Рецепт Холодець зі свинячих ніжок і курки

Рецепт Холодець зі свинячих ніжок і курки
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 6 г. 0 хв.
Апетитний і наваристий холодець зі свинячих ніжок і курки в домашніх умовах — відмінний варіант святкової закуски. Не полінуйтеся витратити час на кухні, щоб отримати неймовірний результат.

опис приготування:

1. Насамперед очистите як слід і промийте свинячі ніжки.

2. вимийте курку, розріжте, попередньо знявши шкірку, і викладіть разом з ніжками у велику каструлю.

3. налийте воду, надішліть на вогонь.

4. обполосніть цибулину, опустіть її в каструлю.

5. Після закипання акуратно знімайте піну.

6. На повільному вогні холодець зі свинячих ніжок і курки в домашніх умовах повинен нудитися не менше 4 годин.

7. Очистіть і вимийте морква, підготуйте спеції. Викладіть в каструлю, додайте сіль і залиште варитися ще на 1 час.

8. Акуратно дістаньте м'ясні частини, остудіть трохи і розберіть, відокремивши від кісток.

9. Підготуйте форми, на дно яких викладіть м'ясо.

10. Бульйон потрібно процідити 2-3 рази, щоб видалити не тільки залишки спецій, але і зайвий жир.

11. Морква в рецепті приготування холодцю зі свинячих ніжок і курки не використовується, але ви можете нарізати її кружечками і покласти в форму. Також для прикраси можна взяти улюблену зелень.

12. Залийте проціджений бульйон в форму з м'ясом, відправте в холодильник.

Ось і весь нескладний варіант, як приготувати холодець зі свинячих ніжок і курки. Якщо ви використовуєте силіконову форму, то перед подачею можна акуратно перевернути форму і викласти закуску на тарілку для подачі.

Смачного!

  • Ноги свинячі— 2 штуки
  • курка— 1 штука(цілком)
  • цибулина— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • спеції— За смаком
  • сіль— За смаком
1. Насамперед очистите як слід і промийте свинячі ніжки.

2. вимийте курку, розріжте, попередньо знявши шкірку, і викладіть разом з ніжками у велику каструлю.

3. налийте воду, надішліть на вогонь.

4. обполосніть цибулину, опустіть її в каструлю.

5. Після закипання акуратно знімайте піну.

6. На повільному вогні холодець зі свинячих ніжок і курки в домашніх умовах повинен нудитися не менше 4 годин.

7. Очистіть і вимийте морква, підготуйте спеції. Викладіть в каструлю, додайте сіль і залиште варитися ще на 1 час.

8. Акуратно дістаньте м'ясні частини, остудіть трохи і розберіть, відокремивши від кісток.

9. Підготуйте форми, на дно яких викладіть м'ясо.

10. Бульйон потрібно процідити 2-3 рази, щоб видалити не тільки залишки спецій, але і зайвий жир.

11. Морква в рецепті приготування холодцю зі свинячих ніжок і курки не використовується, але ви можете нарізати її кружечками і покласти в форму. Також для прикраси можна взяти улюблену зелень.

12. Залийте проціджений бульйон в форму з м'ясом, відправте в холодильник.

Ось і весь нескладний варіант, як приготувати холодець зі свинячих ніжок і курки. Якщо ви використовуєте силіконову форму, то перед подачею можна акуратно перевернути форму і викласти закуску на тарілку для подачі.

Смачного!

Подібні рецепти

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою

Бананово-кефірний коктейль

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це смачне м'ясне блюдо, яке прикрасить ваш святковий стіл або сімейна вечеря. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це ситне і поживне блюдо, яке люблять усі. У святкові чи інші дні з...

Холодець зі свинячих ніжок в мультиварці

Холодець зі свинячих ніжок в мультиварці

Перед вами один з найпростіших варіантів, як приготувати холодець зі свинячих ніжок в мультиварці. Якщо ви є прихильником цієї закуски, то обов'язково запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: 1. перший секрет, який я пропоную використовувати в рецепті приготування холодцю зі свинячих ніжок в ...

Холодець зі свинячих ніжок

Холодець зі свинячих ніжок

улюблена святкове (і не тільки святковий) страва — холодець зі свинячих ніжок. Завдяки свинячим ніжок холодець відмінно застигає, він міцний, прекрасно ріжеться на шматочки. пробуйте! опис приготування: Для холодцю ретельно вимийте м'ясо. Особливу увагу приділіть ніжок. Їх потрібно як іду вимо...

Хаш зі свинячих ніжок

Хаш зі свинячих ніжок

Хаш - це національний вірменський суп, який можна побачити не тільки в цій країні, але і по всьому Кавказу. Його ще називають "; рідким холодцем ";. Дуже ситне і смачне блюдо описано в моєму рецепті. опис приготування: Приготуйтеся до того, що вам буде потрібно багато часу для цього супу, оскі...

Холодець з курячих ніжок

Холодець з курячих ніжок

Холодець з курячих ніжок — обов'язкова закуска наших сімейних застіль. Ділюся з вами рецептом. опис приготування: Отже, приступимо до приготування холодцю з курячих ніжок. 1. Спочатку перевірте чи немає на курячих ніжках пір'я. Якщо вони залишилися, то вищіпніте або обпалити курячі ніжки. 2. П...