесні і влітку — зі свіжого, а ось во...

Вершкове картопляне пюре

Вершкове картопляне пюре

Рецепт приготування картопляного пюре з маслом, вершковим сиром, вершками і чорним перцем. опис приготування: Картопляне пюре приготовлене з даного рецептом, відрізняє неймовірна ніжність і м'який смак. Пюре можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику. Необхідно дістати його за 2-...

Суп з курячими грудками, ньокки і соусом песто

Суп з курячими грудками, ньокки і соусом песто

Рецепт приготування італійського супу з запеченими курячими грудками, цибулею, часником, ньокки (галушками) і помідорами. опис приготування: Цей чудовий суп наповнений ароматом смаженої цибулі і часнику, а соус Песто ідеально поєднується з курячим бульйоном. курячі грудки— 3 штуки жовтий циб...

Яловичина по-строгановски

Яловичина по-строгановски

Напевно, в нашій країні такий варіант приготування яловичини є найпопулярнішим. ніжне м'ясо, приготоване в собою сметанною заливанні, просто тане в роті — це невимовний смак. опис приготування: Простий рецепт яловичини по-строгановськи швидше за все багатьом вже давно знаком, а для тих, хто ще...

Форель севанская

Форель севанская

Готуємо севанская форель в домашніх умовах. Цей спрощений рецепт дозволить приготувати страву на швидку руку. смачно, просто, корисно. обов'язково спробуйте! опис приготування: севанская форель — блюдо національної вірменської кухні, яке при наявності вправності може приготуватися менш ніж за ...

Судак в вершках з лісовими грибами

Судак в вершках з лісовими грибами

Судак в вершках з лісовими грибами — дуже смачне і апетитне блюдо, побудоване на чудовому поєднанні білої риби і лісових грибів. Перед заходом цієї страви встояти просто неможливо. Спробуйте! опис приготування: Чарівне поєднання білої риби з грибами мені відомо вже досить давно. На жаль, ні св...

Суп з білих грибів свіжих

Суп з білих грибів свіжих

Осінь - грибна пора. Саме час приготувати ароматний супчик зі свіжих білих грибів, тільки що принесених з лісу. Готувати такий суп дуже просто. опис приготування: Білі гриби можна не мочити, а просто очистити і промити. готуємо зажарку, а потім все варимо разом з картоплею. Готовий суп зі свіж...

Шоколадний фадж (помадка)

Шоколадний фадж (помадка)

Рецепт приготування помадки з шоколаду, шоколадно-горіхової пасти Нутелла, вершкового масла і згущеного молока. опис приготування: помадка (fadzh) - американська назва вершкової помадки. За смаком нагадує м'яку іриску. Нашу шоколадну помадку з горіховим смаком Нутеллою дуже легко приготувати, ...

Гаряча закуска з печінки з грушею

Гаряча закуска з печінки з грушею

Цікава закуска з яскравим кисло-солодко-солоним смаком і багатим ароматом. Неодмінно спробуйте її приготувати! запевняю: вам сподобається. опис приготування: Страви з печінки легко готуються і вимагають трохи часу на приготування. Головне - ретельно обробити печінку, знявши плівки і видаливши...

Суфле з бататом і горіхами

Суфле з бататом і горіхами

Рецепт суфле з бататом і горіхами. опис приготування: Цей чудовий рецепт поєднує в собі смак батату, горіха-пекана, коричневого сахара, кориці і мускатного горіха. Крім того, його дуже легко приготувати. вершкового масла— 8 Ст. ложок коричневого сахара— 1 Склянка горіха-пекана— 1/2 склянки к...

Смузі із замороженого шпинату

Смузі із замороженого шпинату

Привіт всім тим, хто просто обожнює смузі Сьогодні я хотіла б поділитися з вами рецептом приготування смузі із замороженого шпинату з грушею, апельсином і бананом. приступимо! опис приготування: Це дивовижний смузі, який багатий вітамінами і мінералами. Відмінно підійде для людей, які займають...

Ескалоп з пармской шинкою

Ескалоп з пармской шинкою

Ескалоп - це тонкий шматочок м'яса, обсмажений до хрусткої скоринки. Він може бути з будь-якого м'яса: свинини, яловичини, телятини і навіть курки. У нас ескалоп зі свинини з чебрецем і пармской шинкою. опис приготування: Трави при приготуванні цього рецепта можна брати будь-які: шавлія, розма...

Фінський рибний суп

Фінський рибний суп

Фінський рибний суп — це дуже смачний вершковим суп з лосося, який готується досить легко і просто, але виглядає він дуже апетитно і на смак просто чудовий! опис приготування: Фінський рибний суп готується дуже легко. Цей суп відрізняється своєю простотою, тут використовується мінімум продукті...

Яловичина на івриті

Яловичина на івриті

Незважаючи на простоту цієї страви, можу сказати, поклавши руку на серце, що такого смачного, м'якого і ніжного м'яса ви в своєму житті ще ніколи не пробували. опис приготування: Рецепт приготування яловичини по-єврейськи вельми простий, і тут всього два основних інгредієнта, але в цьому і пол...