Рецепт Фінський рибний суп
Фінський рибний суп — це дуже смачний вершковим суп з лосося, який готується досить легко і просто, але виглядає він дуже апетитно і на смак просто чудовий!
опис приготування:
Фінський рибний суп готується дуже легко. Цей суп відрізняється своєю простотою, тут використовується мінімум продуктів, але суп виходить дуже насиченим і неймовірно смачним! Дуже важливо використовувати максимально свіжу рибу, щоб оцінити всю красу цього прекрасного вершкового супу.
Успіхів і приємного апетиту!
- лосось— ~700 Грамм(Для бульона используем — голову і хвіст, і про 300 грам файл)
- Цибуля— 2 штуки
- Лавровий лист— 2 штуки
- Рослинна олія— 20 грам
- кріп— 20 грам
- Картопля— 300 грам
- морква— 200 грам
- вершки— 300 грам
- Перець горошком— 5 штук
- борошно— 1 Ст. ложка
- Вершкове масло— 20 грам
Бульон процеживаем и добавляем 2 чайні ложки солі.
Пока варится бульон делаем зажарку. розігріваємо сковорідку, заливаем в нее растительное масло и обжариваем до прозрачности мелко нарезанный лук. Потім додаємо моркву, натертую на мелкой терке и обжариваем все до мягкости.
В кипящий бульон кладем мелко нарезанный картофель.
В сковородке растапливаем сливочное масло, добавляем в масло ложку муки, доливаем немного бульона и размешиваем, щоб не було грудок.
Когда картофель будет практически готов в кастрюлю добавляем обжаренные овощи и обжаренную муку в сливочном масле.
Филе рыбы нарезаем довольно крупными кусочками и добавляем в суп.
через 3-5 минут тонкой струйкой вливаем сливки, додаємо дрібно нарізану кріп, доводимо до кипіння, размешиваем и снимаем с огня.
Финский рыбный суп готов. Смачного!
Подібні рецепти
Фінський суп з лосося
Щоб приготувати простий рибний суп, знадобиться морська або річкова риба і мінімальний овочевий набір. опис приготування: Вибираючи рибу для супу, я віддаю перевагу морській, сьогодні — суп з хека. Він без кісток, шкіри, швидко вариться і має приємний рибний смак. рибне філе— 300 грам Вершк...
Суп рибний з грибами
Неймовірно смачний суп для любителів риби і грибів. пробуйте! опис приготування: Для супу рибного з грибами підійде будь-яка риба без кісток, добре, якщо це буде вже готове філе минтая, хека або будь-який інший на Ваш смак. Гриби підійдуть і свіжі, і заморожені. філе риби— 350 грам гриби— 30...
Французький рибний суп
Буйабес або французький рибний суп в Росії часто називають марсельської юшкою, причому варіацій приготування такої страви — незліченну безліч, але всі сходяться в одному — суп готується з морської риби. опис приготування: Неймовірно ароматний і наваристий французький суп доведеться вам і вашим...
Середземноморський рибний суп
Середземноморський рибний суп — це смачний суп, який готується на овочевому бульйоні з білого рибного філе зі свіжими помідорами, оливковою олією, пряними травами і спеціями. опис приготування: Дуже смачний і красивий середземноморський рибний суп готується досить просто. Вся його фішка поляга...
Суп рибний «святковий»
Влаштуйте собі справжній торжество смаку, приготуйте суп рибний "; Святковий ";! Корисна і смачна риба в поєднанні з креветками робить цей суп неймовірно вдалим. Ось він - ідеальний обід! опис приготування: Перед вами вірний спосіб того, як приготувати суп рибний "; Святковий ";. Я використову...