Рецепт Шоколадний батончик з карамеллю

Рецепт Шоколадний батончик з карамеллю
Кількість порцій: 12 Час приготування: 10 хв.
Рецепт приготування батончика з карамеллю, шоколадною глазур'ю і медовими кренделі.

опис приготування:

У приготуванні домашнього шоколадного батончика немає нічого складного, більш того, це можна зробити лише за 10 хвилин.

  • іриски— 24 штук(квадратні карамельні цукерки )
  • медових кренделя— 24 штук(10 см)
  • шоколаду— 2/3 склянки
  • морська сіль— — За смаком
Шоколадний батончик з карамеллю - фото крок 1 1. Розрізати карамельні цукерки навпіл. Викласти половинки цукерок на тарілку в один шар. Розтопити карамельки в мікрохвильовій печі протягом 8 секунд, поки вони не стануть м'якими.

Шоколадний батончик з карамеллю - фото крок 2 2. Взяти два кренделі в руку, поєднати їх один з одним по довжині і зверху викласти карамельки в один шар впритул один до одного, з одного кінця кренделів до іншого.

Шоколадний батончик з карамеллю - фото крок 3 3. Обережно притиснути карамельки пальцями до поверхні кренделів, щоб вони з'єдналися між собою. Повторити цю процедуру для всіх кренделів і карамельок.

Шоколадний батончик з карамеллю - фото крок 4 4. Викласти шоколадну пасту Нутелла в пластиковий мішок з прорізом і рівномірно покрити шоколадною масою поверхню кренделів.

Шоколадний батончик з карамеллю - фото крок 5 5. Ретельно розрівняти шоколадну масу по поверхні шпателем або ложкою.

Шоколадний батончик з карамеллю - фото крок 6 6. Помістити шоколадні чіпси в контейнер і розтопити в мікрохвильовій печі протягом 1 хвилини. Потім перемішати до отримання однорідної маси. Якщо необхідно, розтопити чіпси додатково ще 30 секунд.

Шоколадний батончик з карамеллю - фото крок 7 7. Насадити кренделі з карамеллю на вилку і занурити в шоколадну глазур. Глазур повинна рівномірно покривати батончик з усіх боків.

Шоколадний батончик з карамеллю - фото крок 8 8. Викласти батончики на тарілку або деко, вистелений пергаментом. Поставити в холодильник на 20 хвилин або морозилку на 10 хвилин, щоб шоколадна глазур застигла. При бажанні посипати зверху морською сіллю.

Подібні рецепти

Шоколадний чізкейк з карамеллю

Торт Шоколадний батончик

Рецепт приготування чізкейку з скоринкою з шоколадних вафель з карамельної начинкою. опис приготування: Ніжний шоколадний чізкейк - це завжди прикраса святкового столу. шоколадних вафель— 150 грам вершкового масла— 5 Ст. ложок солі— 1/8 чайних ложки начинка:цукру— 1 Склянка густих вершків— 3...

Шоколадне печиво з карамеллю і горіхами

Шоколадне печиво з карамеллю і горіхами

Рецепт приготування печива з шоколадом, ванільним екстрактом, шматочками ірисок і волоськими горіхами. Рецепт солодкого шоколадного ласощів в скарбничку ваших рецептів. кількість порцій: 8-10 розпушувач— 1 Чайна ложка сіль— 1/2 чайних ложки шоколад— 450 грам яйця, великі— 4 штуки ванільний екст...

Вершковий тарт з карамеллю

Вершковий тарт з карамеллю

Вершковий тарт з карамеллю — шалено простий у приготуванні тарт, який зможуть приготувати навіть не найдосвідченіші кулінари. За смаком вершковий тарт з карамеллю нагадує чізкейк. рекомендую! опис приготування: Про цей рецепт я згадав тоді, коли до мене звернувся один хороший знайомий з прохан...

Французький шоколадний десерт

Французький шоколадний десерт

Щоб приготувати французький шоколадний десерт вам знадобиться 20 хвилин часу і гарний настрій. Інгредієнтів зовсім мало, десерт — неймовірно смачний! пробуйте. опис приготування: Малина з шоколадом поєднується відмінно. Я думаю, це не буде для вас секретом. Але в цей французький шоколадний дес...

Шоколадний бісквіт для торта

Шоколадний бісквіт для торта

Велика частина тортів робляться на основі бісквітних коржів. Пропоную перевірений рецепт приготування шоколадного бісквіта! Спробуйте! опис приготування: Хороший бісквіт - це половина торта, далі необхідний крем, просочення і глазур. Бісквіт вийде пишним, тому можна розрізати його на кілька ко...