Рецепт Хліб з цукіні вищої якості

Рецепт Хліб з цукіні вищої якості
Кількість порцій: 20 Час приготування: 1 г. 50 хв.
Рецепт приготування хліба з цукіні вищої якості. Спробуйте - не пошкодуєте.

опис приготування:

Замочити родзинки в теплій воді на 30 хвилин. Відкинути на сито або друшляк, відкласти в сторону.

Помити цукіні і відрізати кінці. Не чистіть. Нарізати за допомогою середнього подрібнювача овочів. Має вийти близько 4 склянок. посипати кабачки 1 чайною ложкою солі і покласти на тарілку. змішати руками, щоб рівномірно розподілити сіль. Покласти важку каструлю на цукіні на 20 хвилин, щоб стекла рідина.

Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Змастити жиром і присипати борошном 2 форми для хліба і відкласти в сторону.

відкладіть 2 столові ложки борошна. Просіяти разом борошно, що залишилося, соду, спеції і залишилися 1 / 4 чайної ложки солі.

Збити яйця на середній швидкості протягом приблизно 3 хвилин. Потроху додати цукор і збивати ще 5 хвилин. Суміш повинна бути світлою і густий. збиваючи, повільно влити олію.

Покласти цукіні в друшляк і вичавити.

Додати ваніль в збиті яйця, а потім додати кабачки. помішуючи, потроху додати сухі компоненти.

У невеликій мисці змішати залишилися 2 столові ложки борошна, горіхи, родзинки. Покладіть в рідке тісто. Налийте в підготовлені форми.

Випікати при температурі 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів) близько 1 годину. Охолодити в формі протягом 10 хвилин. Дістати з форми і повністю остудити.


  • цукіні— 3 штуки
  • солі— 11/4 чайних ложки
  • просеянной небеленой муки— 21/4 склянки
  • соди— 2 чайних ложки
  • меленої кориці— 1 Ст. ложка
  • тертого мускатного ореха— 1/4 чайних ложки
  • яйця— 3 штуки
  • білого цукру— 11/3 склянки
  • рослинної олії— 1 Склянка
  • ванільного екстракту— 21/2 чайних ложки
  • измельченных грецких орехов— 11/2 склянки
  • родзинок— 1 Склянка
Замочити родзинки в теплій воді на 30 хвилин. Відкинути на сито або друшляк, відкласти в сторону.

Помити цукіні і відрізати кінці. Не чистіть. Нарізати за допомогою середнього подрібнювача овочів. Має вийти близько 4 склянок. посипати кабачки 1 чайною ложкою солі і покласти на тарілку. змішати руками, щоб рівномірно розподілити сіль. Покласти важку каструлю на цукіні на 20 хвилин, щоб стекла рідина.

Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Змастити жиром і присипати борошном 2 форми для хліба і відкласти в сторону.

відкладіть 2 столові ложки борошна. Просіяти разом борошно, що залишилося, соду, спеції і залишилися 1 / 4 чайної ложки солі.

Збити яйця на середній швидкості протягом приблизно 3 хвилин. Потроху додати цукор і збивати ще 5 хвилин. Суміш повинна бути світлою і густий. збиваючи, повільно влити олію.

Покласти цукіні в друшляк і вичавити.

Додати ваніль в збиті яйця, а потім додати кабачки. помішуючи, потроху додати сухі компоненти.

У невеликій мисці змішати залишилися 2 столові ложки борошна, горіхи, родзинки. Покладіть в рідке тісто. Налийте в підготовлені форми.

Випікати при температурі 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів) близько 1 годину. Охолодити в формі протягом 10 хвилин. Дістати з форми і повністю остудити.


Подібні рецепти

Французький пиріг Кіш з беконом і цукіні

Бездріжджовий хліб в хлібопічці (простий рецепт)

Рецепт приготування відкритого французького пирога з пісочного тіста з беконом, цукіні і сиром. опис приготування: На злегка посипаною борошном робочій поверхні розкачати з тіста круг діаметром 40 см. Викласти тісто у форму для випічки зі знімним дном, акуратно притискаючи краю. Використовуючи...

Шоколадний пиріг з кабачком (цукіні)

Шоколадний пиріг з кабачком (цукіні)

Якщо вам здається, що солодка випічка не поєднується з кабачками, обов'язково подивіться цей рецепт, він змінить вашу думку! Тут ви дізнаєтеся, як приготувати шоколадний пиріг з кабачком (цукіні). опис приготування: Пропоную вам дізнатися рецепт незвичайного шоколадного пирога, одним з основни...

Спіральки з цукіні, морквою і кальмарами

Спіральки з цукіні, морквою і кальмарами

Це прекрасне блюдо для вечері: воно поєднує в собі і гарнір, і овочі, і морепродукти. Готується дуже просто і швидко. Заходьте і дивіться, як приготувати спіральки з цукіні, морквою і кальмарами. опис приготування: блюдо просте, але в той же час дуже смачне і ситне. Макарони можна використовув...

Суп з цукіні зі шпинатом і кіноа

Суп з цукіні зі шпинатом і кіноа

Дуже ніжний і ароматний суп, з таким приємним зеленим кольором! Свіжі овочі та суперкрупа киноа - користь у кожній ложці! опис приготування: Легкий і в той же час ситний і корисний суп відмінно підійде і дорослим, і дітям! Цукіні цілком можна замінити молодими кабачками з ніжною шкіркою. Ци...

Фаршировані цукіні

Фаршировані цукіні

Покроковий рецепт приготування фаршированих цукіні. Красиве і дуже смачна страва до святкового столу. опис приготування: цукіні— 8 штук помідори— 3 штуки Мал— 200 грам м'ясний фарш— 700 грам часник— 3 зубчики цибулина— 2 штуки яйця— 2 штуки яловичий бульйон— 250 мілілітрів тертий сир— 50 гр...