Рецепт Грибні щі

Рецепт Грибні щі
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Щи - це блюдо исконно русской кухні, як борщ в Україні. Його готують господині в містах та селах, воно ситне і смачне, всіма улюблене. Пропонуємо вам спробувати, як приготувати грибні щі.

опис приготування:

Існують кілька рецептів приготування цієї страви. Є пісні щі, для тих, хто дотримується дієти, Либон повідомлення. Існують жирні і наваристі щі. Їх готують на основі м'ясного бульйону з додаванням грибів. Найкраще подавати щі з зеленою цибулею і скоринкою житнього хліба. Смачне і ситне блюдо, яке припаде до смаку багатьом.

  • Бульйон з птиці— 1,5 L
  • Квашена капуста— 200 грам
  • морквина— 1 штука
  • картопля— 6 штук
  • гриби сушені— 30 грам
  • гриби свіжі— 30 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • кріп— За смаком
  • Сіль і перець— За смаком
грибні щі - фото крок 1 1. Сухі гриби замочуємо в 100 мілілітрах окропу, після чого відправляємо на вогонь і варимо 5 хвилин.

грибні щі - фото крок 2 2. Капусту відкидаємо на сито, потім добре промиваємо під струменем проточної холодної води.

грибні щі - фото крок 3 3. Відварені гриби нарізаємо невеликими шматочками, 1 цибулину миємо й нарізаємо. Моркву миємо й натираємо на крупній тертці. У каструлі з додаванням соняшникової олії обсмажуємо цибулю, гриби, морква і квашену капусту. roza_ker 7 хвилин. Заливаємо м'ясним і грибним бульйоном, варимо 20-30 хвилин, солимо і перчимо до смаку.

грибні щі - фото крок 4 4. Свіжі гриби і другу цибулину нарізаємо невеликими шматочками, додаємо в каструлю.

грибні щі - фото крок 5 5. Картоплю чистимо і відварюємо до готовності, розминаємо її трохи виделкою і додаємо в каструлю до решти інгредієнтів. Воду з картоплі теж можна додати. Своїм та дрібно рубаємо кріп, кладемо його в щі, доводимо до смаку сіллю, і варимо 5 хвилин при закритій кришці. Смачного!

Подібні рецепти

Фаршировані грибні капелюшки

Грибні «вушка»

Гриби часто використовую не тільки для основних страв, а й для закусок. Запікаю їх на грилі або в духовці, мариную або фарширую. Розповім про останньому способі, як приготувати фаршировані грибні капелюшки. опис приготування: Якщо хочете фарширувати капелюшки, вибирайте великі або середні за р...

Грибні маффіни з сиром і зеленню

Грибні маффіни з сиром і зеленню

ці рум'яні, ароматні і смачні маффіни можна подати до обіду з тарілкою бульйону або легкого овочевого супу. А ще, хоча вони і солоні, дуже смачно насолоджуватися ними з чашкою солодкого чаю або кави. опис приготування: Маффіни можуть бути не тільки солодким десертом, але і солоними. Ніколи не ...

Фрикадельки грибні

Фрикадельки грибні

Всі знають м'ясні фрикадельки, а грибні хто знає? Мало хто знає, але це зовсім не означає, що ці фрикадельки поступаються "; старшому братові ";, навпаки, тут своя родзинка, спробуйте та оцініть! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування фрикадельок грибних. Зазвичай я їх...

Грибні оладки

Грибні оладки

Печериці і сир поєднуються ідеально, це знають всі. Але я знаю лише гарячі страви з ними, хоча можна зробити і прекрасну ситну випічку. Рецепт здивував мене і моїх близьких. І вам він теж сподобається! опис приготування: Я описала, як приготувати грибні оладки. У складі ви знайдете цибулю, май...

Грибні баклажани

Грибні баклажани

Дуже забавний рецепт, скажу я вам. Не зрозуміло, який інгредієнт тут головний, гриби або ж баклажани? головне — блюдо виходить дуже смачним і підійде на вечерю або навіть на пікнік в лісі. опис приготування: Це простий рецепт приготування грибних баклажанів. Страву можна вживати як в гарячому,...