Рецепт Ескалоп з пармской шинкою

Рецепт Ескалоп з пармской шинкою
Кількість порцій: 1 Час приготування: 30 хв.
Ескалоп - це тонкий шматочок м'яса, обсмажений до хрусткої скоринки. Він може бути з будь-якого м'яса: свинини, яловичини, телятини і навіть курки. У нас ескалоп зі свинини з чебрецем і пармской шинкою.

опис приготування:

Трави при приготуванні цього рецепта можна брати будь-які: шавлія, розмарин. А пармскую шинку цілком можна замінити на шинку просту або на бекон.

  • стейк свинини— 1 штука
  • чебрець— 3 штуки
  • шинка пармская— 1 скибочку
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
Ескалоп з пармской шинкою - фото крок 1 1. м'ясо помийте, добре обсушити, потім злегка відбийте.

Ескалоп з пармской шинкою - фото крок 2 2. Додати сіль, поперчіть, покладіть гілочки чебрецю.

Ескалоп з пармской шинкою - фото крок 3 3. Накрийте скибочкою шинки. Можна закріпити зубочисткою.

Ескалоп з пармской шинкою - фото крок 4 4. Обсмажте з двох сторін до хрусткої скоринки з додаванням олії.

Ескалоп з пармской шинкою - фото крок 5 5. Відразу ж подавайте. Смачного!

Подібні рецепти

Гриссини з пармской шинкою

Пельменне тісто

Сьогодні ми будемо готувати вишукану і неймовірно смачну закуску, яка відмінно підійде для урочистостей, а так само для фуршету. З цим чудовим італійським рецептом ваше свято вдасться на славу. опис приготування: Така закуска поширена в італійській кухні, але і на нашій території вона зустріча...

Ескалоп з яловичини

Ескалоп з яловичини

Ескалоп з яловичини — це завжди естетично виглядає м'ясо, яке готувати можна по різному. Ми будемо готувати м'ясо простим, але найсмачнішим способом, обсмажувати на сковороді. опис приготування: Eskalop — це красиві й рівні круглі шматочки м'яса, нарізані з вирізки. Ескалоп зрізається особливи...

Ескалоп зі свинини

Ескалоп зі свинини

ескалоп — це нежирні шматки м'яса без кісточки, обсмажені на сковороді без панірування. Найкраще використовувати свинячу вирізку. Ескалоп готується з ниркової частини, де м'ясо особливо м'яке і ніжне. опис приготування: Що може бути краще для чоловіка, цінує хороше м'ясо, ніж добре підсмажений...

Ескалоп з телятини у вершковому соусі

Ескалоп з телятини у вершковому соусі

Ескалоп з телятини, грибами і вершковим соусом. кількість порцій: 4 ескалоп телятини— 4 штуки гриби— 400 грам Luk-salotų— 1 штука петрушка— — За смаком оливкова олія— 4 Ст. ложки лимон— 0,5 штуки вершки— 250 мілілітрів сіль, перець— — За смаком Нарізати гриби скибочками, порубати петрушку ...

Суп-пюре з квасолею і шинкою

Суп-пюре з квасолею і шинкою

Рецепт приготування супу з білою квасолею, цибулею, селерою, морквою, часником, шавлія, курячим бульйоном і шинкою. опис приготування: Ніжний суп-пюре з білої квасолі з шматочками шинки - справжнє блаженство! оливкового масла— 2 Ст. ложки середня цибулина— 1 штука стебла селери— 2 штуки сере...