Рецепт Яловичий рубець в томатному соусі
Зараз ми рідко готуємо рубець, і марно. Добре приготований рубець - смачне, поживна і дуже корисне блюдо. звичайно, досить клопітно, але безумовно воно того варто.
опис приготування:
Рубець містить велику кількість вітамінів групи В, в ньому зовсім немає вуглеводів, мало жиру і дуже багато білка - 95-97 відсотків! Тобто це високопротеїнова маложирний безвуглеводна продукт - чудовий «будівельний матеріал» для м'язових тканин. Завдяки такому складу, страви з яловичого рубця можна включати в меню різних дієт (в тому числі, при діабеті). Вживання страв з яловичого рубця робить загальний благотворний вплив на стан шкіри і слизових оболонок, на травну і нервову системи.
- рубець яловичий— 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- Борошно пшеничне в / сорт— 1 Ст. ложка
- Томатна паста— 2 Ст. ложки
- Масло рослинне— 1 Ст. ложка
- масло топлене— 1 Ст. ложка
- паприка мелена— 1 Чайна ложка
- суміш прянощів— 1 Чайна ложка
- Чорний перець— За смаком
Выньте рубец, штам бульйону, сохраните примерно пол-литра. Рубец нарежьте крупной соломкой.
наріжте цибулю.
Разогрейте смесь растительного и топленого масла. Выложите рубец и жарьте до румяной корочки. додайте цибулю, немного позолотите его и посыпьте паприкой. Смажте ще пару хвилин.
Посыпьте рубец мукой и жарьте еще минуту. Добавьте томатную пасту и снова обжарьте все пару минут.
влийте бульйон, добре перемішайте. Додати сіль, поперчіть за смаком, добавьте любимые пряности и тушите под крышкой до загустения соуса.
Подавайте рубец горячим, с мягким серым хлебом и свежей зеленью.
Подібні рецепти
Смажені стегенця в мультиварці
Для рецепта найголовніше - м'ясо. Варто вибирати червоне м'ясо, краще з тонкими жировими прошарками. Ця страва дуже популярно в Америці. розповім, як приготувати яловичий стейк в соусі "; Теріякі ";. опис приготування: Хоча соус класичний японський, блюдо придумали в Америці, адже в Японії з ц...
Фарширований перець в томатному соусі
Готуємо сьогодні фарширований перець в томатному соусі — просто і швидко, доступно для будь-якого гаманця. Блюдо ситне і поживне, підійде для всіх членів сім'ї. опис приготування: Фарширований перець в томатному соусі можна готувати як на сковороді, так і в духовці, в будь-якому варіанті вийде...
Фрикадельки з нуту в томатному соусі
Якщо ви скажете, що в цих фрикадельках немає ні грама м'яса, запевняю вас - ніхто не повірить. Цікава варіація на тему відомого страви, як приготувати фрикадельки з нуту в томатному соусі. опис приготування: За виглядом нагадує блюдо з італійської кухні. Подавайте такі фрикадельки з соусом і п...
Яловичі реберця в томатному соусі
Рецепт приготування яловичих реберець з пастою Феттучіні, томатним соусом, часником, цибулею, вином, помідорами, сиром і петрушкою. опис приготування: Приготування цієї страви займає багато часу, але кінцевий результат того вартий! яловичих ребер— 8 штук оливкового масла— 2 Ст. ложки Сіль і...
Спагеті з креветками в вершково-томатному соусі
Спагеті з креветками в вершково-томатному соусі — просте блюдо для буденного обіду або вечері. готується швидко, проте виходить смачно і навіть трохи святково. опис приготування: Смак цієї страви дуже хороший. Спагеті з креветками в вершково-томатному соусі мені подобається завдяки комбінації ...