Рецепт Яловичина, маринована у вині

Рецепт Яловичина, маринована у вині
Кількість порцій: 8 Час приготування: 4 г. 0 хв.
яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий.

опис приготування:

яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдовує себе. Яловичина виходить надзвичайно м'якою і ніжною. Дуже смачно готувати таке м'ясо з овочами і подавати з гарніром. Я віддаю перевагу яєчну локшину, на мою думку, вона ідеально підходить до такого м'яса.

Успіхів і приємного апетиту!


  • Говяжа вирізка— 1,5 кілограма
  • Червоне вино— 750 мілілітрів
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • бульйон— 270 мілілітрів
  • Томатна паста— 1 Склянка
  • трави провансу— 1 Ст. ложка
  • Дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка
  • Чесно— 3 зубчики
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 4 штуки
  • Стебла селери— 2 штуки
  • пучок петрушки— 1 штука
  • Пастернак— 4 штуки
  • сіль, перець— — За смаком
яловичина, маринована у вині - фото крок 1 Кусок говяжьей вырезки заливаем вином и убираем в холодильник на ночь.

яловичина, маринована у вині - фото крок 2 дістаємо м'ясо, вынимаем из вина, но вино сохраняем. Просушиваем кусок мяса бумажным полотенцем и натираем его солью и перцем.

яловичина, маринована у вині - фото крок 3 розігріваємо каструлю, вливаем оливковое масло и обжариваем мясо на самом сильном огне с двух сторон до появления корочки.

яловичина, маринована у вині - фото крок 4 Заливаем мясо водой и кипятим все на среднем огне, пока вина не станет в два раза меньше. приблизно 15-20 хвилин.

яловичина, маринована у вині - фото крок 5 Потім додаємо бульйон, лавровий лист, часник, гірчицю, приправи, томатную пасту и кипятим еще 5 хвилин.

яловичина, маринована у вині - фото крок 6 додаємо цибулю, накрываем крышкой и отправляем в предварительно разогретую до 220 градусов духовку примерно на на 2-2,5 годину.

яловичина, маринована у вині - фото крок 7 Овощи крупно нарезаем.

яловичина, маринована у вині - фото крок 8 Добавляем овощи к мясу и отправляем обратно в духовку еще на 1 час.

яловичина, маринована у вині - фото крок 9 Мясо подаем с гарниром. Смачного!

Подібні рецепти

Яловичина в білому вині

Курка в лаваші

Яловичина в білому вині — просте і смачне блюдо. Біле вино дозволяє зробити м'ясо ніжним, з вершковим смаком. Готувати блюдо потрібно не менше двох годин на повільному вогні, а яловичину брати молодші. опис приготування: Яловичина в білому вині попередньо маринується і тому вона виходить дуже...

Яловичина в червоному вині

Яловичина в червоному вині

Яловичина в червоному вині — класичне блюдо. погодьтеся, червоне м'ясо їмо рідше. А тут червоне м'ясо в червоному вині! Так це блюдо просто створено для червоних днів календаря, свят чи то пак. опис приготування: Яловичина в червоному вині паморочить своїм чудовим смаком! М'ясо тане в роті, а ...

Яловичина з овочами, тушковані у вині

Яловичина з овочами, тушковані у вині

Рецепт приготування тушкованої в сухому червоному вині і курячому бульйоні яловичини з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником, помідорами, чебрецем і петрушкою. опис приготування: Тушковану в провині яловичину добре подавати з картопляним пюре. ріпакової олії— 1 Ст. ложка безкісткової ...

Яловичина, тушкована у вині

Яловичина, тушкована у вині

Рецепт тушкованої яловичини в червоному вині з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником і спеціямі.Тушеное м'ясо готують майже з двома пляшками червоного вина, що надає йому неповторний смак. кількість порцій: 6 оливкова олія— 1 Ст. ложка яловичина без кістки— 1,3 кілограма мелений чорний п...

Яловичина у вині в мультиварці

Яловичина у вині в мультиварці

Рецепт приготування яловичини у вині в мультиварці. М'ясо виходить ніжним, м'яким і ароматним. Гаситься в червоному вині, з приправами, печерицями та беконом. опис приготування: Щоб приготувати яловичину у вині в мультиварці, дотримуйтесь цих нехитрих рекомендацій: 1. Нарізати бекон смужками, ...