Рецепт Холодець зі свинячих ніжок і курки
Апетитний і наваристий холодець зі свинячих ніжок і курки в домашніх умовах — відмінний варіант святкової закуски. Не полінуйтеся витратити час на кухні, щоб отримати неймовірний результат.
опис приготування:
1. Насамперед очистите як слід і промийте свинячі ніжки.
2. вимийте курку, розріжте, попередньо знявши шкірку, і викладіть разом з ніжками у велику каструлю.
3. налийте воду, надішліть на вогонь.
4. обполосніть цибулину, опустіть її в каструлю.
5. Після закипання акуратно знімайте піну.
6. На повільному вогні холодець зі свинячих ніжок і курки в домашніх умовах повинен нудитися не менше 4 годин.
7. Очистіть і вимийте морква, підготуйте спеції. Викладіть в каструлю, додайте сіль і залиште варитися ще на 1 час.
8. Акуратно дістаньте м'ясні частини, остудіть трохи і розберіть, відокремивши від кісток.
9. Підготуйте форми, на дно яких викладіть м'ясо.
10. Бульйон потрібно процідити 2-3 рази, щоб видалити не тільки залишки спецій, але і зайвий жир.
11. Морква в рецепті приготування холодцю зі свинячих ніжок і курки не використовується, але ви можете нарізати її кружечками і покласти в форму. Також для прикраси можна взяти улюблену зелень.
12. Залийте проціджений бульйон в форму з м'ясом, відправте в холодильник.
Ось і весь нескладний варіант, як приготувати холодець зі свинячих ніжок і курки. Якщо ви використовуєте силіконову форму, то перед подачею можна акуратно перевернути форму і викласти закуску на тарілку для подачі.
Смачного!
- Ноги свинячі— 2 штуки
- курка— 1 штука(цілком)
- цибулина— 1 штука
- морква— 1 штука
- спеції— За смаком
- сіль— За смаком
2. вимийте курку, розріжте, попередньо знявши шкірку, і викладіть разом з ніжками у велику каструлю.
3. налийте воду, надішліть на вогонь.
4. обполосніть цибулину, опустіть її в каструлю.
5. Після закипання акуратно знімайте піну.
6. На повільному вогні холодець зі свинячих ніжок і курки в домашніх умовах повинен нудитися не менше 4 годин.
7. Очистіть і вимийте морква, підготуйте спеції. Викладіть в каструлю, додайте сіль і залиште варитися ще на 1 час.
8. Акуратно дістаньте м'ясні частини, остудіть трохи і розберіть, відокремивши від кісток.
9. Підготуйте форми, на дно яких викладіть м'ясо.
10. Бульйон потрібно процідити 2-3 рази, щоб видалити не тільки залишки спецій, але і зайвий жир.
11. Морква в рецепті приготування холодцю зі свинячих ніжок і курки не використовується, але ви можете нарізати її кружечками і покласти в форму. Також для прикраси можна взяти улюблену зелень.
12. Залийте проціджений бульйон в форму з м'ясом, відправте в холодильник.
Ось і весь нескладний варіант, як приготувати холодець зі свинячих ніжок і курки. Якщо ви використовуєте силіконову форму, то перед подачею можна акуратно перевернути форму і викласти закуску на тарілку для подачі.
Смачного!
Подібні рецепти
Бананово-кефірний коктейль
Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це смачне м'ясне блюдо, яке прикрасить ваш святковий стіл або сімейна вечеря. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це ситне і поживне блюдо, яке люблять усі. У святкові чи інші дні з...
Холодець зі свинячих ніжок в мультиварці
Перед вами один з найпростіших варіантів, як приготувати холодець зі свинячих ніжок в мультиварці. Якщо ви є прихильником цієї закуски, то обов'язково запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: 1. перший секрет, який я пропоную використовувати в рецепті приготування холодцю зі свинячих ніжок в ...
Холодець зі свинячих ніжок
улюблена святкове (і не тільки святковий) страва — холодець зі свинячих ніжок. Завдяки свинячим ніжок холодець відмінно застигає, він міцний, прекрасно ріжеться на шматочки. пробуйте! опис приготування: Для холодцю ретельно вимийте м'ясо. Особливу увагу приділіть ніжок. Їх потрібно як іду вимо...
Хаш зі свинячих ніжок
Хаш - це національний вірменський суп, який можна побачити не тільки в цій країні, але і по всьому Кавказу. Його ще називають "; рідким холодцем ";. Дуже ситне і смачне блюдо описано в моєму рецепті. опис приготування: Приготуйтеся до того, що вам буде потрібно багато часу для цього супу, оскі...
Холодець з курячих ніжок
Холодець з курячих ніжок — обов'язкова закуска наших сімейних застіль. Ділюся з вами рецептом. опис приготування: Отже, приступимо до приготування холодцю з курячих ніжок. 1. Спочатку перевірте чи немає на курячих ніжках пір'я. Якщо вони залишилися, то вищіпніте або обпалити курячі ніжки. 2. П...