Рецепт Яловичина на друге

Рецепт Яловичина на друге
Кількість порцій: 4 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Сьогодні я розповім вам, як приготувати яловичину на друге. Готувати її ми будемо в мультиварці. Якщо її у вас немає, можна і просто на плиті. Застава м'якої яловичини - це правильний маринад. починаємо?

опис приготування:

Якщо ви любите м'яку, ніжну яловичину, то мій рецепт, як приготувати яловичину на друге, вам стане в нагоді. Яловичина і чорнослив - це прекрасне поєднання, яке зустрічається у багатьох куховарських книгах Європи. Весь секрет страви - в правильному маринаді, приділіть цьому особливу увагу, і ваші сім'я і друзі по достоїнству оцінять ваші кулінарні таланти.

  • яловичина— 1/2 кілограма
  • чорнослив— 100 грам
  • Luk-salotų— 12-15 штук
  • Соєвий соус— 50 мілілітрів
  • апельсин— 1/2 штуки
  • імбирний корінь— 1 штука(шматок завдовжки 2 см)
  • часник— 4 зубчики
  • Чорний перець, сіль— За смаком
  • Соняшникова олія— 3 Ст. ложки
1 Перед маринуванням поріжте м'ясо кубиками, щоб воно краще просочилося.

2 Приготуйте маринад, змішавши сік апельсина, соєвий соус, чесночные зубчики (роздавлені) і корінь імбиру (melkonatertиy).

3 Замаринуйте яловичину протягом 1-2 годин.

4 Поріжте чорнослив на 3 частини. Поріжте цибулини на 6 частин.

5 У мультиварку налийте олію, нагрійте і викладіть цибулю. Підсмажте до золотистого стану.

6 Додайте шматки м'яса і в режимі "; Жарка" обсмажуйте протягом 10 хвилин.

7 налийте маринад, додайте чорнослив і чорний перець. Виберіть режим "; Гасіння ";.

8 готуйте 1 час. яловичина готова.

Подібні рецепти

Фарширована яловичина

Куряча грудка з печерицями та вершками

Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...

Яловичина королівський

Яловичина королівський

У цього чудового блюда по-справжньому багатий і насичений смак. Обов'язково спробуйте його, і ви, безсумнівно, залишитеся приємно здивовані. опис приготування: Цей простий рецепт яловичини по-царськи, на мій погляд, обов'язково варто включити в свій список святкових страв, так як готується вон...

Яловичина по-домашньому

Яловичина по-домашньому

Яловичина по-домашньому завжди робила моя бабуся. Цей рецепт я вважаю дуже правильним, так як, яловичину потрібно обов'язково потомить і тоді вона стає ніжною і смачною. Ділюся рецептом з вами! опис приготування: Яловичину по-домашньому подавайте з відвареним рисом або картоплею. Найкращий га...

Яловичина на івриті

Яловичина на івриті

Незважаючи на простоту цієї страви, можу сказати, поклавши руку на серце, що такого смачного, м'якого і ніжного м'яса ви в своєму житті ще ніколи не пробували. опис приготування: Рецепт приготування яловичини по-єврейськи вельми простий, і тут всього два основних інгредієнта, але в цьому і пол...