Рецепт Шоколадні капкейки з кремом і шоколадною глазур'ю
Рецепт приготування капкейков з гірким шоколадом, білковим кремом і глазур'ю з шоколаду і рослинного масла.
опис приготування:
За цим рецептом у вас вийде 12 капкейков. У них дуже об'ємна верхівка з крему, що робить їх особливо привабливими.
- гіркого шоколаду— 90 грам
- борошна— 1 Склянка
- розпушувача— 1/2 чайних ложки
- соди— 1/2 чайних ложки
- солі— 1/4 чайних ложки
- яйця— 2 штуки
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
- сметани— 1/2 склянки
- води— 1/4 склянки(крем)
- яєчних білків— 3 штуки(крем)
- винного каменю— 1/4 чайних ложки(крем)
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка(крем)
- напівсолодкого шоколаду— 360 грам(глазур)
- рослинного або ріпакової олії— 3 Ст. ложки(глазур)
2. Вистелити форму паперовими вкладишами і заповнити приблизно 3 столовими ложками тесту. Випікати протягом 20 хвилин, поки вставлена в центр зубочистка не буде виходити чистою. Дати повністю охолонути.
3. Щоб зробити крем, в середній мисці змішати всі інгредієнти. Поставити миску на каструлю з киплячою водою.
4. Збивати суміш міксером від 10 до 12 хвилин. Суміш повинна мати температуру 70 градусів. Зняти миску з вогню і збивати на високій швидкості ще 2 хвилини. Ви можете збивати суміш вручну від 10 до 12 хвилин, поки вона не досягне 70 градусів. Після цього вилити суміш в миску і збивати міксером на високій швидкості близько 10 хвилин.
5. Щоб зробити глазур, помістити нарізаний шоколад і масло в миску, встановлену над каструлею з киплячою водою. перемішати суміш, поки вона не стане повністю. Зняти з вогню і остудити протягом 15-20 хвилин.
6. викласти близько 1/2 чашки крему на кожен капкейк.
7. Залити шоколадною глазур'ю зверху.
8. Дати постояти при кімнатній температурі 20 хвилин, потім поставити в холодильник на 30 хвилин. Подавати або охолодити ще протягом 2 годин.
Подібні рецепти
Піца грибна
Капкейк - це тістечко розміром з чашку. Такі тістечка завжди доречні на святковому столі. Їх зручно подавати поштучно за кількістю гостей. опис приготування: Це рецепт воістину для любителів шоколаду. Помірно солодкі кекси з ніжною шоколадною начинкою. Верх тістечок можна прикрасити ягодами, ц...
Шоколадні капкейки з арахісовим кремом
Рецепт приготування капкейков з какао, кремом з вершкового масла, арахісового масла, цукрової пудри і соусом з цукру, какао, муки і ванільного екстракту. опис приготування: Арахісове і вершкове масло в кремі - безпрограшна комбінація. яйце— 1 штука ванільного екстракту— 1 Чайна ложка сметани...
Шоколадні капкейки з м'ятним кремом
Рецепт приготування капкейков з какао і кремом з вершкового масла, цукрової пудри і екстракту м'яти. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 16-18 капкейков. Поєднання м'яти і шоколаду подарує вам незабутні хвилини блаженства. какао-порошку— 3/4 склянки соди— 1/2 чайних ложки розпушув...
Шоколадні капкейки з вершковим кремом
Рецепт приготування капкейков з какао, шоколадною начинкою і кремом з вершкового масла, цукрової пудри і ірландського крем-лікеру. опис приготування: Ірландський крем-лікер ви можете замінити молоком або жирними вершками. Якщо ви готуєте капкейкі для дітей, виключіть з інгредієнтів алкоголь. ...
Фісташковий торт з марципаном і шоколадною глазур'ю
Рецепт приготування тришарового торта з фісташками, марципаном і шоколадною глазур'ю. Цей приголомшливий торт з марципановими трояндами, стане прикрасою вашого торжества. кількість порцій: 8 цукор— 1 2/3 склянки мука— 2 склянки розпушувач— 1 Ст. ложка сіль— 1/2 чайних ложки вершкове масло— 2...