Рецепт Стейк з акули на сковороді

Рецепт Стейк з акули на сковороді
Кількість порцій: 3 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Щоб зрозуміти і оцінити смак акули, підсмажте стейки акули і потім вирішите — подобається вам ця риба чи ні.

опис приготування:

М'ясо акули цілком їстівне і, якщо правильно його приготувати, дуже цікаве на смак. Багатьох відлякує запах акули, але з цим легко можна впорається — слід попередньо вимочити м'ясо акули в молоці або підсоленій воді. Для тих, хто зважився розкуштувати акуляче м'ясо, пропоную скористатися цим простим рецептом і приготувати стейк з акули на сковороді. Процес нескладний і досить швидкий. Стейк вийде смачним і соковитим.

  • стейки акули— 3 штуки(кожен по 150 грам)
  • яйце— 2 штуки
  • борошно— 3-4 Ст. ложок
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений— 0,5 чайних ложки
  • Рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
  • Оцет або лимонний сік— 1 Чайна ложка
Стейк з акули на сковороді - фото крок 1 Стейки акули розморозити і вимочити в підкисленою оцтом або лимонним соком воді приблизно 1,5-2 години до зникнення запаху.

Стейк з акули на сковороді - фото крок 2 Потім стейки обсушити і зняти з них шкуру.

Стейк з акули на сковороді - фото крок 3 Борошно насипаємо в мисочку і змішуємо з сіллю і перцем. Можна додати спецій для риби. В іншій мисочці злегка збиваємо яйця, щоб з'єдналися білок з жовтком.

Стейк з акули на сковороді - фото крок 4 Ставимо на плиту сковороду з рослинним маслом, нехай розігрівається. Кожен стейк обмакиваем у збитих яйцях.

Стейк з акули на сковороді - фото крок 5 Потім обвалюють в борошні. Можна зробити подвійну паніровці — після того, як обваляли в борошні, знову занурюємо в яйця, а потім в борошно.

Стейк з акули на сковороді - фото крок 6 І викладаємо запаніровані стейки на розігріту з маслом сковороду. смажимо по 3-4 хвилини з кожного боку до рум'яної хрусткої скоринки.

Подібні рецепти

Стейк блакитної акули

Яловичий стейк на сковороді

Хочете по-справжньому здивувати своїх гостей? Приготуйте їм оригінальні стейки блакитної акули: з рум'яною скоринкою, в апетитною паніровці і з пряним имбирно-медовим смаком. відмінний рецепт, дивіться! опис приготування: М'ясо акули дуже специфічне. До того ж, багато що залежить від якості ст...

Стейк з форелі на сковороді

Стейк з форелі на сковороді

Стейк з форелі на сковороді — найпростіше, але при цьому саме вишукане і корисне блюдо, яке тільки можна придумати для буденного життя. готується швидко, насичує відмінно, сил додає багато. опис приготування: Форель досить жирна риба, але не турбуйтеся, риб'ячий жир — це дуже корисна речовина,...

Стейк з індички на сковороді

Стейк з індички на сковороді

Стейк з індички на сковороді — це дуже смачно! І до речі досить корисно, тому що м'ясо індички вважається дієтичним. Сьогодні ми приготуємо це м'ясо максимально смачно. опис приготування: Стейк з індички на сковороді — досить дієтичне блюдо. Потрібно відмітити, що індичка є лідером в категорії...

Стейк з телятини на сковороді

Стейк з телятини на сковороді

Стейки з телятини — смачна і неймовірно ситна їжа, основним плюсом якої є швидкість приготування, тому такий рецепт стане в нагоді всім господиням, у яких вічно не вистачає часу. опис приготування: Хоча багато хто вважає стейки чисто чоловічий їжею, але в нашій сім'ї їх люблять усі без винятку...

Фарширований стейк

Фарширований стейк

М'ясо - це саме по собі дуже смачно. Але можна зробити його ще смачніше. Один з варіантів - приготувати фарширований стейк. опис приготування: Головна перевага цієї страви - простота в приготуванні. Шматок м'яса замаринуйте. Потім зробіть надріз, так щоб вийшов конверт. Начините його цибулею і...