Рецепти muscleman.com.ua

Соус «Кольбер»

Соус «Кольбер»

Французька національна кухня завжди вміла дивувати і радувати! Пропоную чудовий рецепт соусу "; Кольбер ";, який подається до рибних страв. Соус має прекрасний ароматом і пікантним смаком! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування соусу "; Кольбер ";. Соус названий на честь в...

Стейк тунця по-азійському

Стейк тунця по-азійському

Рецепт приготування тунця з баклажаном, імбиром і зеленою цибулею. опис приготування: У миску перемішати разом імбир, Зелена цибуля, оцет і кунжутне масло, приправити сіллю і перцем. У неглибокій пательні з кришкою нагріти 2 столові ложки олії на середньому вогні. Додати баклажани, приправити...

Шоколадні трюфелі з корицею і кава

Шоколадні трюфелі з корицею і кава

Рецепт приготування трюфелів з темного шоколаду, вершків, ванільного екстракту, кориці, кайенского перцю і кава. опис приготування: Ці пряні шоколадні трюфелі зникнуть з вашого столу буквально на очах. темного шоколаду— 240 грам ванільного екстракту— 1/4 чайних ложки кориці— 1/4 чайних ложки...

Соус ткемалі з абрикосів

Соус ткемалі з абрикосів

Соус ткемалі готують з сливи однойменного сорту або з аличі. Все частіше зустрічаються різноманітні варіації на тему, наприклад, ткемалі зі смородини або, як в моєму варіанті, з абрикосів. опис приготування: Звичайно ж, соус трохи експериментальний, проте він має дуже цікавим смаком. солодкува...

Соус для риби в духовці

Телятина з кабачками

До будь-якої риби, якби була смаженої, відвареної або запеченої в духовці, можна подати гострий соус, який додасть страві пікантності і розкриє його смак. особливо добре соус поєднується з рибкою на мангалі. опис приготування: Цей пікантний соус підійде не тільки до риби, але і до інших гарячи...

Содовый хлеб

Содовый хлеб

Однажды попробовал содовый хлеб и после этого во рту был неприятный привкус. С тех пор не решался на его повторное приготовление, вплоть до сегодняшнего рецепта! Спробуйте! опис приготування: Этот хлеб отличается по вкусу и текстуре от обычного пшеничного. В этом рецепте используется топленое ...

Грушевий пиріг з карамельної заливкою

Грушевий пиріг з карамельної заливкою

Пропоную рецепт дуже смачного річного десерту — грушевий пиріг в карамельної заливці, в якому тонке пісочне тісто поєднується з соковитою грушею, карамельної заливкою і повітряної меренгою. опис приготування: Приготувати грушевий пиріг в карамельної заливці дуже просто, якщо слідувати покроков...

Вершкові мідії

Вершкові мідії

Рецепт приготування мідій з вершками, цибулею-шалот, білим вином і шафраном. Блюдо дуже популярно в багатьох країнах Європи — зокрема, в Італії, Франції і Бельгії. опис приготування: Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю-шалот, готувати, помішуючи, до прозорості, б...

Глазуровані тофу і моркву

Глазуровані тофу і моркву

Рецепт приготування печені з тофу, моркви і цибулі в глазурі з соєвого соусу. опис приготування: розігріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. У великій мисці збити олію, соєвий соус і 1 чайну ложку солі. Додати моркву, перемішати. використовуючи шумовку, викласти моркву на деко. Зру...

Грибна ікра з сухих грибів

Грибна ікра з сухих грибів

Ділюся простим рецептом грибної ікри з сухих грибів. Вона настільки ароматна, що навіть не стану описувати цей запах. просто приготуйте, і все самі зрозумієте! Відмінне доповнення до м'яса і гарнірів! опис приготування: Цей рецепт приготування грибної ікри з сухих грибів містить в собі тільки ...

