Рецепт Шоколадний фадж (помадка)

Рецепт Шоколадний фадж (помадка)
Кількість порцій: 36 Час приготування: 15 хв.
Рецепт приготування помадки з шоколаду, шоколадно-горіхової пасти Нутелла, вершкового масла і згущеного молока.

опис приготування:

помадка (fadzh) - американська назва вершкової помадки. За смаком нагадує м'яку іриску. Нашу шоколадну помадку з горіховим смаком Нутеллою дуже легко приготувати, і вона ідеально підходить для подарунка.

  • вершкового масла для дека— 1 Ст. ложка
  • банка згущеного молока— 1 штука
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
  • шоколадних чіпсів— 240 грам
  • вершкового масла, кімнатної температури— 3 Ст. ложки
  • морської солі— 1/2 чайних ложки
шоколадний фадж (помадка) - фото крок 1 1. Змастити дно і стінки дека 20Х20 см вершковим маслом. Вистелити пергаментним папером, залишивши 5-сантиметрові навіси на всі боки.

шоколадний фадж (помадка) - фото крок 2 2. У середній скляній мисці перемішати згущене молоко, ванільний екстракт, шоколадні чіпси, пасту Нутелла і нарізане шматочками вершкове масло.

шоколадний фадж (помадка) - фото крок 3 3. Встановити миску над середньої каструлею зі злегка киплячою водою. Рівень води повинен бути досить низьким, дно миски не торкатися води. Розмішувати до тих пір, поки шоколад не розтане, і суміш не стане однорідною, від 5 до 7 хвилин.

шоколадний фадж (помадка) - фото крок 4 4. Вилити суміш в підготовлений лист.

шоколадний фадж (помадка) - фото крок 5 5. Розрівняти зверху шпателем і посипати морською сіллю. Поставити в холодильник мінімум на 2 годину.

шоколадний фадж (помадка) - фото крок 6 6. Після того, як помадка охолоне, потримати ніж під гарячою водою, висушити його і пропустити по краях дека, щоб відокремити помадку. Використовуючи навіси пергаментного паперу, витягти помадку з дека. видалити папір. Нарізати помадку на квадрати розміром 2 см.

шоколадний фадж (помадка) - фото крок 7 7. Зберігати в холодильнику в герметичному контейнері або загорнути помадку в поліетиленову плівку або фольгу.

Подібні рецепти

Помадка

Шоколадний фадж з маршмеллоу

помадка — десерт, який я б в першу чергу рекомендувала до темного пива, а вже потім — до кави, чаю або морозиву. Приготувати фондан нескладно — вам допоможе покроковий рецепт фондан з фото. опис приготування: Якщо ви стежите за моїми рецептами на цьому сайті, то напевно знаєте, що десерти я ма...

Французький шоколадний десерт

Французький шоколадний десерт

Щоб приготувати французький шоколадний десерт вам знадобиться 20 хвилин часу і гарний настрій. Інгредієнтів зовсім мало, десерт — неймовірно смачний! пробуйте. опис приготування: Малина з шоколадом поєднується відмінно. Я думаю, це не буде для вас секретом. Але в цей французький шоколадний дес...

Шоколадний батончик з карамеллю

Шоколадний батончик з карамеллю

Рецепт приготування батончика з карамеллю, шоколадною глазур'ю і медовими кренделі. опис приготування: У приготуванні домашнього шоколадного батончика немає нічого складного, більш того, це можна зробити лише за 10 хвилин. іриски— 24 штук(квадратні карамельні цукерки ) медових кренделя— 24 ...

Шоколадний бісквіт для торта

Шоколадний бісквіт для торта

Велика частина тортів робляться на основі бісквітних коржів. Пропоную перевірений рецепт приготування шоколадного бісквіта! Спробуйте! опис приготування: Хороший бісквіт - це половина торта, далі необхідний крем, просочення і глазур. Бісквіт вийде пишним, тому можна розрізати його на кілька ко...

Шоколадний Брауні з вишнею

Шоколадний Брауні з вишнею

Рецепт шоколадного Брауні в інтернеті я бачила вже давно, але все боялася його робити, мені здавалося, що це неймовірно складно і приготувати його зможуть тільки досвідчені кондитери. виявилося: все просто! опис приготування: Сьогодні пропоную вам перевірений і дуже простий рецепт, як приготу...