Рецепт Суфле з бататом і горіхами
Рецепт суфле з бататом і горіхами.
опис приготування:
Цей чудовий рецепт поєднує в собі смак батату, горіха-пекана, коричневого сахара, кориці і мускатного горіха. Крім того, його дуже легко приготувати.
- вершкового масла— 8 Ст. ложок
- коричневого сахара— 1 Склянка
- горіха-пекана— 1/2 склянки
- картоплі— 200 грам
- maršmellou— 350 грам(зефірних цукерок)
- кориці— 1 Ст. ложка
- амулет— 1 Ст. ложка
2. Додати в посудину суміш масла цукру і горіхів. ретельно перемішати.
3. Додати корицю і мускатний горіх. Перемістити в металеву ємність.
4. Зверху на суміш викладіть маршмеллоу. Якщо ви не знайшли маршмеллоу, його можна замінити зефіром. Чи не кладіть занадто багато, інакше маршмеллоу заб'є всі інші смаки. запікати 15 хвилин при температурі 160 градусів. Дістати ємність з духовки і збільшити температуру до 200 градусів. додатково запікати 10 хвилин при температурі 200 градусів, щоб підрум'яниться верх. Уважно стежте за суфле, щоб воно не підгоріло. Вийняти з духовки. дати охолонути.
Подібні рецепти
Запіканка з бататом
Рецепт приготування яловичого стека з солодкою картоплею, петрушкою і цибулею опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів з верхньої та нижньої стійками. У великій мисці перемішати солодка картопля, цибуля і 2 чайні ложки оливкової олії, приправити сіллю і перцем. Впорядкувати овочі в...
Шоколадні тістечка з горіхами і суфле
Рецепт приготування тістечок з шоколадом, арахісовим маслом, міні-суфле, горіхами пекан і ванільним екстрактом. опис приготування: Тістечка з густим шаром хрустких горіхів пекан, липким суфле і шоколадною глазур'ю піднімуть настрій зимовим вечором. какао— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки е...
Грушево-малиновое суфле
Порадуйте своїх близьких смачним і найніжнішим французьким десертом — суфле з додаванням груш і малини. Тане в роті, легке, повітряне суфле доставить всім величезне задоволення, гарантую! опис приготування: Смачне ніжне суфле приготувати зовсім нескладно. Нехай вас не лякає довгий рецепт, прос...
Суфле з брокколі і трьох видів сиру
Рецепт приготування десерту з брокколі і сирів кількість порцій: 6 брокколі— 500 грам сиру чеддер— 25 грам швейцарського сиру— 25 грам пармезан— 25 грам вершкового масла— 1,5 Ст. ложки борошна— 1 Ст. ложка молока— 150 мілілітрів яйця— 3 штуки яєчні білки— 2 штуки тертого мускатного ореха— 1 щіп...
Суфле з яловичини на пару
Ніжне й ароматне суфле з яловичини на пару припаде до смаку вашій дитині, хоча можливо і ви з задоволенням з'їсте пару порцій цього смачного ласощі. опис приготування: Моя сестра використовувала цей простий рецепт суфле з яловичини на пару, коли її діти були зовсім маленькими, вона завжди готу...