Рецепт Яловичина на івриті

Рецепт Яловичина на івриті
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Незважаючи на простоту цієї страви, можу сказати, поклавши руку на серце, що такого смачного, м'якого і ніжного м'яса ви в своєму житті ще ніколи не пробували.

опис приготування:

Рецепт приготування яловичини по-єврейськи вельми простий, і тут всього два основних інгредієнта, але в цьому і полягає весь секрет страви. І, хоча у вас піде трохи більше часу на приготування, ніж ви зазвичай звикли витрачати, результат того, безсумнівно, варто, до того ж більшу частину часу робити вам нічого не потрібно буде. А в результаті у нас виходить чудове блюдо з густою і насиченою підливою, яка увібрала в себе весь смак і аромат цибулі. І зараз я із задоволенням розповім вам, як приготувати яловичину по-єврейськи, легко і смачно.


  • яловичина— 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 1 кілограм
  • Лавровий лист— 4 штуки
  • Чорний перець горошком— 6-8 штук
  • сіль— За смаком
  • спеції— За смаком
  • Масло оливкове— За смаком
Яловичина на івриті - фото крок 1 Як я і казала, нам понадобиться всего два ингредиента. А еще одной особенностью этого замечательного блюда является то, что в оригинале здесь используется довольно дешевая говядина с соединительными тканями.

Яловичина на івриті - фото крок 2 Нарезаем мясо на довольно крупные куски, солимо і посипаємо спеціями (я використовую тільки чорний перець). В кастрюлю наливаем оливковое масло, хорошенько разогреваем и слегка обжариваем на нем говядину со всех сторон так, чтобы мясо посветлело.

Яловичина на івриті - фото крок 3 Лук чистим и нарезаем на довольно крупные полукольца. Лука в данном блюде жалеть не стоит, чем больше вы его положите, тем ароматнее и вкуснее получится мясо. Кидаем в кастрюлю лавровый лист и черный перец горошком.

Яловичина на івриті - фото крок 4 Теперь прикрываем крышкой и готовим в течение полутора-двух часов. Воду вливать не надо, так как лук и мясо дадут достаточно сока. через 40 хвилин після того, как вкините лук, попробуйте на соль и при необходимости подсолите. А готову страву відмінно поєднується з будь-яким гарніром.

Подібні рецепти

Фарширована яловичина

Телятина в білому вині

Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...

Яловичина по-французьки

Яловичина по-французьки

Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім. опис приготування: Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай...

Яловичина по-китайськи з овочами

Яловичина по-китайськи з овочами

Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...

Яловичина по-купецькому

Яловичина по-купецькому

Хороший добрий рецепт приготування смачного і м'якого м'яса, який відмінно підійде для святкового столу. Ви легко з ним впораєтеся, а результат, безсумнівно, порадує вас і ваших гостей. опис приготування: Рецепт приготування яловичини по-купецькому чимось досить схожий з рецептом м'яса по-фран...