Рецепт Суп зі шлунків і сердечок
Абсолютно дієтичний і неймовірно смачний суп з курячих потрошки. Тут я використав повний набір: сердечка, шлуночки і печінку. У поєднанні з овочами виходить дуже непогано, спробуйте!
опис приготування:
Це простий рецепт приготування супу з шлунків і сердечок. З інгредієнтів знадобиться м'ясний набір: курячі шлунки, печінку і сердечка. овочевий набір: картопля, цибуля ріпчаста, морква, болгарський перець, селера. І спеції: сіль, перець і лавровий лист. Суп виходить досить дієтичним, ніжним і ароматним. Самі спробуйте і переконайтеся!
- сердечка курячі— 200 грам
- шлунки курячі— 200 грам
- печінка куряча— 200 грам
- Картопля— 3 штуки
- морква— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- селера черешкова— 1 штука(стебло)
- Перець болгарський— 1 штука
- сіль— 1 За смаком
- Лавровий лист— 1 штука
шлунки промиваємо, чистимо і нарізаємо. Опускаємо їх в каструлю. після закипання, зменшуємо вогонь і варимо все 40 хвилин.
Печінку промиваємо і кладемо в бульйон. варимо ще 20 хвилин. Потім витягуємо потрошки, проціджуємо бульйон. Знову повертаємо все на вогонь.
Додаємо в бульйон порізану кубиками картоплю.
Через пару хвилин додаємо подрібнену моркву і цибулю.
Після цього кладемо подрібнений селера.
У самому кінці додаємо дрібно порізаний червоний перець. Суп солимо і перчимо до смаку, кладемо лавровий лист. Варимо ще пару хвилин.
суп готовий! Смачного!
Подібні рецепти
Суп зі шлунків індички в мультиварці
Дуже смачний і ароматний суп приготований на основі курячих шлунків і зеленої гречки. Абсолютно не жирний, за консистенцією нагадує бульйон — цей суп надовго пропишеться на вашій кухні! опис приготування: Якщо хочеться себе побалувати чимось смачним і незвичайним на найближчий обід — приготуйт...
Суп з курячих сердечок
Після свят у нас залишаються яскраві враження і тяжкість в шлунку від достатку з'їдених страв, в ці дні хочеться їсти щось легке, тому я пропоную вам чудовий суп з курячих сердечок. опис приготування: Я хочу поділитися з вами дуже простим рецептом супу з курячих сердечок, який дозволить вам пі...
Гуляш зі шлунків курячих
Ніжні курячі шлунки в томатної підливі — це дуже смачно. І зовсім не шкода часу, витраченого на приготування. опис приготування: Багато з нас, незважаючи на те, що готуються вони дуже довго, люблять блюда з курячих шлуночків. У моїй родині шлуночки готують досить часто і різними способами. Я п...
Хе з курячих шлунків по-корейськи
Що я точно готую не часто, так це субпродукти. Не багато рецепти з їх участю мені подобаються. Але це не означає, що немає хороших. Зараз поділюся саме таким вдалим варіантом. опис приготування: Як приготувати хе з курячих шлунків по-корейськи, ви прочитаєте прямо зараз трохи нижче. Я люблю ко...
Шашлик з курячих шлунків
Нехай вас не бентежить зовнішній вигляд шашлику з курячих шлунків. Насправді, це дуже цікаве і смачне блюдо. Темний колір і пікантність шашлику надає наявність гранатового соусу. опис приготування: Готовий шашлик не матиме ніжну структуру, йому властива легка хрусткость. Для маринаду шлунків н...