Рецепт Яловичина на івриті
Незважаючи на простоту цієї страви, можу сказати, поклавши руку на серце, що такого смачного, м'якого і ніжного м'яса ви в своєму житті ще ніколи не пробували.
опис приготування:
Рецепт приготування яловичини по-єврейськи вельми простий, і тут всього два основних інгредієнта, але в цьому і полягає весь секрет страви. І, хоча у вас піде трохи більше часу на приготування, ніж ви зазвичай звикли витрачати, результат того, безсумнівно, варто, до того ж більшу частину часу робити вам нічого не потрібно буде. А в результаті у нас виходить чудове блюдо з густою і насиченою підливою, яка увібрала в себе весь смак і аромат цибулі. І зараз я із задоволенням розповім вам, як приготувати яловичину по-єврейськи, легко і смачно.
- яловичина— 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста— 1 кілограм
- Лавровий лист— 4 штуки
- Чорний перець горошком— 6-8 штук
- сіль— За смаком
- спеції— За смаком
- Масло оливкове— За смаком
Нарезаем мясо на довольно крупные куски, солимо і посипаємо спеціями (я використовую тільки чорний перець). В кастрюлю наливаем оливковое масло, хорошенько разогреваем и слегка обжариваем на нем говядину со всех сторон так, чтобы мясо посветлело.
Лук чистим и нарезаем на довольно крупные полукольца. Лука в данном блюде жалеть не стоит, чем больше вы его положите, тем ароматнее и вкуснее получится мясо. Кидаем в кастрюлю лавровый лист и черный перец горошком.
Теперь прикрываем крышкой и готовим в течение полутора-двух часов. Воду вливать не надо, так как лук и мясо дадут достаточно сока. через 40 хвилин після того, как вкините лук, попробуйте на соль и при необходимости подсолите. А готову страву відмінно поєднується з будь-яким гарніром.
Подібні рецепти
Телятина в білому вині
Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...
Глазурована яловичина із зеленою квасолею
Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...
Яловичина по-французьки
Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім. опис приготування: Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай...
Яловичина по-китайськи з овочами
Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...
Яловичина по-купецькому
Хороший добрий рецепт приготування смачного і м'якого м'яса, який відмінно підійде для святкового столу. Ви легко з ним впораєтеся, а результат, безсумнівно, порадує вас і ваших гостей. опис приготування: Рецепт приготування яловичини по-купецькому чимось досить схожий з рецептом м'яса по-фран...