Холодець зі свинячих ніжок і курки

Холодець зі свинячих ніжок і курки

Апетитний і наваристий холодець зі свинячих ніжок і курки в домашніх умовах — відмінний варіант святкової закуски. Не полінуйтеся витратити час на кухні, щоб отримати неймовірний результат. опис приготування: 1. Насамперед очистите як слід і промийте свинячі ніжки. 2. вимийте курку, розріжте, ...

Ельзаський яблучний пиріг

Ельзаський яблучний пиріг

Рецепт приготування французького яблучного пирога з заварним кремом і глазур'ю. опис приготування: Пиріг буде набагато смачніше, якщо він постоїть деякий час після випічки. Яблука в цьому пирозі також можна замінити грушами, персиками або абрикосами. солодких яблук— 450 грам корочка для пиро...

Стручковая фасоль на зиму

Стручковая фасоль на зиму

Стручкова квасоля є дуже корисною ,адже вона має масу корисних властивостей. Щоб вживати таку квасолю навіть взимку слід подбати про її заготівлі ще з осені. Дуже просто! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування стручкової квасолі на зиму. Цей плід містить в собі дуже багато...

Гриби печериці в духовці

Гриби печериці в духовці

подивіться, як приготувати гриби печериці в духовці. Це відмінний варіант гарніру або головного вегетаріанського страви. Зробимо для грибів соковиту начинку з лука і апетитну сирну шапочку. опис приготування: Я дуже люблю доповнювати такі грибочки ніжним картопляним пюре або просто використову...

Frittata

Frittata

Frittata — це традиційний італійський омлет, який віддалено нагадує те, що під брендом омлету готують вітчизняні кулінари. Ділюся рецептом з фото. опис приготування: Подібно до нашого омлету, італійський омлет фріттата практично може готуватися з будь-якими інгредієнтами. Найбільш популярним і...

Штрумбы

Штрумбы

Очень хочется пельменей, а времени на лепку не хватает? Побалуйте себя кубанскими штрумбами — блюдо с загадочным названием, а на деле все очень просто! опис приготування: Предлагаю приготовить штрумбы — пельмени в облегченном варианте. Блюдо дуже смачне, соковите, ароматне! Штрумбы можно отвар...

Яловичина з цибулею і морквою

Яловичина з цибулею і морквою

Яловичина з цибулею і морквою завжди безпрограшна блюдо, тому що, щоб точно добре приготувати яловичину, її треба згасити. Беріть яловичину молоду, краще телятину. М'ясо яловичину дуже корисно. опис приготування: Яловичина з цибулею і морквою довго гаситься, але вогонь робіть дуже маленьким, щ...

Севіче з м'ятою і грейпфрутом

Севіче з м'ятою і грейпфрутом

Севіче - це блюдо з риби або морепродуктів. Батьківщиною севиче вважається Перу. Подається як закуска. Спробуйте приготувати севіче з соковитим грейпфрутом і ароматною м'ятою. опис приготування: Зріжте шкірку з грейпфрута і видаліть серцевину. Зберіть сік в миску. Додати цибулю, чилі, м'яту, с...

Сендвічі з яловичиною, грибами і швейцарським сиром

Сендвічі з яловичиною, грибами і швейцарським сиром

Рецепт приготування сендвічів з котлетами з яловичини, цибулею, білими грибами, швейцарським сиром і соусом з майонезу, кетчупу і кайенского перцю. опис приготування: Сендвічі з яловичиною і пряним соусом швидко вгамують голод. майонез— 1/3 склянки кетчупу— 2 Ст. ложки кайенского перцю— 1 Ча...

Голубці з пекінською капустою для ледарів

Голубці з пекінською капустою для ледарів

Голубці це рідкісне смакота, тільки от готувати їх доводиться годинами. Тому далеко не кожен раз у господинь є час для традиційної страви. ймовірно, цей рецепт прийде вам на допомогу. кількість порцій: 5-6 пекінська капуста, лист— 10-12 штук(брати найбільші верхні листки) Мал— 1 Склянка вода— 1...