Рецепт Страта з капустою калі і ковбасою
Рецепт приготування страти з ковбасою, капустою калі, орегано, білими грибами та сиром.
опис приготування:
Страта - блюдо американської кухні, що представляє собою запіканку з декількох шарів інгредієнтів, основним з яких є хліб. Начинка страти може бути різноманітною: овочі, гриби, шинка, цибуля і т.д.. Зверху страта заливається молочно-яєчною сумішшю. Це чудове блюдо для сніданку, до того ж його можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику. Рецепт може бути легко зменшено вдвічі.
- яєць— 12 штук
- молока навпіл з вершками— 2 1/2 склянки
- сіль і перець— За смаком
- свіжого орегано— 4 Ст. ложки(або зелень петрушки, базилік і т.д.)
- французький батон або італійський хліб— 1 штука
- ковбаси— 900 грам
- пучок капусти калі— 1 штука
- оливкова олія (для смаження) — За смаком
- білих грибів— 480 грам
- сиру Монтерей Джек— 2 1/2 склянки
2. Полити гриби оливковою олією, посипати сіллю і перцем. Засмажити гриби в духовці на деку при 220 градусах протягом 15-20 хвилин, до золотисто-коричневого кольору. Вийняти з духовки і відкласти в сторону.
3. Нагріти оливкова олія на сильному вогні, додати капусту калі. Готувати протягом 2 хвилин. Зняти з вогню і відставити убік.
4. Викласти половину хліба, половину капуста калі, половину грибів і половину тертого сиру у велику форму для лазаньї, змащену маслом.
5. Повторити з половиною інгредієнтів, закінчуючи сиром.
6. Повільно влити молочно-яєчну суміш зверху.
7. Накрити поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на ніч, якщо це можливо.
Щоб спекти страту, дістати її з холодильника за 20-30 хвилин до випічки. Замінити поліетиленову плівку фольгою і випікати в духовці при 175 градусах 30-40 хвилин. Зняти фольгу і продовжувати випікати до золотистого кольору і злегка хрусткої скоринки, 20-25 хвилин.
Подібні рецепти
Простий пиріг з маком
Рецепт приготування супу на курячому бульйоні з капустою калі, картоплею, цибулею, італійської ковбасою, молоком, вершками і орегано. опис приготування: Ніжний вершковий суп буде дуже доречним в холодну погоду. пучка капусти калі— 2 штуки червоних картоплин— 12 штук цибулина— 1 штука італійс...
Страта з сиром і шпинатом
Рецепт приготування італійської страви з яєць, сиру і шпинату. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати шпинат і смажити, постійно помішуючи, близько 2 хвилин. Відкинути на друшляк і віджати рідину, притискаючи гумовим...
Суп з капустою калі і картоплею
Рецепт приготування супу з капусти калі, лука, часнику, картоплі і ковбаси. опис приготування: Цей суп відмінно поєднується з часниковим хлібом. ковбаси— 450 грам середня цибулина— 1 штука часнику— 3 зубчики червоного перцю пластівцями— 1 щіпка велику картоплю— 1 штука води— 6 склянок капуст...
Спагеті з капустою і солодкої ковбасою
Рецепт приготування спагетті з зеленим капустою і солодкої італійської ковбасою. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності. Відкласти в сторону 1 чашку рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути макарони в каструлю. Від...
Суп з ковбасою і капустою
Рецепт приготування легкого супу з простих інгредієнтів - ковбаси, картоплі і капусти. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і варити до м'якості, помішуючи, 2 до 3 хвилин. Додати часник і червоний перець ,готувати 1 хвилину. Додати картоплю і б...