Рецепт Судак в вершках з лісовими грибами

Рецепт Судак в вершках з лісовими грибами
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Судак в вершках з лісовими грибами — дуже смачне і апетитне блюдо, побудоване на чудовому поєднанні білої риби і лісових грибів. Перед заходом цієї страви встояти просто неможливо. Спробуйте!

опис приготування:

Чарівне поєднання білої риби з грибами мені відомо вже досить давно. На жаль, ні свіжий судак, ні свіжі лісові гриби на нашій кухні не є завсідниками, тому це блюдо готуємо досить рідко. рідко, але влучно — розходиться таке блюдо завжди з великим ажіотажем

Судак в вершках з лісовими грибами — це не тільки смачно, але ще і досить швидко. А це, погодьтеся, теж важливий фактор.

Удачі в приготуванні, друзі!


  • філе судака— 800 грам
  • цибулина— 1 штука
  • гриби лісові— 500 грам
  • вершки 22-30% жирності— 1 Склянка
  • сіль, перець— — За смаком
  • чебрець сушений— 1 Чайна ложка
  • кріп сушений— 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія— 20 мілілітрів
Судак в вершках з лісовими грибами - фото крок 1 Разделываем судака.

Судак в вершках з лісовими грибами - фото крок 2 нам, нагадаю, необходима только филейная часть судака.

Судак в вершках з лісовими грибами - фото крок 3 Лук чистим и нарезаем тонкими четверть-кольцами.

Судак в вершках з лісовими грибами - фото крок 4 Обсмажуємо цибулю в рослинній олії до золотистого.

Судак в вершках з лісовими грибами - фото крок 5 Коли цибуля стане прозорою — добавляем в сковороду не слишком мелко нарезанные свежие грибы. Перемішуємо і смажимо (точніше, tusim — из грибов будет выпариваться много жидкости) на середньому вогні хвилин 15-20.

Судак в вершках з лісовими грибами - фото крок 6 Форму для запікання злегка змащуємо олією. Выкладываем в форму филе судака, нарізане на порційні шматочки. солимо, перчим, посипаємо чебрецем.

Судак в вершках з лісовими грибами - фото крок 7 Поверх рыбы выкладываем обжаренные грибы с луком.

Судак в вершках з лісовими грибами - фото крок 8 В сливки добавляем немного соли и сушеного укропа.

Судак в вершках з лісовими грибами - фото крок 9 Заливаем сливками рыбу с грибами и луком. Форму для выпекания ставим в духовку, розігріту до 180 градусів. запікаємо близько 30 хвилин до готовності риби.

Судак в вершках з лісовими грибами - фото крок 10 Смачного!

Подібні рецепти

Суп з лісовими грибами

Орехово-шоколадний торт

Ні для кого не секрет, що лісові гриби більш ароматні, ніж їх тепличні побратими. Ось і суп з них вийде з більш насиченим смаком і ароматом. Збираємо гриби і готуємо з них смачний суп до обіду опис приготування: Смачний і ароматний наваристий суп з лісових грибів приготувати дуже легко. Та й ч...

Судак по-тайськи

Судак по-тайськи

Рецепт приготування страви з судака з рисом і овочами. Тайська кухня. опис приготування: Для початку потрібно відварити рис в киплячій злегка підсоленій воді. потім, натерти апельсинову і лаймовим цедру, видавити сік з 1/2 лайма. Змішати сік і цедру з перцем, посолити. Нарізати риб'яче філе ве...

Судак з грибним соусом

Судак з грибним соусом

Рецепт судак з грибним соусом — приготування смаженої філе судака з соусом з лука, сметани і грибів. опис приготування: Дрібно нарізати цибулю. гриби почистити, а потім нарізати кубиками. Обсмажити цибулю в олії, додати гриби і смажити протягом декількох хвилин. Додати сметану і кип'ятити на п...

Фарширований судак

Фарширований судак

Рецепт приготування судака фаршированого печінкою тріски. опис приготування: підготовка: Очистити рибу від нутрощів, ретельно промити. Приправити сіллю і меленим перцем всередині і зовні. приготування: Цибулю нарізати півкільцями, натерти на крупній тертці моркву, крупно натерти сир. Печінка т...

Судак під соусом в духовці

Судак під соусом в духовці

Це простий рецепт приготування судака під соусом в духовці для любителів запеченої рибки. Дуже соковите і ароматне блюдо на всі випадки життя, дивимося! опис приготування: Для приготування судака під соусом в духовці ми зробимо простий соус на основі гірчиці. Помідор і цибулю додадуть страві с...