Рецепт Стейк з баранини
Ох і смачний рецепт приготування стейка з баранини я для вас знайшла! В винном маринаде, з надзвичайним ароматом і приголомшливим смаком! Спробуйте, вам сподобається! готувати просто, справжнє захоплення!
опис приготування:
звичайно, баранина - вельми специфічне м'ясо, і, якщо вам попадеться баранчик "; постарше ";, м'ясо може виявитися трохи жорстким, та й присмак матиме неприємний. Тому беріть баранину тільки у хорошого, перевіреного постачальника, і вибирайте наймолодше м'ясо. А далі справа за малим. Як приготувати стейк з баранини, я вам зараз розповім!
- стейки баранини— 6 штук(приблизно по сантиметру товщиною або більше)
- оцет винний— 1/4 склянки
- оцет бальзамічний— 1/4 склянки
- Масло оливкове— 1/4 склянки
- Кунжутну олію— 3 Ст. ложки
- розмарин свіжий— 3 Ст. ложки
- часник— 6 зубчиків
2. Тепер змішаємо все рідкі інгредієнти, додамо до них роздавлений часник і подрібнений розмарин, і в цій суміші маринуємо стейки приблизно 3 годину, час від часу перевертаючи м'ясо.
3. Тепер на грилі запікаємо з двох сторін кожен шматочок до рум'яності. Солимо вже в самому кінці, це щоб сік не пішов в процесі запікання. Смачного!
Подібні рецепти
Печиво «кокосова черепиця»
У Греції у кожної господині є свій власний рецепт цього чудового блюда. Хтось готує їх з баранини, хтось із свинини і яловичини. Пропоную приготувати фрикадельки за моїм рецептом. опис приготування: соковиті, ароматні, ніжні, м'які і неймовірно смачні грецькі фрикадельки з баранини. Рецепт дуж...
Хашлама з баранини на пиві
хашлама — це неймовірно смачне, ароматне і ситне блюдо кавказької кухні, в якому баранина тушкується протягом двох годин з овочами, завдяки чому м'ясо виходить дуже соковитим, ніжним і м'яким. опис приготування: Любителі кавказької кухні повинні оцінити цей рецепт приготування хашламу з барани...
Харчо з баранини класичне
Як приготувати харчо з баранини, мені якось одного разу розповіла моя подруга. З тих пір це блюдо не покидає мою кухню. ситний, гарячий м'ясний суп - це просто смакота! Всім раджу! опис приготування: Дуже смачно буде, якщо перед вимиканням додати пару чайних ложок хмелі-сунелі. Супчик виходит...
Шашлик з баранини по-кавказьки
Як правильно зробити шашлик з баранини по-кавказьки розповім вам по секрету! головне — м'ясо! Це повинна бути баранина, краще молодий баранчик. Овочі будемо запікати на мангалі разом з шашликом. опис приготування: Можна приготувати шашлик з баранини по-кавказьки, нанизавши овочі між шматочками...
Шашлик з баранини з лимоном
Як театр починається з вішалки, так і шашлик починається з правильного маринаду. той маринад, який я використовую, ще жодного разу не підводив і шашлик виходив чудовим. сподіваюся, вам стане в нагоді. опис приготування: Шашлик з баранини з лимоном готується наступним чином. Спочатку поріжте м'...