Рецепти muscleman.com.ua
Свічкова на сметані
хочу показати, як приготувати свічкова на сметані — один з найвідоміших рецептів чеської кухні. Це ніжна м'ясна вирізка з соусом і кнедликами. Ситна їжа для справжніх гурманів! опис приготування: Зазвичай свічкова подається з кнедликами. Готують їх з тіста, замішує на молоці і яйці з пшеничним...
Суфле з яблук
Суфле - це блюдо з дуже ніжною, повітряної і легкою консистенцією. Його можна подати на полуденок або на десерт, а також в якості закуски. Розповідаю рецепт страви, як приготувати суфле з яблук. опис приготування: Правильно приготувати суфле зможе не кожен. Дуже важливо зберегти особливу делік...
Солоні грузді
До вашої уваги — рецепт приготування солоних груздів з часником і кропом. Виходять дуже смачненькі грибочки — добра закуска або відповідний інгредієнт для салату. опис приготування: Ще за часів Київської Русі грузді вважалися цінними грибами, тому в російській кухні збереглася велика кількість...
Грибний соус з селерою
Рецепт приготування грибного соусу з цибулею, селерою і хлібом. Використовуйте для соусу асорті своїх улюблених грибів. Грибний соус підходить в якості начинки для індички. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Змастити маслом форму для випікання. Нагріти олію у великій сковор...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Рецепт приготування делікатесного а-ля японського супу з тунця, грибів і морської зелені з закускою з шпротів в тесті. опис приготування: потрібно: 300 г свіжого тунця, 10 г морської зелені, розморожений гарнати, 2 сушених гриба, 2 немає. L. соусу будь-якого, 3 пекан гінкго, корінь петрушки, ...
Грибні щі
Щи - це блюдо исконно русской кухні, як борщ в Україні. Його готують господині в містах та селах, воно ситне і смачне, всіма улюблене. Пропонуємо вам спробувати, як приготувати грибні щі. опис приготування: Існують кілька рецептів приготування цієї страви. Є пісні щі, для тих, хто дотримується...
Філе морського гребінця
Всім любителям морепродуктів цей рецепт повинен сподобатися. сьогодні розповім, як приготувати філе морського гребінця. Буде шалено смачно, запашний, ніжно і дуже соковито. Приступимо до приготування. опис приготування: страва, приготоване за цим рецептом, не зможе залишити байдужим нікого. За...
Стейк з грибами і сквош
Рецепт приготування яловичого стейка, покритого сумішшю гірчиці і чорного перцю, з печерицями та сквош. опис приготування: Розігріти духовку до 245 градусів. У сковороді змішати гриби, сквош і цибулю. Додати 1 столову ложку масла і 3 / 4 чайної ложки солі, перемішати. Впорядкувати овочі по кра...
Шоколадний сир
Я ось зовсім недавно спробувала шоколадний сир, і мені ну прямо дуже-дуже сподобалося! захотілося зробити, і ось що вийшло! Дуже рекомендую спробувати шоколадний сир в домашніх умовах! опис приготування: Це дуже простий рецепт шоколадного сиру, я впевнена, — такий рецепт вам дуже сподобається!...
Шоколадний крамбл
Шоколадний крамбл - вишукане і смачне блюдо. Воно стане чудовою прикрасою святкового столу або сімейного чаювання. Його насичений шоколадно-горіховий смак нікого не залишить байдужим. опис приготування: Шоколадний крамбл подавайте холодним до чаю, кави або іншому улюбленого напою. Виходить він...
Хлібні палички з сиром
Хлібні палички з сиром — шалено апетитна закуска до будь-якого столу. Особливо добре такі палички йдуть під вино або під пиво, як легка закуска. опис приготування: Хлібні палички з сиром — універсальна закуска, яка може сподобається багатьом. великий плюс, що закуска без м'яса (випадок, якщо с...
Борщ з листям буряка
Борщ з листям буряка готується зазвичай на початку літа, коли на базарі з'являється буряк з бадиллям. Це дуже смачний, свіжий і корисний супчик. опис приготування: Борщ з листям буряка — це пісний борщ, але від цього він не менш смачний, ніж наваристі борщі. Борщ з листям буряка готується з мо...
Spanakopita з shtavelem
spanakopita — це грецький пиріг зі шпинатом. Однак у нас не особливо вирощують шпинат, тому замінимо його на щавель і не прогадали. опис приготування: Spanakopita з shtavelem vegetarianskoe блюдо, яке в той же час є досить ситним і поживним. В оригінальному приготуванні спанакопіта готується з...
Хліб з цукіні вищої якості
Рецепт приготування хліба з цукіні вищої якості. Спробуйте - не пошкодуєте. опис приготування: Замочити родзинки в теплій воді на 30 хвилин. Відкинути на сито або друшляк, відкласти в сторону. Помити цукіні і відрізати кінці. Не чистіть. Нарізати за допомогою середнього подрібнювача овочів. Ма...
Шоколадний пудинг з морозивом
Рецепт шоколадний пудинг з морозивом — приготування пудингу з какао і білого шоколаду з корицею і ванільним морозивом. Дуже смачне англійське блюдо на десерт. опис приготування: зробити тісто. Розігріти духовку до 170 градусів зі стійкою в центрі. Просіяти разом борошно, какао-порошок, розпушу...
Яловичина на багатті
Яловичину на багатті приготувати не так вже й просто. Знову ж, потрібно взяти правильне м'ясо, помаринувати його, створити необхідні вугілля і смажити досить швидко. Може вийти стейк з кров'ю, ласощі! опис приготування: Яловичина на багатті в нашому випадку готується по 7 хвилин з кожного бок...
Гарячі роли
Рецепт приготування гарячих ролів з лососем і огірком. опис приготування: Гарячі роли (або темпура роли) можна приготувати в домашніх умовах, які при дотриманні всіх умов і вправності вийдуть нітрохи не гірше ресторанних. приготування: Викласти лист норії на рогожу блискучою стороною вниз. Зм...
Вершково-гарбузовий пиріг з арахісом
Вишуканий пиріг з яскравим поєднанням ароматів солодкої гарбуза і пряної кориці, який готується на основі згущеного вершків. У тісто для пирога входить арахіс, надає випічці легку крихкість. опис приготування: При відсутності згущеного вершків такий пиріг можна приготувати з згущеного молока, ...
Смузі з фруктів
Фрукти надають на наш організм лікувальну дію. Практично всі вони містять мало калорій і при цьому дуже багаті вітамінами і мінералами. Тому пропоную спробувати справжній фруктовий бум! опис приготування: Цей корисний і поживний напій складається в основному з фруктів і ягід, а іноді і з овочі...
Соус з білим вином
Класичний соус з білим вином — універсальний. Його можна використовувати до м'яса, птиці, рибі, овочам, вставити. приготувати його — дуже просто, а зберігати можна протягом кількох тижнів в холодильнику. опис приготування: Соус з білим вином врятує вас в будь-якій ситуації. алкоголь випаруєтьс...