Рецепт Філе минтая на сковороді

Рецепт Філе минтая на сковороді
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Філе минтая на сковороді - це відмінний варіант для сімейної вечері в будній день! Не тільки корисно, але ще і просто, і швидко - півгодини і повноцінна вечеря на столі!

опис приготування:

Минтай - риба з ніжним неяскраво вираженим смаком, доступна за ціною і зовсім не кістлява. Набір цих якостей робить її просто «універсальним солдатом» на кожній кухні. З цієї риби можна з легкістю приготувати 1000 і 1 страва, досить тільки варіювати спосіб приготування і спеції, а також змінювати гарнір. Це класичний рецепт приготування філе минтая на сковороді. включіть фантазію, і ви з легкістю зможете урізноманітнити його під смак навіть найвибагливішого «їдця». Ну і бонус для стежать за своєю фігурою і вважають калорії - минтай відрізняється своєю низькою калорійністю, що дозволяє без докорів сумління покласти собі на тарілку зайвий шматочок!

  • риба— 500 грам(філе минтая)
  • яйце— 1 штука
  • часник— 1 зубчик
  • лимон— 0,5 штуки
  • Мелений перець— 1 щіпка
  • сіль— 1 щіпка
  • Масло рослинне— 4 Ст. ложки(для смаження)
  • Панірувальні сухарі— 0,5 склянки
Філе минтая на сковороді - фото крок 1 Філе минтая розморозити, порізати на шматочки бажаного розміру, потім добре промити під холодною водою і обсушити.

Філе минтая на сковороді - фото крок 2 Для клярі змішуємо яйце з лимонним соком, сіллю і перцем і часником. Кожен шматочок «купаємо» в клярі з двох сторін.

Філе минтая на сковороді - фото крок 3 Насипаємо панірувальні сухарі в миску або на обробну дошку.

Філе минтая на сковороді - фото крок 4 Обвалюють філе минтая в сухарях. для рибки, я віддаю перевагу саме сухарі, НЕ пристрасть, так особливо відчувається різниця «хрустка зовні - ніжна всередині».

Філе минтая на сковороді - фото крок 5 Викладаємо шматочки минтая, обваленные в панировочных сухарях, на заздалегідь розігріту сковороду, змащену олією.

Філе минтая на сковороді - фото крок 6 Обсмажуємо філе минтая на середньому вогні. Кожну сторону приблизно 3-4 хвилини. Щоб риба присмажився напевно, можна хвилинки на 3 накрити сковорідку кришкою.

Філе минтая на сковороді - фото крок 7 Викладаємо рибку на тарілку, прикрашаємо зеленню, овочами, і смачну вечерю для всієї родини готовий! Спробуйте класичний рецепт філе минтая на сковороді і переконайтеся в його легкості і універсальності!

Подібні рецепти

Філе минтая смажене

Креветки в томатному соусі

фахівці вважають, що рибу необхідно вживати в їжу хоча б раз на тиждень. Ну раз так, тоді у мене є для вас дуже смачний і при цьому досить простий рецепт смаженого філе минтая. опис приготування: Мій чоловік просто обожнює рибу, і страви з неї досить часто з'являються на нашому столі. звичайно...

Філе минтая в духовці дієтичне

Філе минтая в духовці дієтичне

Для тих, хто піклується не тільки про смак, але і про калорійність кожної страви, хочу запропонувати на замітку дуже класний варіант, як приготувати філе минтая в духовці дієтичне з запеченими овочами. опис приготування: Запекти рибку в духовці можна як окремо, так і доповнивши овочами за смак...

Філе минтая в духовці

Філе минтая в духовці

Незважаючи на те, що ця риба відноситься до числа самих економічних, з неї можна приготувати досить вишукану страву. З цим простим рецептом ваш вечерю вийде дійсно королівським. опис приготування: Зазвичай я намагаюся купувати тільки свіжу рибу, але іноді все-таки доводиться використовувати і...

Філе риби на сковороді

Філе риби на сковороді

Сьогодні я розповім, як приготувати філе риби на сковороді просто, швидко і смачно. Рецепт не буде особливим, проте смак рибки вам сподобається. Приступаємо до приготування! опис приготування: По бажанню, рибку попередньо можна замаринувати в лимонному соку зі спеціями. Так вона вийде ароматні...

Фрикадельки з минтая

Фрикадельки з минтая

Якщо запечена або смажена біла риба вам здається занадто нудним, зверніть увагу на цей простий і вельми цікавий варіант, як приготувати фрикадельки з минтая. Нескладно й смачно! опис приготування: Такі рибні фрикадельки з задоволенням їдять не тільки дорослі, але і дітки. вони м'які, соковиті ...