Рецепт Грибний суп із заморожених опеньків
Багато з нас восени ходять в ліс за опеньками, а потім їх заморожують. З заморожених опеньків суп виходить смачний і красивий, т.к. ці гриби при приготуванні зберігають свою форму і не розварюються.
опис приготування:
Рецепт приготування грибного супу з заморожених опеньків зовсім не складний. Отже:
1. Опеньки размораживаем при кімнатній температурі, промиваємо водою і ріжемо.
2. Приготовлені таким чином гриби заливаємо холодною водою і ставимо на плиту.
3. У процесі варіння грибів буде з'являтися піна, яку треба знімати шумівкою. Варимо гриби хвилин 30.
4. готуємо зажарку. Цибулю чистимо і ріжемо кубиками, потім обсмажуємо його на невеликій кількості рослинного масла.
5. Морква чистим, трьом на крупній тертці і додаємо до цибулі. Всі разом обсмажуємо 10 хвилин на середньому вогні.
6. Коли зажарка готова викладаємо її в каструлю з грибами і варимо ще 15 хвилин.
7. Чистим картофель, ріжемо його невеликими кубиками і додаємо в суп.
8. варимо ще 15 хвилин і після цього додаємо лавровий лист, порізаний пластинками часник, гвоздику і ще через 5 міну солимо і перчимо.
9. Вимикаємо плиту і даємо супу настоятися хвилин 15.
От і все — тепер ви знаєте, як приготувати суп із заморожених опеньків. Суп подаємо з дрібно порізаною зеленню і сметаною. Смачного!
- заморожені опеньки— 500 грам
- Ріпчаста цибуля— 3 штуки
- Картопля— 4 штуки
- морква— 1 штука
- часник— 3 зубчики
- Рослинна олія— 30 мілілітрів
- зелень кропу— 2 штуки
- Лавровий лист— 2 штуки
- гвоздика— 3 штуки
- сіль— 1 За смаком
- Перець чорний мелений— 1 За смаком
- вода— 3 L
- крем— 1 Ст. ложка(на тарілку)
- Зелена цибуля— 2-3 штук
1. Опеньки размораживаем при кімнатній температурі, промиваємо водою і ріжемо.
2. Приготовлені таким чином гриби заливаємо холодною водою і ставимо на плиту.
3. У процесі варіння грибів буде з'являтися піна, яку треба знімати шумівкою. Варимо гриби хвилин 30.
4. готуємо зажарку. Цибулю чистимо і ріжемо кубиками, потім обсмажуємо його на невеликій кількості рослинного масла.
5. Морква чистим, трьом на крупній тертці і додаємо до цибулі. Всі разом обсмажуємо 10 хвилин на середньому вогні.
6. Коли зажарка готова викладаємо її в каструлю з грибами і варимо ще 15 хвилин.
7. Чистим картофель, ріжемо його невеликими кубиками і додаємо в суп.
8. варимо ще 15 хвилин і після цього додаємо лавровий лист, порізаний пластинками часник, гвоздику і ще через 5 міну солимо і перчимо.
9. Вимикаємо плиту і даємо супу настоятися хвилин 15.
От і все — тепер ви знаєте, як приготувати суп із заморожених опеньків. Суп подаємо з дрібно порізаною зеленню і сметаною. Смачного!
Подібні рецепти
Рисова запіканка з сиром і грушею
Грибний сезон ще не почався, але у багатьох грибників морозилки повні опеньків. Що з ними робити? Звичайно ж, готувати смачний грибний суп! Читайте рецепт супу з заморожених опеньків з фото. опис приготування: Хочу запропонувати вашій увазі простий рецепт супу з заморожених опеньків. Побалуйте...
Грибний крем-суп із заморожених грибів
Суп із заморожених грибів виходить нітрохи не гірше, ніж зі свіжих. Тому обов'язково восени запасайтеся ароматними лісовими грибами, а в несезон зваримо відмінний крем-суп у цій простому рецептом. опис приготування: ароматний, ніжний і оксамитовий за своєю структурою грибний суп. Любителям стр...
Грибний суп із заморожених грибів
Якщо у вас є в запасі заморожені грибочки, з них можна приготувати чудовий супчик. А так як він готується без м'яса, це робить його дієтичним і нешкідливим для фігури. опис приготування: Цибуля і розморожені гриби обсмажуємо. Овочі подрібнюємо і ставимо варитися. Потім все змішуємо в одній кас...
Грибний суп із заморожених шампіньйонів
Коли потрібно досить швидко приготувати смачну і ситне перша страва на обід, на виручку прийде цей простий і класний варіант, як приготувати грибний суп із заморожених шампіньйонів. опис приготування: Дуже зручно використовувати для приготування грибного супу готові суміші разом з овочами. Це ...
Суп грибний з заморожених грибів
Суп грибний з заморожених грибів — порятунок для господинь, морозильні камери яких забиті замороженими грибами. Я — заядлый грибник, у мене грибів завжди багато, і цей грибний суп я готую часто. опис приготування: Хочеться чогось небудь легенького, але в той же час поживного? Не знаєте чим мож...