Рецепт Гаряча закуска з печінки з грушею
Цікава закуска з яскравим кисло-солодко-солоним смаком і багатим ароматом. Неодмінно спробуйте її приготувати! запевняю: вам сподобається.
опис приготування:
Страви з печінки легко готуються і вимагають трохи часу на приготування. Головне - ретельно обробити печінку, знявши плівки і видаливши всі жовчні протоки. Грушу для даної закуски краще брати китайську або снігову, з щільною м'якоттю, яка добре тримає форму.
- печінка яловича— 500 грам
- груша— 1 штука(тверда, соковита, не слишком сладкая)
- цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- масло рослинне— 2 Ст. ложки
- соєвий соус— 3 Ст. ложки
- цукор— 1 Ст. ложка
- лимонний сік— 1-2 Ст. ложок
- суміш прянощів— 2 Ст. ложки(Braai, чорний перець, чилі, кунжут)
Добавьте нарезанную брусочками печень. звичайно, предварительно удалив все протоки и сняв пленку. Поджарьте печень вместе с овощами до легкой корочки.
У груші видаліть серцевину, наріжте її брусочками. Збризніть лимонним соком.
Добавьте грушу к печени, обжаривайте вместе пару минут.
Затем полейте печень лимонным соком, соевым соусом и присыпьте сахаром. смажте, акуратно помішуючи, до випаровування рідини. Посипте блюдо прянощами, регулируя остроту закуски по своему вкусу. Посыпьте обжаренным кунжутом, перемешайте и дайте настояться под крышкой без нагрева минут 10.
Сервируйте закуску теплой, но и остывшая она так же вкусна.
Подібні рецепти
Гаряча закуска «ґудзики»
Лаваш - універсальний матеріал для закусочних страв на святковий і повсякденний стіл. розповім, як приготувати гарячу закуску з лаваша, яка буде доречна в будь-який день і по будь-якого приводу. опис приготування: 1. відварюємо субпродукти, попередньо не забуваємо їх ретельно промити. Потім ві...
Гаряча закуска «новорічне диво»
Не тільки холодними закусками можна прикрасити святковий стіл, але і гарячими. Вони порушать апетит і відмінно прикрасять вечерю з сім'єю. Різноманітність у виборі велике, і я запропоную вам один з рецептів. опис приготування: Про те, як приготувати гарячу закуску "; Новорічне диво ";, описано...
Гаряча оранжад
ароматний, солодкий гарячий напій, який моє сімейство п'є щоранку замість чаю. З ним пробуджується організм, наповнюється енергією на цілий день. дивіться, як приготувати гарячу оранжад. опис приготування: Приголомшливо зимовий напій, зігріваючий і знімає симптоми застуди і поганого настрою кр...
Сендвічі з сиром, шинкою і грушею
Незвичайне поєднання в цьому сендвічі груші з шинкою і сиром неодмінно буде вам до смаку. опис приготування: Покласти на 4 скибочки хліба сир, тонко нарізану грушу і нарізану шинку, накрити зверху скибочками хліба. Нагріти масло в неглибокій сковороді на середньому вогні. Смажити сендвічі до з...
Шашлички з яловичої печінки
Рецепт приготування шашличків з яловичої печінки. кількість порцій: 4 govyazhyey печінки— 800 грам рослинної олії— 100 мілілітрів свіжої подрібненої м'яти— 1 Ст. ложка свіжої подрібненої кінзи— 1 Ст. ложка часнику— 2 зубчики невеликий гострий перчик— 1 штука цибулина— 1 штука лимона— 0,5 штуки ...