Рецепт Стейк яловичий в духовці

Рецепт Стейк яловичий в духовці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Яловичий стейки в духовці виходять особливо ніжними і соковитими. У цьому рецепті описаний спосіб прожарювання медіум рейр - тобто, в розрізі м'ясо виходить вираженого рожевого кольору, з кров'ю.

опис приготування:

Стейк з яловичини готується досить швидко і просто. відмінно, якщо у вас буде час на те, щоб дати м'ясу замаринувати протягом декількох годин. Якщо вам не подобається ступінь прожарювання з кров'ю, просто запікайте м'ясо трохи довше, буквально на кілька хвилин. Щоб дізнатися, як приготувати стейк яловичий в духовці, прочитайте цей рецепт.

  • Говяжа вирізка— 700 грам
  • Червоне сухе вино— 150 мілілітрів
  • Червоний ріпчаста цибуля— 1 штука
  • сіль— За смаком
  • чебрець— За смаком
  • Оливкова олія— За смаком
Стейк яловичий в духовці - фото крок 1 Для цього рецепта вам знадобиться яловичий антрекот без кісточки. Він повинен бути розрізаний на чотири однакові за розміром частини. Вимийте стейки і обсушити їх паперовими рушниками. Натріть стейки сіллю, перцем і маслом. Залиште їх маринуватися при кімнатній температурі на півтори години. Очистіть і наріжте цибулю, обірвемо листочки чебрецю.

Стейк яловичий в духовці - фото крок 2 Розжарити на плиті суху сковорідку і обсмажити на ній все шматки м'яса з обох сторін буквально по одній хвилинці, щоб яловичина придбала золотистий колір.

Стейк яловичий в духовці - фото крок 3 Викладіть стейки на решітку для запікання, в розігріту до максимуму духовку. Запікайте їх хвилин п'ять, якщо ви хочете отримати м'ясо з кров'ю, або ж десять, якщо вам потрібно повністю просмажене яловичина.

Стейк яловичий в духовці - фото крок 4 Поки яловичина запікається, приготуйте для неї соус. Для цього в сковорідку, де смажилося м'ясо, викладіть нарізану цибулю, залийте його вином і готуйте соус, поки він не зменшиться в два рази. додайте чебрець, перець і вершкове масло. Готові стейки подавайте, полив соусом.

Подібні рецепти

Яловичий стейк з чилі і салатом

Яловичий стейк на сковороді

Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки меленого коріандру, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії і оцет. Приправити сіллю і перце...

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...

Яловичий стейк з пікантним картоплею

Яловичий стейк з пікантним картоплею

Рецепт приготування стейка з яловичини з картоплею, часником, гірчицею і салатом. опис приготування: Розігріти духовку до 245 градусів. Дрібно нарізати часник і посипати сіллю. використовуючи ніж, подрібнити часник, щоб зробити пасту. Викласти в невелику миску, додати чебрець і 1 столову ложку...

Яловичий стейк з сальсою і квасолею

Яловичий стейк з сальсою і квасолею

Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати сальсу. У невеликій мисці змішати петрушку, каперсами, цибуля, оцет, гірчицю і 1 столову ложку води, приправити сіллю і перцем. приготувати яловичину. У маленькій сковороді...

Яловичий стейк в соусі «терияки»

Яловичий стейк в соусі «терияки»

Для рецепта найголовніше - м'ясо. Варто вибирати червоне м'ясо, краще з тонкими жировими прошарками. Ця страва дуже популярно в Америці. розповім, як приготувати яловичий стейк в соусі "; Теріякі ";. опис приготування: Хоча соус класичний японський, блюдо придумали в Америці, адже в Японії з ц...