Рецепт Суп з кальмарів

Рецепт Суп з кальмарів
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Вашій увазі пропоную простий покроковий рецепт з фото супу з кальмарів. Готується він легко і досить швидко, однак суп виходить дуже поживний і смачний. Для любителів морепродуктів.

опис приготування:

Рецепт приготування супу з кальмарів дуже простий, і я б рекомендувала його тим, хто дотримується дієти. Суп цей універсальний, і картопля спокійно можна замінити рисом або селерою (що зробить його ще більш дієтичним).

До речі, в суп можна додати плавлений сир, але це робить його відразу досить калорійним, добре підходить для годування чоловіків

Удачі в приготуванні!


  • очищений кальмар— 400-500 грам
  • Картопля— 2 штуки
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Рослинна олія— — За смаком
  • сіль, перець, лавровий лист— — За смаком
  • свіжа зелень— — За смаком
Суп з кальмарів - фото крок 1 В кастрюлю наливаем литр воды и ставим на огонь. В это время нашего кальмара хорошенько промываем под проточной водой. Лучше сразу в магазине покупать очищенного кальмара, чтоб не нужно было с ним возиться.

Суп з кальмарів - фото крок 2 Після того, как вода закипает, мы хорошенько солим воду и опускаем в нее целую тушку кальмара, варим три минутки (не більше, иначе станет резиновым и безвкусным), а затем остужаем его, опуская в холодную воду. Затем нарезаем полукольцами.

Суп з кальмарів - фото крок 3 До речі! Воду из под кальмара не выливаемэто бульон нашего будущего супа. Кастрюлю мы возвращаем на печку (можно добавить еще воды) і доводимо до кипіння. В этот момент чистим и нарезаем картошку. Після того, як вода закипіла, опускаем в нее нарезанную картошечку.

Суп з кальмарів - фото крок 4 Пока картошка вариться, делаем зажарку из лука и моркови. Сначала на растительном масле обжариваем мелко нарезанный лук, а затем натертую на средней терке морковь. Коли картопля майже готовий, добавляем зажарку в кастрюлю и варим на медленном огне еще около 5 хвилин. До речі! не забудьте добавить лаврового листа и любимых приправ.

Суп з кальмарів - фото крок 5 После зажарки добавляем кальмаров и мелко нарубленную зелень. кальмарів, по суті справи, можно добавить сразу же после зажарки, но здесь надо быть очень аккуратным, дивіться, чтоб суп с кальмарами уже не кипел на сильном огне, а едва бурлил. Смачного!

Подібні рецепти

Гуляш з кальмарів

Зрази відбивні

Нескладний рецепт гуляшу зі свіжих кальмарів припаде до смаку всім любителям морепродуктів. Такий делікатес підійде як до буденного, так і святкової вечері. опис приготування: Такий гуляш найсмачніше подавати з вермішеллю. Дотримуючись основне правила приготування, можна отримати унікальне блю...

Хе з кальмарів по-корейськи

Хе з кальмарів по-корейськи

Це ще один рецепт корейської кухні. Якщо Ви любите кальмари і корейську кухню, то це блюдо відмінно розбавить традиційні салати. Як приготувати Хе з кальмарів по-корейськи, читайте тут. опис приготування: Хе з кальмарів - швидке і легке блюдо корейської кухні. Це вітамінний джерело і пікантна ...

Хе з моркви і кальмарів

Хе з моркви і кальмарів

Салат хе відноситься до традиційної корейської кухні, а як відомо, вони ще ті любителі гостренького! Ось і салат виходить неймовірно гострим і пікантним. Морква прекрасно поєднується з кальмарами! опис приготування: Приготуємо хе з моркви і кальмарів в домашніх умовах. Моркву натріть на спеціа...

Соковиті котлети з кальмарів

Соковиті котлети з кальмарів

Котлети з кальмарів виходять дуже ніжними і смачними. Їх можна приготувати на звичайний сімейний вечерю. Але вони цілком можуть стати окрасою і святкового столу. Добре на гарнір подати відварний рис кількість порцій: 4 кальмари— 500 грам яйце (відокремити жовток від яйця)  — 1 штука Čerstvyj хл...

Фаршировані тушки кальмарів

Фаршировані тушки кальмарів

Якщо хочете здивувати своїх гостей незвичайним святковим блюдом на Новий рік, рекомендую вам рецепт приготування фаршированих тушок кальмарів. Це соковите і смачне блюдо для любителів морепродуктів! опис приготування: Зовсім недавно дізналася, як приготувати фаршировані тушки кальмарів. Тепер...