Рецепт Яловичина по-строгановски
Напевно, в нашій країні такий варіант приготування яловичини є найпопулярнішим. ніжне м'ясо, приготоване в собою сметанною заливанні, просто тане в роті — це невимовний смак.
опис приготування:
Простий рецепт яловичини по-строгановськи швидше за все багатьом вже давно знаком, а для тих, хто ще не знає цього чудового блюда, я з задоволенням розповім, як його зробити. Тут все дуже просто, і основний секрет в особливій нарізці м'яса, але з цим ви без праці впораєтеся. І, хоча оригінальний рецепт приготування цієї страви вже давно втрачений і забутий, але я розповім вам, можна сказати, вже класичний рецепт яловичини по-строгановськи.
- яловичина молода— 400 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- крем— 2 Ст. ложки
- Яловичий бульйон або вода— 150 мілілітрів
- борошно— 2 чайних ложки
- Вершкове масло— 1-2 Ст. ложок
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
На разогретую сковороду кладем половину сливочного масла и обжариваем на нем мясо до коричневого цвета.
Перекладываем говядину в отдельную тарелку, а на сковороде обжариваем нарезанный мелко лук.
всипаємо 2 ложки борошна, хорошенько перемешиваем и жарим еще пару минут.
Поки обсмажується цибуля, нам необходимо подогреть говяжий бульон. Вливаем его в сковороду и доводим до кипения.
Коли рідина закипить, перекладываем в сковороду мясо, солимо і перчимо, перемешиваем все и тушим в течение 20-25 хвилин на повільному вогні.
Коли м'ясо стане м'яким, добавляем к нему сметану и все вместе готовим еще около 5 хвилин. Затем выключаем огонь и даем блюду настояться минут 7-10. А готову страву відмінно поєднується з будь-яким гарніром, особливо зі свіжими овочами.
Подібні рецепти
Полуниця з крем-сиром
Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...
Глазурована яловичина із зеленою квасолею
Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...
Яловичина по-французьки
Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім. опис приготування: Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай...
Яловичина по-китайськи з овочами
Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...
Яловичина по-купецькому
Хороший добрий рецепт приготування смачного і м'якого м'яса, який відмінно підійде для святкового столу. Ви легко з ним впораєтеся, а результат, безсумнівно, порадує вас і ваших гостей. опис приготування: Рецепт приготування яловичини по-купецькому чимось досить схожий з рецептом м'яса по-фран...