Рецепт Грибний соус з селерою

Рецепт Грибний соус з селерою
Кількість порцій: 8 Час приготування: 2 г. 15 хв.
Рецепт приготування грибного соусу з цибулею, селерою і хлібом. Використовуйте для соусу асорті своїх улюблених грибів. Грибний соус підходить в якості начинки для індички.


опис приготування:

Розігріти духовку до 200 градусів. Змастити маслом форму для випікання.

Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні, додати цибулю, селера, 1 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю. готувати, часто помішуючи, поки цибуля і селера не почнуть корічневеть, від 12 до 15 хвилин.

Додати гриби. Накрити кришкою і готувати, поки гриби не пустять рідина, від 5 до 7 хвилин. Прибрати кришку і готувати, поки рідина не випарується, від 10 до 12 хвилин. Викласти у велику миску і дати повністю охолонути.

Додати хліб, бульйон, петрушку і 3/4 чашки води в миску, перемішати. Приправити сіллю і перцем, додати яйця.

Підготувати індичку і наповнити соусом. Викласти в форму і накрити фольгою. випікати 25 хвилин. Видалити фольгу і запікати до золотистого кольору, від 20 до 25 хвилин.


  • вершкового масла, плюс масло для выпечки— 4 Ст. ложки
  • великі цибулини, нарізані— 2 штуки
  • стебел селери, нарізаних— 6 штук
  • сіль і мелений перець— 5.75 чайних ложки
  • ассорти грибов, нарізаних— 650 грам
  • хліба, нарезанного и высушенного— 450 грам
  • курячого або овочевого бульйону— 650 мілілітрів
  • великих яйця— 3 штуки
Розігріти духовку до 200 градусів. Змастити маслом форму для випікання.

Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні, додати цибулю, селера, 1 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю. готувати, часто помішуючи, поки цибуля і селера не почнуть корічневеть, від 12 до 15 хвилин.

Додати гриби. Накрити кришкою і готувати, поки гриби не пустять рідина, від 5 до 7 хвилин. Прибрати кришку і готувати, поки рідина не випарується, від 10 до 12 хвилин. Викласти у велику миску і дати повністю охолонути.

Додати хліб, бульйон, петрушку і 3/4 чашки води в миску, перемішати. Приправити сіллю і перцем, додати яйця.

Підготувати індичку і наповнити соусом. Викласти в форму і накрити фольгою. випікати 25 хвилин. Видалити фольгу і запікати до золотистого кольору, від 20 до 25 хвилин.


Подібні рецепти

Гамбургер з яловичим фаршем і селерою

Курячий шашлик з оцтом і цибулею

Рецепт приготування гамбургерів з яловичим фаршем, болгарським перцем, селерою і томатним соусом. Гамбургери добре подавати з солоними огірками і картопляними чіпсами. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю, солодкий перець, селера і часник, пр...

Вершковий суп з грибами і селерою

Вершковий суп з грибами і селерою

Рецепт приготування супу з грибів, морква, селери, білого вина, томатного соку, курячого бульйону, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Невелика кількість томатного соку надає цьому супу незвичайний смак. Цей густий насичений суп добре подавати з хрустким французьким хлібом для умочуван...

Суп з куркою, морквою, селерою і галушками

Суп з куркою, морквою, селерою і галушками

Рецепт приготування супу з куркою, цибулею, морквою, селерою і галушками. опис приготування: Цей простий і неймовірно смачний суп ви можете приготувати з додаванням будь-яких овочів, які вам подобаються. соди— 1/8 чайних ложки(Клецьк) солі— 1/4 чайних ложки(Клецьк) рослинного жиру— 1 Ст. лож...

Суп-пюре з гарбузом і селерою

Суп-пюре з гарбузом і селерою

Цей суп-пюре готується просто, і для його приготування не будуть потрібні важкодоступні інгредієнти, а результат вийде надзвичайно смачним: теплий, пряно-солодкий суп з тонким ароматом селери. опис приготування: Способів приготування супів з гарбуза дуже багато, повірте. І щоб знайти "; свій" ...

Вершкова паста з селерою

Вершкова паста з селерою

Лук і селеру - прекрасне доповнення до пасти. опис приготування: Зварити макарони у великій каструлі в підсоленій воді, злити воду і промити під холодною водою. Відкласти в сторону. У великій мисці збити майонез і лимонний сік. Додати селеру (стебла і листя), цибуля і змішати з пастою. Приправ...