Рецепт Суп з щавлю консервованого

Рецепт Суп з щавлю консервованого
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Смачний і наваристий суп з консервованого щавлю зігріє, наситить і нагадає про літо в холодну зимову пору. Заради цього супу варто не полінуватися законсервувати трохи щавлю!

опис приготування:

Хороша господиня зварить суп зі щавлем в будь-який час року. Навесні і влітку — зі свіжого, а ось восени і взимку на виручку прийде консервований щавель. Я розповім вам, як зробити суп з консервованого щавлю, і я сподіваюся, що цей рецепт вам сподобається і ви будете ним користуватися. У цьому рецепті є маленька родзинка, яка трохи змінює класичний рецепт супу з консервованим щавлем. думаю, ви здогадалися яка Звичайно ж, підсмажене м'ясо додає зовсім інший смак супу, ніж надає варене. виходить, на мій погляд, більш смачно — хоча і менш корисно. Отже, озброюємось рецептом — Я працюю на!

  • щавель консервований— 0,5 L
  • Свинина— 300 грам
  • морква— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • Картопля— 4-5 штук
  • варені яйця— 2-3 штук
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • сіль— 0,5 Ст. ложки
  • Перець чорний мелений— 2 щіпки
  • зелень кропу, петрушки— 30 грам
  • крем— 100 грам
  • вода— 2 L
Суп з щавлю консервованого - фото крок 1 Готуємо продукти для супу. Чистим овощи, миємо й нарізаємо м'ясо.

Суп з щавлю консервованого - фото крок 2 М'ясо для цього супу пропоную обсмажити. Його краще порізати подрібніше, щоб процес пройшов швидше.

Суп з щавлю консервованого - фото крок 3 Моркву натираємо на тертці, а цибулю нарізаємо на дрібні кубики і відправляємо все це до м'яса, яке вже набуло на сковорідці золотистий колір.

Суп з щавлю консервованого - фото крок 4 Ставимо каструлю з водою на плиту і додаємо туди нарізану кубиками картоплю. Пропоную посолити трохи. Консервований щавель зазвичай містить сіль, тому не пересолити супчик.

Суп з щавлю консервованого - фото крок 5 Ну ось, поки смажилося м'ясо, сварился картофель. Викладаємо вміст сковорідки в каструлю з картоплею і додаємо туди консервований щавель. Даємо покипіти хвилин 5-10, пробуємо на смак. Доводимо до смаку — солимо, якщо потрібно, перчимо і додаємо нарізану зелень. Все готово! Варені яйця можна дрібно порізати і додати відразу в каструлю, а можна в тарілку при подачі. Не забудьте подати на стіл до супу сметану:)

Подібні рецепти

Суп з консервованого щавлю з тушонкою

Еклери з шоколадною помадкою та масляним кремом

Якщо у вас, як і в мене, збереглася з минулого року заготівля зелені, пропоную познайомитися з цим простим рецептом супу з консервованого щавлю з тушонкою. Смачне і ситне вийде блюдо! опис приготування: Ділюся простим рецептом супу з консервованого щавлю з тушонкою. Виходить дуже цікавий варіа...

Суп з консервованого щавлю

Суп з консервованого щавлю

Смачний суп з щавлю, який взимку нагадає про весну і літо і допоможе нашому організму справлятися з авітамінозом. Приготувати такий суп простіше простого, він виходить ситним і смачним. опис приготування: У моїй родині дуже люблять щавель, тому на зиму я його завжди консервую. Взимку суп з щав...

Суп з консервованого тунця

Суп з консервованого тунця

Суп з консервованого тунця — варіант досить швидкого і бюджетного першого страви до вашого столу. Простий рецепт супу з консервованого тунця буде непереливки складним навіть початківцю кулінарові. опис приготування: цей рецепт — один з найпростіших рецептів супів, які я знаю. Суп можна готуват...

Суп з солоного щавлю

Суп з солоного щавлю

солоний щавель — необхідна заготовка, адже з ним ви зможете зарядиться вітамінами в холодну пору, а вже про економію і говорити нема чого! Тому ось спосіб, як приготувати суп з солоного щавлю. опис приготування: По суті рецепт приготування супу з солоного щавлю нічим не відрізняється від тради...

Суп з щавлю і шпинату

Суп з щавлю і шпинату

Якщо ви любите легкі весняні овочеві супи, які прекрасно насичують, але не ускладнюють травлення, то суп з щавлю і шпинату вам обов'язково сподобається. Простий в приготуванні, легкий і смачний. опис приготування: Суп з щавлю і шпинату в домашніх умовах завжди готується дуже швидко, а з'їдаєть...