Рецепт Гаряча закуска з печінки з грушею

Рецепт Гаряча закуска з печінки з грушею
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 25 хв.
Цікава закуска з яскравим кисло-солодко-солоним смаком і багатим ароматом. Неодмінно спробуйте її приготувати! запевняю: вам сподобається.


опис приготування:

Страви з печінки легко готуються і вимагають трохи часу на приготування. Головне - ретельно обробити печінку, знявши плівки і видаливши всі жовчні протоки. Грушу для даної закуски краще брати китайську або снігову, з щільною м'якоттю, яка добре тримає форму.


  • печінка яловича— 500 грам
  • груша— 1 штука(тверда, соковита, не слишком сладкая)
  • цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • соєвий соус— 3 Ст. ложки
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • лимонний сік— 1-2 Ст. ложок
  • суміш прянощів— 2 Ст. ложки(Braai, чорний перець, чилі, кунжут)
Гаряча закуска з печінки з грушею - фото крок 1 Овощи нашинкуйте тонкой соломкой, причем лук режьте вдоль луковицы. Слегка обжарьте на растительном масле в воке или просторной сковороде.

Гаряча закуска з печінки з грушею - фото крок 2 Добавьте нарезанную брусочками печень. звичайно, предварительно удалив все протоки и сняв пленку. Поджарьте печень вместе с овощами до легкой корочки.

Гаряча закуска з печінки з грушею - фото крок 3 У груші видаліть серцевину, наріжте її брусочками. Збризніть лимонним соком.

Гаряча закуска з печінки з грушею - фото крок 4 Добавьте грушу к печени, обжаривайте вместе пару минут.

Гаряча закуска з печінки з грушею - фото крок 5 Затем полейте печень лимонным соком, соевым соусом и присыпьте сахаром. смажте, акуратно помішуючи, до випаровування рідини. Посипте блюдо прянощами, регулируя остроту закуски по своему вкусу. Посыпьте обжаренным кунжутом, перемешайте и дайте настояться под крышкой без нагрева минут 10.

Гаряча закуска з печінки з грушею - фото крок 6 Сервируйте закуску теплой, но и остывшая она так же вкусна.

Подібні рецепти

Гаряча закуска з лаваша

Гаряча закуска «ґудзики»

Лаваш - універсальний матеріал для закусочних страв на святковий і повсякденний стіл. розповім, як приготувати гарячу закуску з лаваша, яка буде доречна в будь-який день і по будь-якого приводу. опис приготування: 1. відварюємо субпродукти, попередньо не забуваємо їх ретельно промити. Потім ві...

Гаряча закуска «новорічне диво»

Гаряча закуска «новорічне диво»

Не тільки холодними закусками можна прикрасити святковий стіл, але і гарячими. Вони порушать апетит і відмінно прикрасять вечерю з сім'єю. Різноманітність у виборі велике, і я запропоную вам один з рецептів. опис приготування: Про те, як приготувати гарячу закуску "; Новорічне диво ";, описано...

Гаряча оранжад

Гаряча оранжад

ароматний, солодкий гарячий напій, який моє сімейство п'є щоранку замість чаю. З ним пробуджується організм, наповнюється енергією на цілий день. дивіться, як приготувати гарячу оранжад. опис приготування: Приголомшливо зимовий напій, зігріваючий і знімає симптоми застуди і поганого настрою кр...

Сендвічі з сиром, шинкою і грушею

Сендвічі з сиром, шинкою і грушею

Незвичайне поєднання в цьому сендвічі груші з шинкою і сиром неодмінно буде вам до смаку. опис приготування: Покласти на 4 скибочки хліба сир, тонко нарізану грушу і нарізану шинку, накрити зверху скибочками хліба. Нагріти масло в неглибокій сковороді на середньому вогні. Смажити сендвічі до з...

Шашлички з яловичої печінки

Шашлички з яловичої печінки

Рецепт приготування шашличків з яловичої печінки. кількість порцій: 4 govyazhyey печінки— 800 грам рослинної олії— 100 мілілітрів свіжої подрібненої м'яти— 1 Ст. ложка свіжої подрібненої кінзи— 1 Ст. ложка часнику— 2 зубчики невеликий гострий перчик— 1 штука цибулина— 1 штука лимона— 0,5 штуки ...