Рецепт Яловичина, маринована у вині
яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий.
опис приготування:
яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдовує себе. Яловичина виходить надзвичайно м'якою і ніжною. Дуже смачно готувати таке м'ясо з овочами і подавати з гарніром. Я віддаю перевагу яєчну локшину, на мою думку, вона ідеально підходить до такого м'яса.
Успіхів і приємного апетиту!
- Говяжа вирізка— 1,5 кілограма
- Червоне вино— 750 мілілітрів
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- бульйон— 270 мілілітрів
- Томатна паста— 1 Склянка
- трави провансу— 1 Ст. ложка
- Дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка
- Чесно— 3 зубчики
- Лавровий лист— 2 штуки
- Цибуля— 1 штука
- морква— 4 штуки
- Стебла селери— 2 штуки
- пучок петрушки— 1 штука
- Пастернак— 4 штуки
- сіль, перець— — За смаком
дістаємо м'ясо, вынимаем из вина, но вино сохраняем. Просушиваем кусок мяса бумажным полотенцем и натираем его солью и перцем.
розігріваємо каструлю, вливаем оливковое масло и обжариваем мясо на самом сильном огне с двух сторон до появления корочки.
Заливаем мясо водой и кипятим все на среднем огне, пока вина не станет в два раза меньше. приблизно 15-20 хвилин.
Потім додаємо бульйон, лавровий лист, часник, гірчицю, приправи, томатную пасту и кипятим еще 5 хвилин.
додаємо цибулю, накрываем крышкой и отправляем в предварительно разогретую до 220 градусов духовку примерно на на 2-2,5 годину.
Овощи крупно нарезаем.
Добавляем овощи к мясу и отправляем обратно в духовку еще на 1 час.
Мясо подаем с гарниром. Смачного!
Подібні рецепти
Курка в лаваші
Яловичина в білому вині — просте і смачне блюдо. Біле вино дозволяє зробити м'ясо ніжним, з вершковим смаком. Готувати блюдо потрібно не менше двох годин на повільному вогні, а яловичину брати молодші. опис приготування: Яловичина в білому вині попередньо маринується і тому вона виходить дуже...
Яловичина в червоному вині
Яловичина в червоному вині — класичне блюдо. погодьтеся, червоне м'ясо їмо рідше. А тут червоне м'ясо в червоному вині! Так це блюдо просто створено для червоних днів календаря, свят чи то пак. опис приготування: Яловичина в червоному вині паморочить своїм чудовим смаком! М'ясо тане в роті, а ...
Яловичина з овочами, тушковані у вині
Рецепт приготування тушкованої в сухому червоному вині і курячому бульйоні яловичини з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником, помідорами, чебрецем і петрушкою. опис приготування: Тушковану в провині яловичину добре подавати з картопляним пюре. ріпакової олії— 1 Ст. ложка безкісткової ...
Яловичина, тушкована у вині
Рецепт тушкованої яловичини в червоному вині з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником і спеціямі.Тушеное м'ясо готують майже з двома пляшками червоного вина, що надає йому неповторний смак. кількість порцій: 6 оливкова олія— 1 Ст. ложка яловичина без кістки— 1,3 кілограма мелений чорний п...
Яловичина у вині в мультиварці
Рецепт приготування яловичини у вині в мультиварці. М'ясо виходить ніжним, м'яким і ароматним. Гаситься в червоному вині, з приправами, печерицями та беконом. опис приготування: Щоб приготувати яловичину у вині в мультиварці, дотримуйтесь цих нехитрих рекомендацій: 1. Нарізати бекон смужками, ...