Рецепт Суп з білих грибів з вершками
Зараз поряд з класичними рецептами супів можна знайти і досить незвичайні варіанти, такі, як цей суп з білих грибів з вершками, в який ми додамо ще курячі тельбухи, овочі і гірчицю.
опис приготування:
Взагалі-то, приготування супів та інших страв — це справа смаку, хтось любить класичні варіанти, ну а деякі, навпаки, намагаються зробити що-небудь незвичайне. І якщо ви любите різного роду смакові експерименти, тоді я рекомендую вам спробувати зробити ось такий приголомшливий суп з білих грибів з вершками в домашніх умовах. У ньому досить цікавий склад, але повірте мені, смак у супу виходить божественний, а всі інгредієнти дуже добре поєднуються один з одним. Що стосується субпродуктів, то тут ви можете покласти чогось побільше, а чогось поменше, я, наприклад, абсолютно прибрала шлуночки і поклала більше сердечок. Так що строгих обмежень в цьому простому рецепті супу з білих грибів з вершками немає, головне — щоб під час приготування у вас був позитивний настрій, тоді все вийде.
- гриби білі— 250 грам(свіжі)
- Тельбухи курячі— 800 грам(курячі серця, печінку і шлуночки)
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- морква— 1 штука
- Картопля— 2 штуки
- вода— 1,5 L
- вершки 30% — 200 мілілітрів
- гірчиця zernistaya— 2 Ст. ложки
- Масло рослинне— 4 Ст. ложки
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- петрушка свіжа— — За смаком
- Перець чорний мелений— — За смаком
- сіль— — За смаком
Білі гриби промиваємо під водою, висушуємо і нарізаємо на невеликі шматочки. Викладаємо їх у каструлю до овочів і продовжуємо все томити, поки гриби не пустять сік, після чого вливаємо воду.
Тепер очищаємо тельбухи від плівочок, судин і так далі, промиваємо їх і нарізаємо, якщо необхідно, на більш дрібні шматочки. викладаємо тельбухи (крім печінки) в каструлю і варимо все хвилин 20, потім додаємо кубики картоплі, солимо і перчимо суп, продовжуємо варити його протягом 15-20 хвилин.
У самому кінці додаємо печінку, вершки і гірчицю, перемішуємо все, доводимо суп до кипіння, варимо ще хвилини 2, потім вогонь вимикаємо і даємо супу настоятися, під кришкою 5 хвилин. Потім розливаємо гарячий ароматний суп по тарілках, прикрашаємо його свіжою зеленню і подаємо до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Салат з відвареної грудкою
Любіть гриби також, як люблю їх я? Тоді вам сюди, адже сьогодні я збираюся розповісти, як приготувати грибний суп з білих грибів будинку. Саме цей супчик потрапить в список ваших фаворитів. опис приготування: Прекрасний варіант супчика з істинним, грибним смаком. Блюдо воістину виходить універ...
Суп з білих грибів на курячому бульйоні
Ваш суп з білих грибів вийде набагато смачніше, ситніше і ароматний, якщо зварити його не в простій воді, а на курячому бульйоні, тому пропоную так і зробити, а ось і відповідний рецепт для вас. опис приготування: Я думаю, всі погодяться з тим, що самий ароматний, смачний і наваристий суп вихо...
Суп з білих грибів з вермішеллю
Цей простий супчик з білих грибів з вермішеллю, приготований зовсім без м'яса, виходить настільки смачним, ароматним і ситним, що ви навіть і не помітите, як ваші тарілки стануть порожніми. опис приготування: Коли душа вимагає справжньої істинно російської домашньої кухні, важко знайти більш п...
Суп з білих грибів в горщику
думаєте, суп з білих грибів — не то блюдо, яке можна подати гостям? повірте, якщо приготувати його в горщику за цим рецептом, у нього буде не тільки відмінний смак, але і приголомшливий зовнішній вигляд. опис приготування: У білих грибів неймовірно насичений смак і аромат, з ними все, що не пр...
Суп з білих грибів
Суп з білих грибів - прекрасне першу страву для Вербної Неділі, та й для будь-якого буденного дня це — відмінний суп, простий у приготуванні, але дуже смачний. опис приготування: Білі гриби - в них є щось аристократичне, Чи не справедливість? Між іншим, колись на Русі вони зовсім не вважалися ...