Рецепт Форель севанская

Рецепт Форель севанская
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Готуємо севанская форель в домашніх умовах. Цей спрощений рецепт дозволить приготувати страву на швидку руку. смачно, просто, корисно. обов'язково спробуйте!

опис приготування:

севанская форель — блюдо національної вірменської кухні, яке при наявності вправності може приготуватися менш ніж за годину. Цей рецепт приготування севанской форелі відрізняється від інших в основному використанням імбиру і малої кількості інших видів спецій.

  • форель— 800 грам
  • лимон— 1 штука
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • тертий імбир— 1/2 Ст. ложки
  • часник— 1 зубчик
  • помідор— 1 штука
  • Соєвий соус— 1 Ст. ложка
  • зелень— За смаком
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
форель севанская - фото крок 1 Нарізаємо цибулю півкільцями.

форель севанская - фото крок 2 Нарізаємо помідори кубиками без серцевин.

форель севанская - фото крок 3 часник чисти, дрібно нарізаємо.

форель севанская - фото крок 4 моєму, обсушуємо і подрібнюємо зелень.

форель севанская - фото крок 5 Цедру лимона натираємо на тертці.

форель севанская - фото крок 6 натираємо імбир. натираємо дрібно, він повинен уміщатися в столову ложку.

форель севанская - фото крок 7 форель моєму, витрачати, чистим. Фаршируємо рибу овочами з зеленню, поливаємо соєвим соусом і лимонним соком, після чого викладаємо на деко, змащений оливковою олією.

форель севанская - фото крок 8 Розсипаємо рівномірно по форелі цедру лимона, імбир і часник.

форель севанская - фото крок 9 Рибу запікаємо протягом 20 хвилин при температурі 180-200 градусів.

форель севанская - фото крок 10 Блюдо готово — подаємо до столу.

Подібні рецепти

Форель з маслинами і каперсами

Запечена форель з овочами і сиром «камамбер»

Рецепт приготування запеченої форелі з маслинами, каперсами і лимоном. опис приготування: нагріти духовку. Викласти форель шкірою вниз, на двох аркушах для випічки. Злегка змастити верхню частину риби оливковою олією, приправити сіллю і перцем. випікати, поки риба не буде легко проколювати ви...

Форель з яблуками

Форель з яблуками

Рецепт приготування запеченої форелі з яблуками і соусом з гірчиці і каперсів. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. У маленькій мисці змішайте цибулю, чебрець і панірувальні сухарі, приправити сіллю і перцем. Додати масло і перемішати. Викласти яблука розрізаною стороною вго...

Форель в воке

Форель в воке

Хоча приготування цієї страви гранично просте, але смак у такий рибки дивовижний. Форель обсмажується в воке до рум'яної скоринки і подається під ароматним соусом — дійсно королівський вечерю. опис приготування: Оскільки в нашому раціоні рибні страви мають бути присутні обов'язково, я вважаю, ...

Форель з яєчним соусом

Форель з яєчним соусом

Рецепт приготування вишуканої страви з маринованої форелі з яєчним соусом і зеленню. Форель в яєчному соусі дуже популярна в Іспанії. опис приготування: Викласти рибу в сковороду, полити олією, водою, посипати часником, м'ятою, розмарином, чебрецем, перцем і лавровим листом. Потім посипати пер...

Слабосолона форель

Слабосолона форель

слабосолона форель, приготована самостійно хоча б один раз, назавжди витіснить магазинний варіант з вашого столу. Завдяки цим рецептом ви отримаєте дуже ніжну, НЕ пересолену рибку. опис приготування: Отже, подивіться, як приготувати слабосоленую форель швидко і смачно. Варто уважно вибирати ри...