Рецепти muscleman.com.ua

Філе минтая на сковороді

Філе минтая на сковороді

Філе минтая на сковороді - це відмінний варіант для сімейної вечері в будній день! Не тільки корисно, але ще і просто, і швидко - півгодини і повноцінна вечеря на столі! опис приготування: Минтай - риба з ніжним неяскраво вираженим смаком, доступна за ціною і зовсім не кістлява. Набір цих якос...

Грецький пиріг з сиром і шпинатом

Грецький пиріг з сиром і шпинатом

захотілося пирога, але не хочеться витрачати час на приготування тіста? Візьміть готове тісто "; Філо" і приготуйте чудовий пиріг з соковитою начинкою! опис приготування: Дуже смачний пиріг, який до того ж готується дуже просто. Я пропоную приготувати начинку з двох видів сиру, шпинату, горіхі...

Соус на рибному бульйоні

Соус на рибному бульйоні

Цей прекрасний соус, готується на основі рибного бульйону. Володіє яскравим смаком, за класифікацією вважається білим основним соусом. Ідеально підходить до страв з риби, м'яса і птиці. Спробуйте! опис приготування: Це простий рецепт приготування соусу на рибному бульйоні. З інгредієнтів знадо...

Guy Young

Guy Young

Нещодавно на просторах інтернету знайшла класичний рецепт Гай Янг. Хто не знає, це таке традиційне святкове тайське блюдо з курки, смачне і ароматне. Спробуйте і переконайтеся! опис приготування: Перед вами простий рецепт Гай Янг, і я розповім, як приготувати це соковите і апетитне блюдо з кур...

Стейк з полентой і смаженими помідорами

Крупеня

Рецепт приготування яловичого стейка з полентой, сир пармезан, цибулею і помідорами опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. У великій каструлі довести 4 склянки води до кипіння. На великому аркуші для випічки викласти помідори з білою частиною цибулі і 1 столовою ложкою олії, при...

Вершкова паста з селерою

Вершкова паста з селерою

Лук і селеру - прекрасне доповнення до пасти. опис приготування: Зварити макарони у великій каструлі в підсоленій воді, злити воду і промити під холодною водою. Відкласти в сторону. У великій мисці збити майонез і лимонний сік. Додати селеру (стебла і листя), цибуля і змішати з пастою. Приправ...

Сік з гарбуза з апельсином

Сік з гарбуза з апельсином

яскравий, смачний і дуже корисний сік! Справжнє джерело вітамінів, який так необхідний в холодну пору року. Сік можна приготувати і пити відразу або ж заготовити на зиму. Пригощайтеся! опис приготування: Солодкість і кислинку соку можете підібрати на свій смак. Поступово додавайте в Пюріровать...

Грибна підлива до гречки

Грибна підлива до гречки

Грибочки урізноманітнюють будь-яку страву: від картоплі і м'яса, до овочів і круп! Рекомендую простий рецепт, як приготувати ароматну і смачну грибну підливу до гречки, запишіть його - і не пошкодуєте. опис приготування: Грибочки зі сметаною і томатною пастою (у нашому випадку — кетчуп) — це в...

Яловичий рубець в томатному соусі

Яловичий рубець в томатному соусі

Зараз ми рідко готуємо рубець, і марно. Добре приготований рубець - смачне, поживна і дуже корисне блюдо. звичайно, досить клопітно, але безумовно воно того варто. опис приготування: Рубець містить велику кількість вітамінів групи В, в ньому зовсім немає вуглеводів, мало жиру і дуже багато бі...

Шоколадний батончик з карамеллю

Шоколадний батончик з карамеллю

Рецепт приготування батончика з карамеллю, шоколадною глазур'ю і медовими кренделі. опис приготування: У приготуванні домашнього шоколадного батончика немає нічого складного, більш того, це можна зробити лише за 10 хвилин. іриски— 24 штук(квадратні карамельні цукерки ) медових кренделя— 24 ...

Суп з гарбуза на овочевому бульйоні

Суп з гарбуза на овочевому бульйоні

Рецепт приготування простого супу зі смаженої гарбуза прямо перед вами. Поки осінь в самому розпалі, не пропустіть нагоду насолодитися його смаком. Суп зберігається в холодильнику до трьох днів. кількість порцій: 4 мускатна гарбуз— 675 грам цибулина— 1 штука(очищена і нарізана) гриба шиітаке— 2...

Гаряча закуска з лаваша

Гаряча закуска з лаваша

Лаваш - універсальний матеріал для закусочних страв на святковий і повсякденний стіл. розповім, як приготувати гарячу закуску з лаваша, яка буде доречна в будь-який день і по будь-якого приводу. опис приготування: 1. відварюємо субпродукти, попередньо не забуваємо їх ретельно промити. Потім ві...

Сік з гарбуза і моркви на зиму

Сік з гарбуза і моркви на зиму

Немає нічого кориснішого, ніж сік з овочів. Гарбуз і моркву відомі своїми смаковими якостями і корисними властивостями. Рекомендую приготувати на зиму сік з гарбуза і моркви. дивимося рецепт! опис приготування: Для приготування соку з гарбуза з морквою на зиму я беру трохи лимонної кіслоти.Доб...

Шоколадні капкейки з кремом і шоколадною глазур'ю

Шоколадні капкейки з кремом і шоколадною глазур'ю

Рецепт приготування капкейков з гірким шоколадом, білковим кремом і глазур'ю з шоколаду і рослинного масла. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12 капкейков. У них дуже об'ємна верхівка з крему, що робить їх особливо привабливими. гіркого шоколаду— 90 грам борошна— 1 Склянка розпу...

Яловичина на друге

Яловичина на друге

Сьогодні я розповім вам, як приготувати яловичину на друге. Готувати її ми будемо в мультиварці. Якщо її у вас немає, можна і просто на плиті. Застава м'якої яловичини - це правильний маринад. починаємо? опис приготування: Якщо ви любите м'яку, ніжну яловичину, то мій рецепт, як приготувати ял...

Яловичина, маринована у вині

Яловичина, маринована у вині

яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...

Шарлотка з абрикосами

Шарлотка з абрикосами

Хочу вам розповісти, як зробити шарлотку з абрикосами по-особливому пишною і смачною. Робити ми будемо її в мультиварці — трохи довше, звичайно, чим звичайно, але зате і результат вас приємно здивує! опис приготування: Такий простий рецепт шарлотки з абрикосами, що навіть і не додаси нічого в ...

Страта з капустою калі і ковбасою

Страта з капустою калі і ковбасою

Рецепт приготування страти з ковбасою, капустою калі, орегано, білими грибами та сиром. опис приготування: Страта - блюдо американської кухні, що представляє собою запіканку з декількох шарів інгредієнтів, основним з яких є хліб. Начинка страти може бути різноманітною: овочі, гриби, шинка, циб...

Грибний суп із заморожених опеньків

Грибний суп із заморожених опеньків

Багато з нас восени ходять в ліс за опеньками, а потім їх заморожують. З заморожених опеньків суп виходить смачний і красивий, т.к. ці гриби при приготуванні зберігають свою форму і не розварюються. опис приготування: Рецепт приготування грибного супу з заморожених опеньків зовсім не складний....

Філе кети

Філе кети

Кета належить до сімейства червоних (лососевих) риб, але на відміну від сьомги або лосося вона не така жирна. Дуже важливо вміти правильно її приготувати. розповідаю, як приготувати філе кети. опис приготування: Цей спосіб приготування зробить рибку соковитою і ніжною. Замість запікання її в м...