Рецепт Штрумбы
Очень хочется пельменей, а времени на лепку не хватает? Побалуйте себя кубанскими штрумбами — блюдо с загадочным названием, а на деле все очень просто!
опис приготування:
Предлагаю приготовить штрумбы — пельмени в облегченном варианте. Блюдо дуже смачне, соковите, ароматне! Штрумбы можно отварить в подсоленной воде и подать со сметаной или предварительно обжарить и потушить в соусе. В любом случае домочадцы непременно оценят по достоинству этот простой, але смачний рецепт!
- вода— 120 мілілітрів(тісто)
- яйце— 1 штука
- борошно— 250 грам
- фарш м'ясний— 400 грам
- Цибуля— 2 штуки
- морква— 1 штука
- крем— 2 Ст. ложки
- Томатна паста— 2 Ст. ложки
- вода— 2 склянки(соус)
- Рослинна олія— 3 Ст. ложки
- зелень— За смаком
- сіль— За смаком
- спеції— За смаком
У глибокій мисці з'єднайте воду, яйце і 0.5 ç.l. солі. збийте.
Частинами додайте борошно.
замісити м'яке, НЕ липнуче до рук тісто. Зберіть його в кулю, накройте полотенцем и дайте немного "отдохнуть".
Тим часом приготуйте начинку. В глубокую миску положите мясной фарш, добавьте к нему одну нарезанную мелкими кубиками луковицу, свіжу зелень, сіль і спеції за смаком. Для соковитості влийте приблизно 30 мл. води.
ретельно перемішайте. начинка готова.
На присипаної борошном поверхні розкачайте тісто в формі прямокутника, товщиною близько 2-3 мм. Зверху рівномірно розкладіть начинку, відступивши трохи від одного краю.
Скрутите по длинной стороне в рулет, тщательно защипните шов и нарежьте рулет на кусочки, шириною близько 2-3 см.
Штрумбы слегка примните с двух сторон и обваляйте в муке. Викладіть їх на розігріту сковороду.
Обжарьте по местам среза на сильном огне с двух сторон до румяной корочки.
Приготуйте соус. Для этого налейте в сковороду масло и обжарьте нарезанный кубиками лук и тертую морковь до мягкости.
Добавьте сметану и томатную пасту.
Буквально через пару минут влейте стакан кипятка. Додайте сіль за смаком і перемішайте.
Доведите соус до кипения и выложите в сковороду штрумбы. Если сковорода большая, кладите их в один слой, якщо ні, то можно положить штрумбы внахлест друг на друга. Якщо необхідно, додайте ще води, она должна почти полностью покрывать содержимое сковороды. Потомите блюдо на небольшом огне под крышкой 30 хвилин.
Готовые штрумбы должны распариться, увеличиться в размере, пропитаться вкусом и ароматом соуса. Подавайте штрумбы горячими, присыпав их свежей зеленью. Смачного!
Подібні рецепти
Кращий рецепт сніданку в банку з джемом
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...
Солодко-гострі крильця
Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...