Рецепт Шоколадний крамбл
Шоколадний крамбл - вишукане і смачне блюдо. Воно стане чудовою прикрасою святкового столу або сімейного чаювання. Його насичений шоколадно-горіховий смак нікого не залишить байдужим.
опис приготування:
Шоколадний крамбл подавайте холодним до чаю, кави або іншому улюбленого напою. Виходить він дуже ніжним, розсипчастим і неймовірно смачним. А на наступний день крамбл ще смачніше!
Для приготування цього незвичайного страви можна використовувати не тільки фундук, але і будь-які інші горіхи. Для начинки замість рікотти цілком підійде м'який сир середньої та / або високої жирності. Нежирний не беріть, він буде відчуватися крупинками! Шоколадно-горіхову пасту можна замінити сумішшю шоколаду, масла і тертих горіхів.
- вершкове масло— 125 грам
- цукор— 110 грам
- funduk— 120 грам(80 в тісто, 40 в начинку)
- какао— 20 грам
- яйця— 2 штуки
- розпушувач— 7 грам
- сіль— 1 щіпка
- мука— 300 грам
- rikotta— 250 грам
- шоколадно-горіхова паста— 250 грам
2. Частину, що залишилася тесту покладіть між двох листів пергаменту і розкачайте качалкою в тонкий пласт. Зніміть верхній лист пергаменту і обережно перекладіть тісто в форму для випічки (у мене вона діаметром 24 см). сформуйте бортик, видаліть надлишки тесту з країв. Змішайте Рікотта і шоколадно-горіхову пасту, заздалегідь дістаньте інгредієнти з холодильника, щоб вони нагрілися до кімнатної температури. Отриману начинку викладіть у форму на тісто і розрівняйте.
3. Поверх начинки розкладіть залишені горішки. Дістаньте тісто з холодильника. Відщипувати від нього невеликі шматочки, розкладаючи їх по поверхні пирога. Таким чином покрийте весь пиріг. Духовку попередньо розігрійте до 180 градусів, випікайте пиріг 30 хвилин. Готовий шоколадний крамбл остудіть у формі. Смачного!
Подібні рецепти
Сирний крамбл
насичений смак, соковиті фрукти, хрустка скоринка з горішками… хочу розповісти, як приготувати фруктовий крамбл, дивовижний десерт, який стане альтернативою бісквітним тортам або морозиву. опис приготування: Для приготування фруктового крамбль ви можете використовувати будь-які фрукти, не тіль...
Грушевый крамбл
Ніжна груша під ароматною крихтою з пісочного тіста, з шоколадом і горішками — це дивовижна альтернатива бісквітів, тортів та іншим стандартним десертів. Дивіться рецепт грушевого крамбль! опис приготування: крамбл — досить популярний десерт, який можна готувати не тільки з грушею, але і з ябл...
Французький шоколадний десерт
Щоб приготувати французький шоколадний десерт вам знадобиться 20 хвилин часу і гарний настрій. Інгредієнтів зовсім мало, десерт — неймовірно смачний! пробуйте. опис приготування: Малина з шоколадом поєднується відмінно. Я думаю, це не буде для вас секретом. Але в цей французький шоколадний дес...
Шоколадний батончик з карамеллю
Рецепт приготування батончика з карамеллю, шоколадною глазур'ю і медовими кренделі. опис приготування: У приготуванні домашнього шоколадного батончика немає нічого складного, більш того, це можна зробити лише за 10 хвилин. іриски— 24 штук(квадратні карамельні цукерки ) медових кренделя— 24 ...
Шоколадний бісквіт для торта
Велика частина тортів робляться на основі бісквітних коржів. Пропоную перевірений рецепт приготування шоколадного бісквіта! Спробуйте! опис приготування: Хороший бісквіт - це половина торта, далі необхідний крем, просочення і глазур. Бісквіт вийде пишним, тому можна розрізати його на кілька ко...