Рецепт Філе кети

Рецепт Філе кети
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Кета належить до сімейства червоних (лососевих) риб, але на відміну від сьомги або лосося вона не така жирна. Дуже важливо вміти правильно її приготувати. розповідаю, як приготувати філе кети.

опис приготування:

Цей спосіб приготування зробить рибку соковитою і ніжною. Замість запікання її в майонезі або під соусом, просто обсмажте рибку на антипригарной сковороді. До столу її подають теплою, з ніжним і делікатним гарніром, наприклад, з картопляним пюре або пюре з зеленого горошку, а також зі свіжими овочами або рисом.

  • філе кети— 400 грам
  • вода— 1 літр
  • сіль— 100 грам
  • цукор— 50 грам
  • Оливкова олія— За смаком
1 Якщо використовуєте заморожену рибку, то попередньо її необхідно розморозити.

2 Очистіть філе від луски і дістаньте кісточки, гарненько його промийте і відкладіть в сторону.

3 У воду додайте цукор і сіль, перемішайте. Викладіть шматочки риби в розсіл і залиште на 60 хвилин.

4 Дістаньте рибку і витріть її серветками, сковороду розігрійте з оливковою олією і викладіть рибку шкірою вниз.

5 Притисніть рибу лопаткою і обсмажуйте 1 хвилину, потім готуйте ще 5-6 хвилин і весь час поливайте утворився на сковороді соком (не перевертайте його).

6 Зніміть рибу зі сковороди і перекладіть на тарілку, подавайте відразу з пюре з зеленого горошку.

Подібні рецепти

Стейк з кети в духовці

Пельмені з кети

Якщо ви не можете встояти перед ароматом і смаком риби, тоді пропоную поглянути на цей дивно простий рецепт стейка з кети в духовці, який стане відмінним варіантом для обіду або вечері. опис приготування: Сама по собі кета досить апетитна риба, яка не вимагає особливих спецій в процесі приготу...

Стейк кети в духовці

Стейк кети в духовці

Сьогодні поговоримо про рибу. Якщо точніше, то я розповім вам, як приготувати стейки кети в духовці легко і просто, а головне - дуже смачно. Таке блюдо виглядає апетитно і святково. опис приготування: Такі стейки виходять смачними і ситними. Вони прекрасно урізноманітнюють ваш вечерю чи обід. ...

Стейк кети

Стейк кети

Іноді хочеться з'їсти соковитий, важкий і м'ясистий шматочок рибки, без різноманітних клярі, паніровок та іншого. розповідаю, як приготувати стейк кети, який мариную і запікаю в духовці. опис приготування: Подавати рибку можна з легким овочевим салатом, з гарніром з овочів (відварні, печені аб...

Філе курчати

Філе курчати

Хочу порекомендувати дуже нескладний, але неймовірно вдалий спосіб, як приготувати філе курчати в апетитному соусі. Таке гаряче блюдо точно не залишиться без уваги. опис приготування: Цей апетитний соус з томатним пюре, білим вином і часником чудово доповнює ніжне філе, і воно буквально тане в...

Філе курчат з сиром і ананасом

Філе курчат з сиром і ананасом

Просто дивовижне блюдо, одне з моїх найулюбленіших — філе курчат з сиром і ананасом. Чудове поєднання продуктів робимо смак цієї страви дуже тонким і вишуканим. опис приготування: Пропоную вашій увазі ще один варіант приготування курячого філе — філе курчат з сиром і ананасом в ананасовому соу...