Рецепт Севіче з м'ятою і грейпфрутом

Рецепт Севіче з м'ятою і грейпфрутом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв.
Севіче - це блюдо з риби або морепродуктів. Батьківщиною севиче вважається Перу. Подається як закуска. Спробуйте приготувати севіче з соковитим грейпфрутом і ароматною м'ятою.

опис приготування:

Зріжте шкірку з грейпфрута і видаліть серцевину. Зберіть сік в миску.

Додати цибулю, чилі, м'яту, сік лайма, сіль і морських гребінців. акуратно перемішати.

Накрити кришкою і поставити в холодильник на 2 годину, але не більше, інакше риба стане жорсткою.

злийте рідину. розділи 4 порції.

Прикрасити м'ятою і відразу ж подавати.


  • грейпфрут— 1 штука
  • Червона цибуля, тонко нарізаного— 1/2 штуки
  • чилі, тонко нарізаного— 1/2 штуки
  • свіжої м'яти, дрібно нарізаної— 1 Склянка
  • свіжовичавленого соку лайма (від 2-3 лаймов)  — 1/4 склянки
  • солі— 1 Чайна ложка
  • морських гребінців, нарізаних— 250 грам(або želtohvosta)
  • м'ята для прикраси— 1 частина
Зріжте шкірку з грейпфрута і видаліть серцевину. Зберіть сік в миску.

Додати цибулю, чилі, м'яту, сік лайма, сіль і морських гребінців. акуратно перемішати.

Накрити кришкою і поставити в холодильник на 2 годину, але не більше, інакше риба стане жорсткою.

злийте рідину. розділи 4 порції.

Прикрасити м'ятою і відразу ж подавати.


Подібні рецепти

Севіче з риби, креветки і гребінців

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ятою і грейпфрутом muscleman.com.ua') as relev FROM links WHE...' at line 1

дуже вишукану, апетитну і смачну закуску хочу запропонувати вам спробувати. Якщо ви ще не знайомі з цією родзинкою латиноамериканської кухні, обов'язково рекомендую поглянути на рецепт. опис приготування: покажу вам, як приготувати севіче з риби, креветки і гребінців. Це приголомшлива закуска ...

Ендівій з омаром і грейпфрутом

Ендівій з омаром і грейпфрутом

Швидкий рецепт приготування легкої закуски з листя цікорного салату з начинкою з грейпфрута, авокадо, м'яса омара і естрагону. опис приготування: 1. За допомогою невеликого ножа для овочів очистити грейпфрут, розділити на скибочки і видалити білу шкірку. Відкласти в сторону. 2. Очистити авокад...

Листковий десерт з грейпфрутом

Листковий десерт з грейпфрутом

Легкий десерт з грейпфрутом і горіхами стане вашим новим кулінарним шедевром і неодмінно порадує близьких. опис приготування: Один грейпфрут чистимо і ріжемо м'якоть дрібними кубиками, з іншого вичавлюємо сік. Змішуємо грейпфрутовий сік з 2 ст. L. цукрової пудри, вводимо розпущений желатин і с...

Грецький сир з м'ятою в кавунах

Грецький сир з м'ятою в кавунах

Блюдо виглядає стильно, приготування дуже просте. опис приготування: Рецепт досить простий. Ви будете раді прикрасити ваш стіл таким красивим і смачним блюдом. кавун— 1 штука м'ята— 1 штука сир фета— 1 штука сіль— 1 штука складові: кавун м'ята Грецький сир Фета сіль (по бажанню) ...

Холодний чай з м'ятою

Холодний чай з м'ятою

Літо - час смачних холодних напоїв! У цьому рецепті я розповім, як приготувати холодний чай з м'ятою. Чай з льодом відмінно втамовує спрагу, а м'ята освіжає. опис приготування: Чай можна використовувати чорний або зелений. Подавайте напій у склянці з кубиками льоду. якщо любите, це podslastite...