Рецепт Соус з білим вином

Рецепт Соус з білим вином
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 20 хв.
Класичний соус з білим вином — універсальний. Його можна використовувати до м'яса, птиці, рибі, овочам, вставити. приготувати його — дуже просто, а зберігати можна протягом кількох тижнів в холодильнику.

опис приготування:

Соус з білим вином врятує вас в будь-якій ситуації. алкоголь випарується, залишивши лише нотку смаку, тому такий соус підійде до будь-якого свята. А приготуєте ви його за 20 хвилин.

  • вершки жирні— 1 Склянка
  • Біле вино— 180 мілілітрів
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • часник— 1 зубчик
  • Петрушка сушена подрібнена— 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений— За смаком
Соус з білим вином - фото крок 1 1. У невеликій каструлі або сотейнику змішайте жирні вершки, біле вино, борошно, сіль, пропущений через прес часник, петрушку і мелений чорний перець (0,5 чайної ложечки).

Соус з білим вином - фото крок 2 2. Гарненько перемішайте до однорідної маси.

Соус з білим вином - фото крок 3 3. Доведіть соус до кипіння.

Соус з білим вином - фото крок 4 4. Понизьте вогонь до повільного і тушкуйте до загусання. періодично помішуйте.

Соус з білим вином - фото крок 5 5. Готовий соус перелийте в соусницю і подавайте. Соус з білим вином готовий! Смачного!

Подібні рецепти

Спагеті з беконом і білим вином

Сирні кекси в духовці

Рецепт приготування спагетті з беконом, цибулею, часником, білим вином, сиром пармезан і петрушкою. опис приготування: нарізати цибулю, тонко нарізати бекон. Відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і відкласти в сторону 1 / 4 чашки макаронної рідини. Пове...

Хлібний пудинг з білим шоколадом

Хлібний пудинг з білим шоколадом

Хто сказав, що з випічкою обов'язково потрібно довго возитися? Можна взяти готовий багет і зробити з нього по-справжньому вишуканий десерт! Спробуйте обов'язково, дуже смачно і оригінально! опис приготування: Рецепт приготування хлібного пудингу з білим шоколадом, звичайно, забирає деякий час,...

Яловичина з вином і овочами

Яловичина з вином і овочами

Рецепт приготування тушкованою яловичини з червоним вином, часником, цибулею, морквою, селерою, грибами і картоплею. опис приготування: Соковита яловичина з картоплею, грибами і овочами - дуже смачне і ситне блюдо. борошна— 1/4 склянки яловичини— 900 грам вершкового масла— 7 Ст. ложок червон...

Гуляш з червоним вином

Гуляш з червоним вином

Тушковане м'ясо - це простий варіант гарячого блюда, який я готую дуже часто. До нього можна додати будь-який гарнір, а сам склад змінювати за своїм бажанням. Спробуйте і мій варіант з яскравою добавкою. опис приготування: Пропоную вам вивчити, як приготувати гуляш з червоним вином. Знайоме бл...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...