Рецепт Шоколадний фадж (помадка)
Рецепт приготування помадки з шоколаду, шоколадно-горіхової пасти Нутелла, вершкового масла і згущеного молока.
опис приготування:
помадка (fadzh) - американська назва вершкової помадки. За смаком нагадує м'яку іриску. Нашу шоколадну помадку з горіховим смаком Нутеллою дуже легко приготувати, і вона ідеально підходить для подарунка.
- вершкового масла для дека— 1 Ст. ложка
- банка згущеного молока— 1 штука
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
- шоколадних чіпсів— 240 грам
- вершкового масла, кімнатної температури— 3 Ст. ложки
- морської солі— 1/2 чайних ложки
2. У середній скляній мисці перемішати згущене молоко, ванільний екстракт, шоколадні чіпси, пасту Нутелла і нарізане шматочками вершкове масло.
3. Встановити миску над середньої каструлею зі злегка киплячою водою. Рівень води повинен бути досить низьким, дно миски не торкатися води. Розмішувати до тих пір, поки шоколад не розтане, і суміш не стане однорідною, від 5 до 7 хвилин.
4. Вилити суміш в підготовлений лист.
5. Розрівняти зверху шпателем і посипати морською сіллю. Поставити в холодильник мінімум на 2 годину.
6. Після того, як помадка охолоне, потримати ніж під гарячою водою, висушити його і пропустити по краях дека, щоб відокремити помадку. Використовуючи навіси пергаментного паперу, витягти помадку з дека. видалити папір. Нарізати помадку на квадрати розміром 2 см.
7. Зберігати в холодильнику в герметичному контейнері або загорнути помадку в поліетиленову плівку або фольгу.
Подібні рецепти
Шоколадний фадж з маршмеллоу
помадка — десерт, який я б в першу чергу рекомендувала до темного пива, а вже потім — до кави, чаю або морозиву. Приготувати фондан нескладно — вам допоможе покроковий рецепт фондан з фото. опис приготування: Якщо ви стежите за моїми рецептами на цьому сайті, то напевно знаєте, що десерти я ма...
Французький шоколадний десерт
Щоб приготувати французький шоколадний десерт вам знадобиться 20 хвилин часу і гарний настрій. Інгредієнтів зовсім мало, десерт — неймовірно смачний! пробуйте. опис приготування: Малина з шоколадом поєднується відмінно. Я думаю, це не буде для вас секретом. Але в цей французький шоколадний дес...
Шоколадний батончик з карамеллю
Рецепт приготування батончика з карамеллю, шоколадною глазур'ю і медовими кренделі. опис приготування: У приготуванні домашнього шоколадного батончика немає нічого складного, більш того, це можна зробити лише за 10 хвилин. іриски— 24 штук(квадратні карамельні цукерки ) медових кренделя— 24 ...
Шоколадний бісквіт для торта
Велика частина тортів робляться на основі бісквітних коржів. Пропоную перевірений рецепт приготування шоколадного бісквіта! Спробуйте! опис приготування: Хороший бісквіт - це половина торта, далі необхідний крем, просочення і глазур. Бісквіт вийде пишним, тому можна розрізати його на кілька ко...
Шоколадний Брауні з вишнею
Рецепт шоколадного Брауні в інтернеті я бачила вже давно, але все боялася його робити, мені здавалося, що це неймовірно складно і приготувати його зможуть тільки досвідчені кондитери. виявилося: все просто! опис приготування: Сьогодні пропоную вам перевірений і дуже простий рецепт, як приготу...